Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 937
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Аз търся Франклин - костенурчето от едноименната поредица. Без значение дали е плюшено, пластмасово или друго... Някой да е срещал?

# 76
Къде още има обувки от магазини за 5-10 лв? Проверих този на Брезовско шосе, искам да видя и други Simple Smile и аз купувам обувки за едно обуване и не искам да давам повече от 5-10 за еднократно слагане Crossing Arms

Бу,на "Мария Луиза",преди кръстовището с "Източен"/до военния магазин,ако се сещаш/ има такъм магазин с много свежи предложения.....Преди време инцидентно си взех от там едни обувки/скъса ми се каишка и трябваше да се пребера някак до вкъщи/-ами да ти кажа,че такова носене им хвърлих-не е истина колко здрави и удобни излязоха като за 10лв..та оттогава редовно ги проверяма и все има какво да ти хване окото....виждала съм и от естествена кожа на смешни цени.........
А,да-и на кръстовището на "Капитан Райчо",с "Петко Д.Петков" има-на втория етаж,над Aqua-та...но те май са друга верига/май и в Тракия имат магазин/.

# 77
  • Пловдив
Трябват ми координати за фризьорски салон, около хотел Империал. Става въпрос за приятелки от друга тема във форума, които ще празнуват Нова година в хотела. Искат да си направят изсушаване  на 31.12.

# 78
  • Майничка
...
А идеи за други места, където правят хубави питки?
Амброзия, на Богомил

# 79
  • Пловдив
Трябват ми координати за фризьорски салон, около хотел Империал. Става въпрос за приятелки от друга тема във форума, които ще празнуват Нова година в хотела. Искат да си направят изсушаване  на 31.12.

Има няколко,ама нямам телефоните...останала ми е визитка само на 1,който е м/у Строителния и ТОХА - 0876/513 479 Арх.К.Петков 62,студио Диаблес.

# 80
Бу, обувки за едно обуване на детето съм взимала от магазин Липненски-
черни като балеринки за 6 лв.

# 81
  За пиците на Toasty ето го менюто в страницата им от фейс-а https://www.facebook.com/photo.php?fbid=483846434989166&set= … ype=3&theater  , сравнени по грамаж и цена с тези от Верди на мен и като вкус ми харесват повече, а като цена... сами вижте.

И едно парче (резен) пица струва от 5 лева нагоре  Shocked ?

# 82
  • Пловдив
Добро утро!:))
Една пица 28 см. ... , пише  и грамажа -  май парчета пица не съм виждала да продават. А на Вердито наистина едно парче в МОЛ-а е 3 лв. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 83
  • Пловдив
На края на малката главна (почти до подлеза) имаше магазин за платове, ама такива по ефирнички и аксесоари...
Някой да знае къде са се преместили  newsm78 ... или са приключили дейността?!?

# 84
аH~,благодаря ти Simple Smile .Понеже гледам,че е нарязана на парчета и си помислих,че един резен е 5 лева.

# 85
Имат голям магазин в тракийския Кауфланд - зоната след касите. Скоро четох, че отварят нов магазин в Галерията, но там не съм ходила.
В МОЛ Галерия магазинът на "Мат Стар" е отворен и е огромен.  На 2-я етаж е.

# 86
Момичета, спешно ми трябва пластмасова фигурка на Рапунцел! Моля, помагайте, виждал ли е някой някъде? Ще се слага върху торта, затова трябва да е цялата от пластмаса, не по-висока от 10-15 см. Казаха ми , че са виждали в Джъмбо, но чак в понеделник ще имам възможност да отскоча до там. Ако някой има информация за други места, ще се радвам да споделите!

# 87
  • Пловдив
Момичета, спешно ми трябва пластмасова фигурка на Рапунцел! Моля, помагайте, виждал ли е някой някъде? Ще се слага върху торта, затова трябва да е цялата от пластмаса, не по-висока от 10-15 см. Казаха ми , че са виждали в Джъмбо, но чак в понеделник ще имам възможност да отскоча до там. Ако някой има информация за други места, ще се радвам да споделите!
В Хиполенд има два вида пластмасови фигурки на Рапунцел .. около 10см са.  Peace

# 88
  • Пловдив
Търся си подправка за меденки. В Лекси или в Карфур маркет до Гранд, дали има? Thinking

# 89
  • Пловдив

Има няколко,ама нямам телефоните...останала ми е визитка само на 1,който е м/у Строителния и ТОХА - 0876/513 479 Арх.К.Петков 62,студио Диаблес.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт