Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 647
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 345
Швейцарците понеже са "прости, бедни и боси" преди 3 месеца направиха референдум за тютюнопушенето в кръчми и го отхвърлиха.

Та, проблема не е на швейцарците, а тук на Балканите - как някой докато се*е в кенефа, взел и решения в стил Господ, спрямо 50% от населението.

Това нали го коментирахме преди 10 страници.

Какви 50 процента ви гонят?
Или децата до 18 не се броят? Ама те не могат да гласуват.

Елица, поне тези от комисията могат да мислят.

# 346

Това е становището само на здравната комисия, не се е и очаквало да е друго. Гласуването в икономическата комисия ще е следващата седмица.

http://www.segabg.com/article.php?id=628571

# 347
  • out of space
Швейцарците понеже са "прости, бедни и боси" преди 3 месеца направиха референдум за тютюнопушенето в кръчми и го отхвърлиха.

Та, проблема не е на швейцарците, а тук на Балканите - как някой докато се*е в кенефа, взел и решения в стил Господ, спрямо 50% от населението.

Това нали го коментирахме преди 10 страници.

Какви 50 процента ви гонят?
Или децата до 18 не се броят? Ама те не могат да гласуват.

Това е официалната статистика на известна застрахователна компания.

# 348
И аз не мога да разбера защо смятате, че всички пушачи искат да спрат. На мен пушенето ми е удоволствие. И точно затова ритам, защото да вися на един крак в студа, няма да е удоволствие.

За мен също е удоволствие. И смятам, че мога да го контролирам, без да злоупотребявам. Пушех по над кутия, но от 8 г. ги намалих на 4-5 на ден като сама си ги правя, с дълги филтри, съответно съвсем малко тютюн, горе долу колкото 1 и половина готова цигара.
Не съм светец, имам си пороци, но не се боря с тях, само ги контролирам.
Беше ми приятно да седна някъде и да ми върви питието с цигара, това беше единствената причина да ходя на заведение, не за да им платя алкохола няколко пъти отгоре Simple Smile но пък чак фатално не ми е, не забелязвам и някой около мен да е намалил/отказал цигарите. Може и да има такива, но човек, ако сам не пожелае, нито закон, нито нещо друго ще го откаже.
Вярвай си щом искаш, но си ужасно заблудена. Нито контролираш пушенето, нито ти доставя удоволствие в истинския смисъл. Единственото, което се случва е, че пушейки даваш на тялото си никотин от който има нужда и по този начин ти се създава измамно чувство за приятно усещане, релаксация, подобряване на концентрацията. И това свършва до момента  в който никотинът напусне тялото. А пушейки по няколко цигари на ден само увеличаваш абстиинентния синдром и пушенето ти липсва през останалото време в което не пушиш, като по този начин в съзнанието ти става все по-ценно. За това цигарата след няколко часа непушене е като оргазъм за пушача.  Ако пушачите бяха убедени в ползите от пушенето както казва Алън Кар, щяха да искат и децата им да пушат. Факт е, че дори да отрича всеки един пушач му се иска никога да не е започвал да пуши.
Никой не ангажирам с мнението си.

# 349
  • # супернатурална #
То и да искаш да ангажираш-не можеш  Laughing Как пък може да знаеш дали контролира пушенето и дали и доставя удоволствие? И така и така го сравни със секса-аз да те питам: Що не искаш децата ти да го практикуват, преди да достигнат физическа и емоционална зрялост?

# 350
... пушенето ти липсва през останалото време в което не пушиш...

Не ми липсва. Ако ми липсваше, щях да пуша  Simple Smile

# 351
То и да искаш да ангажираш-не можеш  Laughing Как пък може да знаеш дали контролира пушенето и дали и доставя удоволствие? И така и така го сравни със секса-аз да те питам: Що не искаш децата ти да го практикуват, преди да достигнат физическа и емоционална зрялост?
Не слагай секса и цигарите на една везна. Не вярвам някой да иска децата му да пушат без значение на колко години са. Секса е необходимаст, пушенето зависимаст. Сравнението  е много уместно имайки предввид, че глада за никотин понякога се асоциира с удоволствие имено като оргазъм, глад, жажда и др. Разликата е там, че цигарите хранят "никотиновото чудовище", което си иска дозата, а другите неща са естествени процеси.
С още нещо да не си съгласна?

# 352
[ Разликата е там, че цигарите хранят "никотиновото чудовище", което си иска дозата, а другите неща са естествени процеси.
О, да! Особено без презерватив и с някой двадесетина години по-голям от теб.
Писна ми темата за това дали пушенето в заведенията да се легализира отново да се превръща в тема " пушенето - за и против". Стига сте сравнявали цигарите с пиенето и секса. И трите могат да застигнат децата ви без някой да иска компетентното ви мнение.

# 353
  • # супернатурална #
Не слагай секса и цигарите на една везна. Не вярвам някой да иска децата му да пушат без значение на колко години са. Секса е необходимаст, пушенето зависимаст. Сравнението  е много уместно имайки предввид, че глада за никотин понякога се асоциира с удоволствие имено като оргазъм, глад, жажда и др. Разликата е там, че цигарите хранят "никотиновото чудовище", което си иска дозата, а другите неща са естествени процеси.
С това, че ми казваш какво и къде да слагам, мислиш си, че пушачите всички са еднакви и че ги познаваш повече от тах самите. Аа, и с тона ти като цяло. Ще работим ли по въпроса  Flutter

# 354
Не слагай секса и цигарите на една везна. Не вярвам някой да иска децата му да пушат без значение на колко години са. Секса е необходимаст, пушенето зависимаст. Сравнението  е много уместно имайки предввид, че глада за никотин понякога се асоциира с удоволствие имено като оргазъм, глад, жажда и др. Разликата е там, че цигарите хранят "никотиновото чудовище", което си иска дозата, а другите неща са естествени процеси.
С това, че ми казваш какво и къде да слагам, мислиш си, че пушачите всички са еднакви и че ги познаваш повече от тах самите. Аа, и с тона ти като цяло. Ще работим ли по въпроса  Flutter
Какво ми е на тона? Ти от сравнение не разбираш ли или просто търсиш поводи за заяждане? Thinking Всички пушачи не са еднакви, но пристрастяването към никотина е едно и също при всички, както и пристрастяването към хероина, алкохола,хазарта и т. н.  На мен иначе ми е пределно ясно, че пушачите няма никога да признаят нещо, свързано с пристрастяването към цигарите. Те за да запазят самоуважението си винаги ще се опитват да показват, че са силни хора,(каквито всъщност са), че пушенето е техен избор, не зависимаст и че им доставя удоволствие.  ВМъпреки това обаче осъзнават, че са попаднали в капан и им се иска да не са започвали да пушат, нали? Поне признайте, че малко или много съжалявате за избора си? Иначе и да падни и да не подне забраната, винаги ще има пушачи, които да пълнят хазната и управниците ще са хепи. Simple Smile newsm10 newsm10 newsm10

# 355
На мен иначе ми е пределно ясно, че пушачите....

На тебе очевидно нищо не ти е ясно, но продължавай да анализираш, като те кефи.

# 356
  • # супернатурална #
ВМъпреки това обаче осъзнават, че са попаднали в капан и им се иска да не са започвали да пушат, нали? Поне признайте, че малко или много съжалявате за избора си? Иначе и да падни и да не подне забраната, винаги ще има пушачи, които да пълнят хазната и управниците ще са хепи. Simple Smile newsm10 newsm10 newsm10

Айде пак от името на пушачите  Laughing Няма как да съжалявам за нещо, което е съзнателен избор  Peace

# 357
ВМъпреки това обаче осъзнават, че са попаднали в капан и им се иска да не са започвали да пушат, нали? Поне признайте, че малко или много съжалявате за избора си? Иначе и да падни и да не подне забраната, винаги ще има пушачи, които да пълнят хазната и управниците ще са хепи. Simple Smile newsm10 newsm10 newsm10

Айде пак от името на пушачите  Laughing Няма как да съжалявам за нещо, което е съзнателен избор  Peace
Сигурно в главатат ти ти се въртят мисли от сорта на " Добре, че съм пропушила, това е едно от най-добрите неща, които съм правила в живота си ???  ooooh!  Искрено пожелавам на теб и останалите пушачи някога да разберете в каква илюзия сте повярвали. Тогава съм сигурна, че щее дойдете на моята! Hug

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 22:04 от gelika2

# 358
  • # супернатурална #
Нещата, които се въртят в главата ми би трябвало да те занимават точно толкова, колкото ме занимават тези, които се въртят в твоята  Wink Но ти си знаеш.

# 359
  • София
Аз избрах да пропуша 1-ви курс студентка, избрах да ги спра преди да забременея, все още не пуша. Напълно е възможно да избера да ги започна отново. Сигурно има такива, които докато пушат се тръшкат, но аз не съм била от тях. Пушех, защото ми харесваше.

Общи условия

Активация на акаунт