Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 907
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Може би не е много по темата, но ми трябва човек за 3д визуализации на интериор.

И още нещо се сетих - търся материал, от който се правят белите пухени ленти на коледните шапки.

# 46
  • Пловдив
Преди малко чух реклама по радиото за някакъв магазин в Тракия за електроуреди с транспортни дефектТехновижън/май така казаха/.
Ако някой знае, ориентирайте ме къде е.  bouquet

# 47
  • Пловдив
Преди малко чух реклама по радиото за някакъв магазин в Тракия за електроуреди с транспортни дефектТехновижън/май така казаха/.
Ако някой знае, ориентирайте ме къде е.  bouquet

даа, знам го.
http://www.relaxbg.org/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8

но не очаквай да попаднеш в хубав магазин, самия магазин малко отблъсква. нищо не съм си купила оттам, но не пречи да видиш.

# 48
  • Пловдив
Много благодаря за обувките. Никога не съм се заглеждала по такъв тип обувки. Ще проверя и в Дайхман и в Тракия.  Hug  Че в този студ хич не ми се обикаля да търся. Отивам, купувам и дядо Коледа да заповяда да раздава подаръците.  Laughing

# 49
Запис и аз в темата!По въпроса с обувките,взех на дъщеря ми от Карфур-цена около 11лв,тип балеринки и имаше номера!

# 50
Здравейте и от мен! Търся детски чорапогащник от микрофибър, който е ватиран от вътрешната страна.

# 51
  • Пловдив
  За пиците на Toasty ето го менюто в страницата им от фейс-а https://www.facebook.com/photo.php?fbid=483846434989166&set= … ype=3&theater  , сравнени по грамаж и цена с тези от Верди на мен и като вкус ми харесват повече, а като цена... сами вижте.

А има ли адрес в Пловдив или правят само доставки?На страницата няма посочен адрес

Подкрепям мнението за Верди-при тях е на късмет работата.Зависи готвача в кой крачол си го е сложил и дали е на кеф да прави пица

# 52
Toаsty има до Фешън-а (към Антим 1,но не знам на тази улица ли се води).

# 53
  • Пловдив
А за Ориджинале /пици/ нищо не казахте Rolling Eyes май имаше доволни или...

# 54
  • Пловдив
А за Ориджинале /пици/ нищо не казахте Rolling Eyes май имаше доволни или...

Хубави са.На пещ ги пекат.Аз ги харесвам много.

# 55

А има ли адрес в Пловдив или правят само доставки?На страницата няма посочен адрес

Подкрепям мнението за Верди-при тях е на късмет работата.Зависи готвача в кой крачол си го е сложил и дали е на кеф да прави пица

http://grabo.bg/places/toasty/addresses

# 56
  • Пловдив
Момичета, скоро се коментираше за свестен техник на климатици. Може ли координати?

# 57
# 58
Здравейте и от мен! Търся детски чорапогащник от микрофибър, който е ватиран от вътрешната страна.

аз взех от Кауфланд / миналата седмица / за 4.40лв, много плътен и мекичък Peace

# 59
  • Пловдив
Откъде да купя евтини черни обувки за дъщеря ми, номер 26-27. Максимум до 25-30 лева  Rolling Eyes Трябват за коледното тържество в градината.  Crazy Няма да ги обуе повече. Ама и да имат приличен вид....все пак.  Laughing

Защо не погледнеш магазините с обувки за 10 лв - сещам се за такъв до автогара Родопи и зад четвъртък пазар . Със сигурност има и други .

Общи условия

Активация на акаунт