Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 993
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Не съм много сигурна, че въпросът ми е за тази тема, но ако все пак може някой да ми отговори, ще съм много благодарна!
Къде в Пловдив има театрални школи за деца - начална училищна възраст и евентуално ако може да споделите лични впечатления и отзиви. Simple Smile

# 466
Коя е най-добрата шивачка в Пловдив?И къде е ?

# 467
  • Майничка
Не съм много сигурна, че въпросът ми е за тази тема, но ако все пак може някой да ми отговори, ще съм много благодарна!
Къде в Пловдив има театрални школи за деца - начална училищна възраст и евентуално ако може да споделите лични впечатления и отзиви. Simple Smile

В начална училищна възраст се сещам само за едни покани за театрална школа към "Литъл Старс", които видях пред стаите на първокласниците в "Душо Хаджидеков". Иначе от 4-5 клас, мисля, има школа "Чарли" в Младежкия дом, "Кукер" и "Детски театър за възрастни" към Общинския детски комплекс, май и в "Тракарт" в подлеза на Понеделник пазар имаше някаква детска театрална школа.

# 468
Едно познато дете ходи на театрална школа на втория етаж на " Берьозка" ( уличката до Музикалното училище ) .
Ходили сме на няколко техни представления и винаги сме били много доволни от видяното.
Мисля , че в понеделник и четвъртък от 18ч. са им заниманията.
Мога да пратя и тел. на преподавателката.

# 469
  • Пловдив
Моля, ако някой има телефон за подаване на сигнал за тютюнопушене в заведение да ми го предостави, аз подадох на 032/640222 но е секретар и нямам никаква гаранция, че ще се извърши проверка  Thinking

# 470
  • Пловдив
Момичета, знаете ли какви документи са необходими за продажба на автомобил?

# 471
  • Майничка
Момичета, знаете ли какви документи са необходими за продажба на автомобил?
Договор за покупко-продажба
Талон на МПС - голям и малък талон или стар талон
Личните карти на купувачи и продавачи
Удостоверение за наследници - в случай, че собственикът по регистрация е починал
Удостоверение за актуално състояние и копие от съдебно решение, ако продавачът или купувачът е фирма
Препис от акт за граждански брак, ако се прехвърля МПС, което е съпружеска имуществена общност. Необходимо е съпрузите да се явят лично пред нотариуса, а ако единият съпруг отсъства, се представя нотариално заверено пълномощно или нотариално заверена декларация, в която той изразява съгласието си за прехвърляне на МПС
Декларация за гражданство и гражданско състояние по образец. Ако продавачите или купувачите са съпрузи, подават обща декларация
Декларация на продавача, че няма непогасени публични държавни и общински вземания по чл.226, ал.2 от ДПК – по 2 броя за всеки от продавачите
Документ за платен местен данък по чл.44 от ЗМДТ
Квитанция за платен пътен данък за годината
Удостоверение за застрахователна стойност на МПС

# 472
  • Пловдив
Благодаря ти gargamela.

# 473
  • Пловдив
Моля, ако някой има телефон за подаване на сигнал за тютюнопушене в заведение да ми го предостави, аз подадох на 032/640222 но е секретар и нямам никаква гаранция, че ще се извърши проверка  Thinking

за съжаление на този секретар приемат сигналите
уж,го прослушват

В кое заведение се пуши?

# 474

В кое заведение се пуши?

В Паша се пушеше вчера.

# 475
А къде мога да открия разнообразие на слънчеви очила, предпочитам с поляризация? Rolling Eyes Rolling Eyes

# 476

Театър Хенд ??

# 477
  • Пловдив
Моля, ако някой има телефон за подаване на сигнал за тютюнопушене в заведение да ми го предостави, аз подадох на 032/640222 но е секретар и нямам никаква гаранция, че ще се извърши проверка  Thinking

за съжаление на този секретар приемат сигналите
уж,го прослушват

В кое заведение се пуши?

Във Фиеста в Кичука! В 22,00ч извадиха пепелниците и задимиха всичко. Аз имам чувството, че в Пловдив изобщо не се спазва забраната.  Confused Чуала съм от познати и за други заведения, но няма да говоря след като не съм видяла с очите си.

Последна редакция: нд, 30 дек 2012, 21:45 от ninand

# 478
А къде мога да открия разнообразие на слънчеви очила, предпочитам с поляризация? Rolling Eyes Rolling Eyes

С поляризация съм купувала от Халите,но не помня на 1 или 2 етаж в дъното беша магазинът  Thinking

# 479
  • Пловдив
Във Фиеста в Кичука! В 22,00ч извадиха пепелниците и задимиха всичко. Аз имам чувството, че в Пловдив изобщо не се спазва забраната.  Confused Чуала съм от познати и за други заведения, но няма да говоря след като не съм видяла с очите си.

Май са се отпуснали по празниците.Във Фиестата бяхме една съботна вечер.Стояхме до 24 часа и не се пушеше.В Хистерия на втория етаж също не пушеха.Но сега явно са решили да го карат през просото

Общи условия

Активация на акаунт