90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 205

• 41 247
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Да се отчета за днес :

Ден 73 - въглехидратен
З. - ябълка ;
О. - спагети с маслини и домашен доматен сос;
В. - домашен кекс със сладко от сливи

# 121
  • София
Ах, колко обичам кекс, метни едно парче насам Simple Smile Аз за вечеря имам баница с тиква. Нещо съм настинала, та килограмите хвърчат нагоре, вместо надолу.

# 122
Днес белъци:
З. я пропуснах покрай грижите с малката,,зъби ни мъчат Sad
О. Кисело мляко с малко кашкавал и филия хляб вита 6 зърна.
В. Риба със салатка мисля да е.

# 123
Днес кантара ме зарадва с -0,500кг. след вчерашния въглехидратен GrinningМного съм доволна .Днес плодове ,май прекалих малко  ThinkingДо тук 4 райски ябълки и 3 мандаринки.Сега като го видях написано не ми се струва много,но още ми е тежко ,изядох 2 райски ябълки и 3-те мандарини на веднъж EmbarassedИмам портокали най вероятно от тях ще хапна за вечеря и с нетърпение чакам утрешния ден да видя колко ще покаже кантара.
Някой питаше дали е задължително на О и В да се яде едно и също.До колкото съм чела тук е добре О и В да са еднакви.

# 124
Здравейте момичета !  Дойде края и на почивката ! От днес се водя неутрална,но няма да напускам нито темата нито режима. С вас съм ,макар само да чета...Времето мина неусетно за мен,в началото ми беше трудно,но благодарение на всички вас бързичко влезнах в правилните релси и така ..до днес,а и за напред ще е така. Голяма сила сте повярвайте ми . Не мога да не благодаря на всички с които бях от тема в тема за тези месеци. Няма да изреждам имена,защото са много момичетата ,които ми помагаха и съветваха и няма да ми стигне мястото и може от вълнение да пропусна някоя. Това което мога да ви кажа от сърце е едно Голямо Благодаря - добре ,че ви има !!!

От години се боря с излишни килограми и животински апетит,но винаги след сполучлив край на диета съм се нахвърляла на храната като ламя невидяла е ефекта естествено се изпарява бързо- бързо и така отново и отново ...В началото на година започнах сериозно да се мъча да се справя сама с килограмите- успях до някъде,но аз си знам как ! Много лишения и глад и - 14кг.След това операция март мес . и като се повъстанових намерих и режима и така до днес ..за.90 + 90 свалих 16кг и смятам да ги задържа за сега ,че толкова не съм била ..не знам от кога.А на пролет ще се пробвам пак сигурно. Доволна и щастлива съм !
Пожелавам на всички много успехи и много минуси,а на новичките - да следват правилата и да си повярват,че могат.Лесно е и режима работи !
п.с Извинявам се за дългия пост,но ще ми простите.

# 125
mimito6q, много се радвам за теб.  Hug
И на мен темата ми е голяма подкрепа  и те разбирам.

# 126
здравейте, момичета! За въглехидратна вечеря нали може баклава без ядки newsm78

# 127
# 128
Diliantata, по принцип е по-добре да са еднакви обядът и вечерята, но аз само 1-2 пъти за 90 дена съм яла еднакво, и пак има ефект. Но ако имаш възможност, най-добре да е еднакво.

mimito6q, страхотни резултати, поздравления!

Да дам отчет за вчера и днес
вчера варива
З круша
О печен боб и грах от консерва
В ориз

днес ВХ
З нар
О пакет бисквити tuc
В кремка и половин шоколад  Grinning

# 129
  • Бургас
Мими, браво   bouquet Много се радвам, когато чета такива позитивни постове Grinning
Аз също с цената на огромни усилия съм успявала да сваля по някое кило досега и после се отпускам и пак с начале. За пръв път задържам резултат толкова дълго време и някакси свикнах да си се храня по режима, та не ми прави впечатление.
Отчет от мен - задържам си между 59 и 60 кг., зависи дали съм се отпуснала в количествата. Вчера имах смесена вечеря и днес малък + , но нищо фрапиращо.
Днес:
З - 2 ябълки
О - три филии Вита с лютеница
В - ориз с праз, домати и маслини

В събота съм на коледно парти, успях да се уредя да не си плащам меню, а да си поръчам отделно, за да си избера храната Mr. Green

# 130
neri19 благодаря за информацията ще се постарая да го правя, макар че ми е малко трудно за обяд и вечеря едно и също чак ми втръсва, уж всеки ден различно, а всъщност е едно и също  Grinning Grinning
Лека вечер.!!

# 131
mimito6q не ти е изобщо голям поста Simple Smile , напротив колкото повече хора споделят такива резултати ,толкова повече се нахъсваме останалите ,които сме в режим . Simple Smile Невероятни резултати -адмирации, защото съм сигурна че много усилия трябва да се вложат за тези резултати. Simple Smile А за всички останали-щом сме в тази тема всички имаме едни и същи проблеми(с килограмите и лакомията) Simple Smile Някои момичета са от години на този режим и ни критикуват,когато гафим,за което съм искренно БЛАГОДАРНА,защото така си сверяваме часовниците и влизаме в релси Simple Smile.Затова сме тук да си помагаме и да се радваме на резултати заедно.Ако мога да постигна талива резултати като на девойчетата от снимките на първа страница ,направо ще съм на седмото небе Simple Smile Simple Smile Simple Smile

И все пак да се отчета:
з-2 бананчета
о-каварма с пилешко и салата от краставица и домат
в-сиренце с краставичка и домат

п.п. В салатата сложих малко сурови слънчогледови семки(днес попаднах на тях на една сергия ,докато купувах банани),май не е режимно ,но мисля че четох някъде че може, но не си спомням в кой точно ден може освен в плодовия. Иначе стана много вкусно. Simple Smile

# 132
Добър вечер!
Надявам се приемате новобранец във вашите редици. Преди четири месеца родих двама юнаци и тъй като спрях да кърмя, реших, че е време да се обърне време и на фигурата на мама Simple Smile. Днес е третият ми ден, въглехидратен, и той мина чудесно. За закуска - 2 портокала, обяд - задушени зеленчуци с 1 хлебче, вечеря - кроасан с шоколад. Май най-трудно ще ми е с порциите (моите винаги са големи, сега се старая да ги намаля) и с броя на храненията. Аз ставам винаги в 5.30 и към 6-6.30 съм вече гладна, съответно до 12 има 5-6 часа..та се чудя дали да правя по 2 закуски. Вие какво смятате?

Та в заключение давам дума да бъда стриктна и да слушам критиките Simple Smile

# 133
Dnes plodove
z-kivi
o-portokal
v-orehi

# 134
Добър вечер и от мен Hug Днес малко закъснях с обяда,защото имах важен ангажимент и вместо 4 часа между обяда и вечерята бяха 3 и полавина bashИначе
3- купичка мандарини
о-2 пилешки бутчета+филийка хляб
в-1 бутче+салата зеле

Честито на всички за минусчета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт