90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 205

• 41 232
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Днес ми е плодов:
З: 2 банана;
О: 3 портокала
В: можеби зеле и моркови.
Надявам се след МЦ и малки прегрешения и моя кантар да тръгне в правилната посока.

# 91
Аз точно така си купувам суровите ядки - на килограм. В момента вкъщи имам около 200 гр. орехи, 500 гр. бадеми и 1 кг. лешници. Използвам ги и за сладкиши; гледам да не попадат в полезрението на мъжа ми, че ще си отидат за норматив  Mr. Green
Днес - белтъци:
З - 2 кивита
О - тиквичка на фурна + 2 парчета салам + салата ряпа с моркови
В - тиквичка на фурна със сирене и кашкавал + домат със сирене и босилек

# 92
asda според мен дъвките са къде къде по-малко вредни от цигарите...Не съм чула някой да е умрял от дъвка(може и да има някой задавил се),доколкото от цигари има доста такива..така,че според мен лично си направила правилния избор

Иначе днеска съм на плодчета,до тук: ябълка,100 гр лешници и 3 банана и за вечеря ананас Laughing не знам дали ми е добро менюто,приемам критика
Абе момичета от къде ги изравяте тия сурови ядки днеска търсих,търсих всичко печено Crossing Arms

Хахахаха ,благодаря за подкрепата с дъвките .И аз съм на това мнение ,че по-добре дъвка вместо цигари.Просто двете неща изобщо не могат да се сравняват. Simple Smile Сурови ядки намирам в зеленчуковия магазин или при сергиите за зеленчуци

# 93
За суровите ядки - има едни миксове на Роис, много са хубави. Има ги в супермаркетите.

# 94
Момичета, може ли някой да даде календар с лунните фази за лунната диета, че по тези които аз намирам нещо не се ориентирам?

# 95
Ванс, има тема в подфорума, посветен на лунната диета.

За ядките: на всеки по- голям пазар има поне една будка с насипни ядки. Аз си купувам от женския пазар. В Пикадили суровите бадеми са върху 21-22 лв. за килограм. Най- скъпите бадеми на женския са 14лв./кг. А започват от 7лв./кг. там за бадемите поне.

# 96
Как сте мацки  Hug Чета ви, чета ви редовно , но много работа и времето е кът.
Днес хем ми е първи ден МЦ и плодов, а вчера - въглехидратен. Като по поръчка  Hug
Хем много ми подрани и се чудех какво става, та изведнъж се появиха +2 кг при плътно спазване на режима, а то къде бил ключа от палатката  Grinning
Иначе от 71 кг, вече съм 67 кг  Peace
Аз лесно свалям до 65 кг и после мъкааа, мъкаааа...Миналият път направих ОГРОМНА гершка, че като запецнах намалих порциите и нито грам! А трябваше да правя обратното, да увелича порциите ( и сега така ще направя), за да може организма спокойно да си работи и да си отслабва постепенно.  Heart Eyes

# 97
  • Горна Оряховица
Izviniavam se za latinicata ( malkiq butna neshto na klaviaturata i posle shte go opravqm kato zaspi ) Iskam da pitam za meda. Moje li pone v kafeto da si slagam, zashtoto imam domashen.

# 98
 Simple Smile Ох, като е студено времето, все ми се яде нещо! И вода не ми се пие, и не се разхождам...Провал

# 99
Здравейте, момичета!
Аз съм на финалната права- останаха ми въглехидрати утре и плодове в четвъртък (и новолуние, супер ще се съчетае).. а в петък срещу събота пътувам за БГ и ще си видя милото (не сме се виждали от 5 септември  Cry )
в петък ще дам последни резултати- кг-ми, мерки и тн (ако не реши да ме посети МЦ), и се отдавам на режимна почивка, ама като знам баба и бъдещата свекърва как готвят и как ме "насилват" да ям, направо ме е страх, но пък и като се сетя как съм се борила с тези 5 килограма, няма да си позволявам много, даже да ми се сърдят.

Бухтичка, на мен ми се вижда добре количеството на плодовете.  Peace

Имам въпрос към момичетата, които са в почивка- колко често правите плодови дни и/или по 1-2 четворки?

# 100
Здравейте девойчета Simple Smile ! Току що се връщам от танци и доста се поизпотих Simple Smile Учихме ново хоро и след това докато се прибера(пеша) до вкъщи в този сняг.... Да се отчета:
днес плодчета:з-ябълка
о-2 бананчета
в-2 бананчета +100гр.бадеми
и педи половин час пак две бананчета
Май прекалих с количеството днес Sad, ама нещо напоследък голям глад ме гони Sad

# 101
Da se ot4eta
 dnes vaglehidrati
 z-portokal
o-pica
v-par4e sladki6 sas 4eren 6okolad

utre plodove,imam portokal,kivi,mandarini i edna qbalka,sa6to i orehi....leka ve4er  na vsi4ki!

# 102
 bouquet  bouquet  bouquet`Gechi..Chestit Rojden Den !!!
o4akvam saveti za 4a6ata topla voda s medec sutrin na gladno newsm78

mery popinz, аз редовно си пия чашата топла вода сутрин. Лимон и/или мед съм слагала 2-3 пъти. По принцип трябва да се пие на глътки 200-250мл. вода сутрин на гладно, но аз я пия почти на екс и някой път е след кафето /ако я забравя/, но гледам да не пропускам. Не знам дали така се отслабва, но знам, че на мен ми помага за WC, а подпомага още повече очистването на организма и активира метаболизма. Даже казват, че може да замести много полезната и необходима закуска.
Отчет за днес:
Варива
З: 1/2 грейпфрут
О: кафяв ориз+зеленчуци
В: същото като О
И да се похваля, че 2-та кг. може и да се окажат постоянни. То нали и в режима си пише, че колкото са по-малки количествата, резултатите са по-добри Simple Smile

# 103
А ето и кои са лунните фази за месец декември 2012:
6 декември 2012, 17:32 часа – последна четвърт
13 декември 2012, 10:42 часа – новолуние
20 декември 2012, 07:20 часа – първа четвърт
28 декември 2012, 12:22 часа – пълнолуние

# 104
И аз да кажа за днес, белтъци:
З:мандарина
О:филия с кашкавал и маруля
В:риба
Този ден ми е най-трудният , понеже като мога да си позволя повечко неща и имам по-голям избор за ядене искам от всичко да хапна офффффф.
Лека вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт