Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 905
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Дом за изоставени деца,мънички има и срещу 4-то районно,до Сценични кадри.
Аз по-горе точно този имах предвид и дадох неговия адрес  Peace

# 556
Дом за изоставени деца,мънички има и срещу 4-то районно,до Сценични кадри.
Аз по-горе точно този имах предвид и дадох неговия адрес  Peace

Embarassed Не знаех,че се води на тази улица,извинявам се.

# 557
  • Пловдив
Гледахте ли по новините какви опашки има за картите за градския транспорт?
И таксуват ли се децата сега? Аз днес пътувах с дъщеря ми и не я таксуваха  Rolling Eyes

# 558
  • Пловдив
И таксуват ли се децата сега? Аз днес пътувах с дъщеря ми и не я таксуваха  Rolling Eyes
Не. Картите не са задължителни. Все още. А дали изобщо някога ще бъдат задължителни- не се знае.

# 559
Момичета, имам играчки и дрехи, които искам да занеса в някой дом за изоставени дечица.
Нещата са за 1-4 годишни.
Моля да ме ориентирате къде в Пловдив има дом за толкова малки деца.

Най-добре ще те ориентират момичетата от тематаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=689951.0: . Понякога домовете са пренаситени от дарени вече дрехи и играчки, а има деца от  социално слаби семейства, които повече се нуждаят от тях.  Peace

# 560
  • Пловдив
Не. Картите не са задължителни. Все още. А дали изобщо някога ще бъдат задължителни- не се знае.
Картите били по желание. Но, ако не извадите, возите детето на собствена отговорност, с една дума. Така ми бе обяснено от един контрольор.  Peace

# 561
  • Пловдив
Момичета,може да е питал някой и преди,но знаете ли откъде в Пловдив мога да си купя бъркалка за хлебопекарна?

# 562
БУ Благодаря ти !Имах на предвид ,че циганите ги взимат без пари за 5 лв еми не съм съгласна цяла пералня за 5 лв.,а Росата я взимат и за казани за ракията .За туй искам да ги занеса в пунк ,но в т-я не знам къде и питах .

# 563
Здравейте!
Интересува ме къде в Пловдив мога да пробия ушите на малката,но предпочитам да е в медицински кабинет?!

# 564
  • Пловдив
Здравейте!
Интересува ме къде в Пловдив мога да пробия ушите на малката,но предпочитам да е в медицински кабинет?!

Д-р Титова в Тракия е доста посещавана.Но ако отидеш при нея,да си с едно на ум.Първо маркира къде да пробие.При нас маркира на различни места на двете уши.Едната дупка трябваше да бъде доста надолу според нейната маркировка.Аз я коригирах.Обаче ако не гледах какво прави?Иначе има подход към децата и дъщеря ми не плака изобщо при пробиването,а не беше малка-2 г и 10 месеца.Не сме имали и след това проблем с дупките

# 565
Момичета,може да е питал някой и преди,но знаете ли откъде в Пловдив мога да си купя бъркалка за хлебопекарна?
От оторизирания сервиз на марката. На ул. "Георги Измирлиев" е на "Мулинекс" и на няколко други марки. За "Мулинекса" струваше 8,50лв.

# 566
БУ Благодаря ти !Имах на предвид ,че циганите ги взимат без пари за 5 лв еми не съм съгласна цяла пералня за 5 лв.,а Росата я взимат и за казани за ракията .За туй искам да ги занеса в пунк ,но в т-я не знам къде и питах .
В пункта ще ти ги искат изтърбушени - само желязото. Така с все глупостите се съмнявам да ги вземат.

# 567
Къде в Кичука има клуб за танци, за разтоварване?

# 568
  • Пловдив
Къде в Кичука има клуб за танци, за разтоварване?

народни танци-в зала Олимпиада

# 569
  • о`майна лунна нощ е
Нещо полезно
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1019120

Общи условия

Активация на акаунт