90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 205

• 41 242
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен,
Днес беше плодов - З и О мандарини, нямах време за вечеря, бяхме по задачи и се прибрах късно, поради което я пропуснах.
Дано утре да има "-", макар че днес почти не съм пила вода.
Лека вечер на всички!

# 106
Цоп и аз в новата вече не чак толкова нова тема.
Днес плодов ден:много мандарини и чай.

# 107
neri19 аз съм в почивка и правя плодов веднъж седмично, мисля че така пишеше и в линка от 1ва страница, а и ми е добре, не е много често, но не е и много рядко.
mery popinz много благодаря за лунния календар, ако съм добре в четвъртък (че съм малко грипозна) ще се възползвам от луната Simple Smile
Лека вечер на всички!

# 108
# 109
  • София
Лелеее...205-та тема...немога да чета от начало,затова направо ще питам:
   Спрях цигарите преди 2 месеца и качих 6 кг.Искам само тези 6кг. да отслабна.Питането ми е може ли тази диета да се спазва само 1 месец или месец и половина примерно?Има ли захранване?Връщат ли се после килата/т.е. има ли йо-йо ефект/?

# 110
  • Горна Оряховица
Така, моя отчет до тук е: - 2 кг. Възможно ли е за два дни да смъкна толкова ( или кантарът ми не е в ред )? Иначе днес - въглехидрати.
З - мандаринки
О - макарони с доматен сос
В - същото като О
И пак да питам за меда - може ли в кафето да си слагам по половин лъжичка, че иначе много ми горчи без захар? А и за маята да Ви питам. На едно място чета, че не може да се меси с мая, а на друго, че може.
Това за сега. Пожелавам Ви много усмихнат ден и мноооооого минусчета  Hug

# 111
  • София
Лелеее...205-та тема...немога да чета от начало,затова направо ще питам:
   Спрях цигарите преди 2 месеца и качих 6 кг.Искам само тези 6кг. да отслабна.Питането ми е може ли тази диета да се спазва само 1 месец или месец и половина примерно?Има ли захранване?Връщат ли се после килата/т.е. има ли йо-йо ефект/?

Не, не може.
Диетата се прави 90 дни и след това още 90 дни почивка, която е захранване.
Йо Йо ефект има винаги, когато след диета се върнеш към стария начин на хранене.

# 112
Добро утро и от мен.
Може ли да ми препоръчате неща за въглехидратния ден,защото ми писна от тия спагети вече..и макарони..

Вчера си готвих леща,много вкусна стана,но след това много ме болеше стомаха все едно бях глътнала 2 бидона с вода,сега и за бобовия трябва да се чудя какво да ям вече  Confused

Днес съм въглехидратен и имам само бейкросл,мисля,че можеше да се яде или греша?

# 113
Добро утро фиданки,
За съжаление след вчерашния плодов кантара не е помръднал. Отдавам го на това, че почти не съм пила вода , а и за цял ден ядох само 3 мандарини.
Дано след следващата 4-рка нещата да са по-добре.
Иначе днес белтъчини:
З: круша
О и В- кисело мляко и сирене + салата
Хубав ден от мен!

# 114
  • София
Добро утро и от мен.
Може ли да ми препоръчате неща за въглехидратния ден,защото ми писна от тия спагети вече..и макарони..

Вчера си готвих леща,много вкусна стана,но след това много ме болеше стомаха все едно бях глътнала 2 бидона с вода,сега и за бобовия трябва да се чудя какво да ям вече  Confused

Днес съм въглехидратен и имам само бейкросл,мисля,че можеше да се яде или греша?

За въглехидратния има много варианти за обяд - чушки с доматен сос, патладжан с доматен сос, прясно или кисело зеле, сготвено постно, супа от разрешените зеленчуци с фиде, праз яхния, спанак яхния - и всичко това с хляб.

# 115
Здравейте.

Много съм доволна, след плодовия ден съм с минус 1,600 г. Много ми беше трудно, отдавна не бях правила плодови дни. Днес ще започна четворка.

Хубав ден.

# 116
Добро утро и от мен.

От тук често крада рецепти и идеи.
Това например, без сиринето, според мен е подходящо за днешното ти меню.
http://www.bonduelle.bg/pica

# 117
merian, глупости или не, това беше една от базисните причини за високата захар при него. Плюс това нито ти, нито приятелят ми сте някакво правило. На всеки се отразява различно. Моя леля, 50 килограма с мокри дрехи, веган, има космически висок холестерол. Това е пример разбира се, не е правило. А това за захарта му не е моя или негова интерпретация, а тълкуване на ендокринолог.

Моят кантар тръгна в правилната посока.
Днес менюто ще е:
- круши
- зеленчукова супа
- същото
Може да добавя и салата.

На мен това ми е професията и ми е пределно ясно че и 20 кг да си холестерола не зависи от кг те ,както и захарта.Но до сега не съм срещала пациент със висока захар заради дъвка.Може де не отричам ,но ....мисля че съвсем друга е причината ...една от тях е стреса

# 118
  • София
Нали казват, че по-пълните хора са повече предразположени да заболеят от диабет тип 2

# 119
Добър ден и от мен.!!
Моят кантар се смили и тази сутрин и ми показа малка минусова разлика, за което съм доволна.
Днес варива:
З:мандарина
О: картофена яхния(постна)
В:същото

Исках да питам дали е задължително винаги вечерята да е същата като обяда, защото четох на доста места че трябва, а тук виждам, че не всяка вечеря това, което е обядвала..??

Общи условия

Активация на акаунт