Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 112 816
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 3 990
а някои работодатели стават още по-гадни - забраняват и пред магазините и офисите да се пуши, защото прави лош имидж. На мен като на клиент винаги ми е било неприятна картинката на накацали продавачки пред вратите на магазините, с кафе и цигара в ръка, бъбрят си, и ако случайно понеча да вляза в магазина, ми хвърлят един такъв поглед, все едно са бебета и съм им взела залъка от устата - демек, нарушавам им правото да пушат и пият кафе. Е, хубаво, казвам си, явно клиентът не ви е важен, та ще отида в магазин, в който искат да ми вземат парите! Понякога се чудя началниците не виждат ли колко грозно и неприветливо изглежда!
Подкрепям. Видя ли подобна простакеса пред магазин с цигара в ръка да се подпира на вратата,изобщо не влизам. Има достатъчно магазини ,които знаят как да посрещнат клиент. Такава ориенталщина няма никъде в Европа.

# 3 991
  • София
Отвратително е това... В офиса си позволявам да пуша една цигара сутринта, преди да сме отворили - в 7. Иначе ме е срам да излизам пред вратата, като някакъв идиот, който опушва добре клиентите, преди да влязат

# 3 992
  • София
Клуб на дрогата, разбира се, няма как - тя е забранена от закона, нека правим разлика.

И пушенето на закрити обществени места е забранено от закона - няма как.

# 3 993
  • # супернатурална #
Май наистина непушачите не ходите по заведения, МАСОВО се пуши в тях след 22 часа. В моя град последен се предаде един пиано-бар, казаха, че е заради нелоялната конкуренция. Иначе имаха желание да спазват закона. Но нямат финансовата изгода да го правят.

# 3 994

Ако не правиш разлика м/у нещо, което е незаконно по принцип, въобще няма смисъл да говорим  Peace

# 3 995
  • София
http://cigari.org/%D0%B7%D0%B0-%D1%86%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0 … 1%82%D0%BA%D0%BE/

има много хубаво описание какво съдържат цигарите... това във връзка със спора вредни ли са или не  Laughing

# 3 996
  • # супернатурална #
Добре, че за останалите неща, които слагаме в устите си, няма такива хубави и подробни описания  Laughing

# 3 997
Добре, че за останалите неща, които слагаме в устите си, няма такива хубави и подробни описания  Laughing
Ми то затова си има калиев перманганат.  Wink Проблем е ако ползващите го са повече от една, че с тия клетки ...  Naughty

Стига спорове за цигарите.  Stop Над 200 страници едно и също.

# 3 998
  • # супернатурална #
Не е това, което си мислиш, но ми харесва как мислиш  Laughing

# 3 999
Така вече ми харесвате.

# 4 000
  • Ямбол
Кажи едно нещо, което го слагаш в устата си по-често от цигарите или поне със същата честота.

# 4 001
  • София

Ако не правиш разлика м/у нещо, което е незаконно по принцип, въобще няма смисъл да говорим  Peace

Правя, Човече, правя. И между незаконното, и между законното.
Незаконното е, когато законът го забранява.

Ето нещо за разведряване: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5500431

3% са отказали цигарите откакто е въведена забраната!
И това само за няколко месеца!
Колко ли ще са след година-две?

П.П. Ха, и за политически цели не можел да се ползва казусът! Накрая ще излезем една обединена нация, дето може да взима трезви решения сама за себе си...
П.П. Да припомня, че съм от кофти една трета пушачите, дето подкрепят забраната.

# 4 002
  • Перник
3% са отказали цигарите откакто е въведена забраната!
...но не заради нея! Wink Ех, статистика!

# 4 003
  • София
Така е, не всички са ги отказали заради нея.

# 4 004
Мда. Статистика... Mr. Green
3% от какво? А и не виждам статистика на пропушилите, както и сравнението на двете групи в абсолютни стойности.
И защо все нещата се извъртат в посока вреда от тютюнопушенето? Част от пушачите просто иска в част от заведенията да се пуши. Не навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт