109 ОУ, 93 СОУ или 132 СОУ за първокласник 2013/2014 ?

• 20 549
  • 73
  •   1
Отговори
# 45
  • София и там където не се пуши
Авторката на темата пита за 132-ро, то се намира по линията на трамвай номер 5 след Красно село, а другите училища са в другия край на София. Явно има някаква грешка. Никое дете не заслужава наказанието толкова път през задръстване.

# 46
  • В светлината на слънцето
Dorothy, предполагам, че е неволна грешка и сигурно има предвид 138-о, което е в този район.  Thinking Ама много ми е драго да те видя.  Hug

# 47
  • София и там където не се пуши
 Hug и на мен.

Ами аз само две от училищата знам къде са и се притесних другите да не са в другите краища  Joy .

Нищо , извинявам се че оспамих темата.   bouquet

# 48
  • В светлината на слънцето
Ааа, не си оспамила, напротив - тъкмо някой да не се подведе.  Peace

# 49
Здравейте,мамита !
Някои от вас дали е присъствал на организационната родителска среща  днес в 109,защото аз не можах да отида.Ако може да ми споделите във вразка с какво беше.Предварително ви благодаря.

# 50
  • София
Представиха учителките поемащи първокласниците. Обясниха за допълнителните дейсности, занималнята, стола. Накратко 4 паралеки по 24 деца максимум. Занималня за всички желаещи до 17 часа, с уговорка и желаеща дежурна учителка в краен случай до 18 часа. За едно място се борят 2 деца....обявиха и някакво райониране...което в сайта мисля, че го няма....Определено с нежалание беше прочетено...Деца на колеги и деца имащи братче и сестриче са с предимство...
Имаше представяне на AVO BELL - като допълнителна дейност и ще идват на място да обучават децата...Ако нещо конкретно те интересува питай....

# 51
Благодаря,Emir !

# 52
....обявиха и някакво райониране...което в сайта мисля, че го няма....

Относно районирането, дали част от Редута влиза в района на 109. Ние ще подаваме догодина, но се чудя към кое училище сме. Принципно 109 ни е най-близко, но пък е друг квартал. Според теб, това че го няма в сайта, означава ли, че всъщност няма да му обърнат голямо внимание.

# 53
  • София
Нямам идея, но на повечето училища района е точно обявен по улици и номера... директорката изчете три зони, като определено първа зона си беше Слатина определени блокове. Мисля, че в трета влизаха улици под Атанас Узунов - чух  Братя Пешеви, но Калиманци, Попова шапка и тези в близост до парка определено не ги чух, независимо, че доста от присъстващите родители бяхме от Редута и Гео Милев....Та не знам...Иначе 31 -во, 138-мо имат точно изброени улиците и номерата, 23-то - е обобщено  - чийто район по местоживеене е административният район на 23 СОУ- район Слатина.  За 109 - карето около училището, ама то това много относително, пък и в карето едва ли ще има 96 деца първокласници, тааааа не знам.....12-то - също нямат обявен район....Та проучи нещата, ако ще искаш в някое училище с обявен район, адресната регистрация носи най-много точки....сега е момента да смениш адресната регистрация  Wink, защото примерно в 31-во - дават  16 точки за адресна регистрация, но ако е след 01/01/2014 само 10 точки....

# 54
Благодаря за отговора.  bouquet
 До смяна на регистрация няма да стигаме Grinning. Пък и 31-во не ни е сред желаните училища. От това, което си написала, май сме им в района, но за една година може и друго да измислят Laughing

# 55
Здравейте! От скоро живеем в София-в близост до 93 СОУ. Детето ни от септември 2014 година ще трябва да учи там-в трети клас. Някой има ли мнение кои са учителите? Разбрах, че едната е Николова-искам да поговорим лично-детето е с проблеми, но по никакъв начин не ми дават телефон.Като отида до училището все не мога да се видя с нея...

Moля да ми помогнете с ваши впечатления  и мнения,ако може и с телефон... Simple Smile

Много благодаря !
Успешен ден!

# 56
Здравейте,

Аз от сега започвам да се интересувам и следя темата, нищо, че ще сме в първи клас през 2015-2016 г. Много полезна информация давате. Ще се радвам да чуя мнения на родители, чийто деца сега ще са 4-ти клас в споменатите училища и съответно техните учители би трябвало да поемат първолаците през 2015.
Другото, което ми е интересно, а почти нямам никакви впечатления е да се кара подготвителен клас в училището ( видях че в 93-то има такава група) , след което приемът в първи клас би трябвало да е без проблем. Но дали това е добра идея, доволни ли са тези, които са го избрали? Или е по - добре да оставим децата на воля в детската градина Simple Smile

Много благодаря!
Хубав ден!

# 57
Много моля за мнение за Г-жа Христина Димитрова която ще поеме първи клас в 109 ОУ - на родителската среща ми вдъхна много оптимистично доверие но ... моля и за вашето мнение Simple Smile !?!

# 58
  • София
Много моля за мнение за Г-жа Христина Димитрова която ще поеме първи клас в 109 ОУ - на родителската среща ми вдъхна много оптимистично доверие но ... моля и за вашето мнение Simple Smile !?!
Добри са отзивите,препоръчваха ни я госпожите от градината.
А списъци с класираните деца дали има,ще ги качат ли на сайта?

# 59
В 17 часа на  3.05.2014  ще публикуват списъците
(не само за 109 , а за всички училища)
Успех на всички дечица  smile3529

Общи условия

Активация на акаунт