Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 929
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Бенджи,Hauck взеха (не знам дали така се пише).Чиполино и те били с качеството на Бертони.Но наистина майката ще си прецени какво и харесва.

# 631
  • Пловдив
Знам, че е така...опитах се да предложа първо това, но не се прие... ooooh!
Все пак, ще разгледаме колички на няколко места и ще се опитам да ги навия да се допитат до майката... Peace

# 632
  • Пловдив
ааа, за Чиполоното не съм съгласна Mr. Green
Моята е експоатирах доста сериозно (редовно качване/слизане по стълбите 7 етажа, off-road цяло лято) и единственото нещо, което се прецака (беше още в гаранция) беше жилото на спирачката - било влезнало прах и му трябваше почистване. Сега живот и здраве пак нея ще си полвам Simple Smile

Иначе на Бертони ползвах един път, че моята не беше в наличност (бяхме при нашите) - огромна грешка - много тромава и със скрибуцащи колела

# 633
Ами,не знам за Чиполиното-може и да не са чак като Бертони.Обаче как точно я описа Бертонито!Бих добавила и спъваща-някак колелата сякаш бяха по-напред и като ходиш и се спъваш в тях.

# 634
  • Пловдив
ioli, ами така мисля, защото няма много играчки, няма джунгла, пързалката е сравнително малка. Има кухня, количка за кукли, и разни дребни играчки и книжки. Но пък в крайна сметка е важна аниматорката. Мисля, че Сеф беше писала много положителни отзиви за някоя от аниматорките там.
Щом обича танци, песни и куклен театър, мисля, че може да й хареса там.
На РД на които бяхме-за родителите-има кетъринг от някакъв ресторант. Те бяха поръчали хапки-пилешки, сиренца, кашкавал.....Отделно те си бяха купили за пиене, ядки и мезета. Бяхме 12 човека възрастни и се събрахме идеално. За децата пица, май и картофки имаше. На тях им сложиха маса вътре в самия център.  

За Чиполино-и аз бях с такава. Нищо й няма, може още едно дете да извозя с нея. Не беше от скъпите модели, но ако трябва сега да избирам бих взела с кош и да имам видимост на бебето. Моята, може да е здрава и лека, но не беше такава. Но все пак първо дете, не разбирах толкова Simple Smile

# 635
+1 за чиполинските колички  Grinning

да допълня - ако взимате такава ,във фирменият им магазин ще е по-изгодно / има един на брезовско шосе , срещу Илиянци/

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 21:39 от мойри

# 636
Преди 10 години купихме за голямата ми дъщеря количка на Чиполино. Не беше от скъпите модели, но второ дете отглеждам с нея и съм много доволна.

# 637
Случайно някой да е мяркал пластмасово ренде из някоя дом. потреба?! Имам едно, което вече е на изживяване /купувано преди има няма 6 години/ и искам да го подменя, къде ли не съм търсила, но няма и няма.  Hug

Преди нова година си взех от магазина за домакински съдове на Градстон.

# 638
  • Пловдив
Мой близък търси да купи "читава" детска количка за подарък на новородено.
Помоли ме за съвет, но аз изобщо не съм "в час" вече - децата са ми големи.... Simple Smile

Към кой магазин да го насоча? А марка? Модел?
Може да отидете в магазин Касида, който се намира до клиника Селена. Като им кажете до каква сума ще отпуснете все ще ви дадат някакъв съвет. За тези пари можете да купите така да се каже маркова количка. Много е важно какво ще е бебето- зимно или лятно и съответно каква количка ще е нужна- със зимен кош или само летен. Аз съм с количка на Пег Перего Si и съм доволна но ако беше с по- големи гуми щеше да е още по- добре. Има пълно легнало положение и е с зимно покривало за крачетата. Ето ти линк на магазина да добиеш някаква представа: http://kasida.bg/. Избор да искаш Simple Smile

# 639
Първото дете си го отгледах с ,,Чико'' Thinking,а второто с ,,Чиполино'' и останах по-доволна Peace

# 640
  • Пловдив
Аз съм имала три колички и най-доволна останах от Чиполино (другите две бяха Джордани и Маг ). На това Чиполино му взех душата, а беше най-евтино и най -удобно от тритр. Когато темата за количките ми беше на дневен ред, доста се рових във форума и четох за количките(има страшно много теми по въпроса) и си бях харесала две, три колички, но за съжаление не можех да ви позволя тези красоти, колкото и да ми се искаше. Когато съм избирала  за себе си съм държала на килограми( много важен фактор..., който каквото и да ми говори Simple Smile, маневреност, да е лесно сгъваема, да е функционална.
Бях си харесала два модела на Пег Перего(много ми е на сърце марката), както и Jane, но си изкарах С Чиполиното. Живи и здрави, избутахме Laughing

# 641
  • Пловдив
да, за чиполино слуховете, които още се разнасят, са от времето, когато са внасяли китайски боклуци, без дизайн и идея, без значение и т.н.
от 5 години и повече нещата са различни, информация от кухнята е това.
ако трябва да си купя количка от чиполино, ще е Перфекта или Оптима. За тях гарантирам лично с това, че 2 години съм ги поръчвала аз.  Mr. Green
Сега ще извадят новите неща - към 15 януари ще са на линия с всичко ново от комбинираните колички и част от летните...вижте новия дизайн, защото е кофти да вземеш нещо и след няколко дни - да има същото, но с нов дизайн. а Перфекта и Оптима ги държат вече 4-та година, сигурно и сега ще ги извадят с нови дизайни. Като цена са супер - към тях се закача стол, има и портбебе, твърд кош не - едната е триколка, другата четириколка и зависи кое предпочита, но като фабрика и конструкция и здравина са на едно ниво. Първата ми количка беше именно Оптима.
Да не забравяме и сервиз номер 1 в България с реално налични части и супер опитен майстор!

# 642
И това ако не е реклама  Mr. Green
Чиполино не бих купила - пак от кухнята  Wink

Перфектата пък е супер тежка и тромава  Rolling Eyes

# 643
  • Пловдив
Чиполиното и аз не ги харесвам.Верно е,че някой модели са здрави.Кошовете ми идват ниско на мен,тесни,къси.Но в общи линии,за тези парички са ОК

# 644
Нашата първа количка за дъщеря ми беше Hauck, няма го май вече
този модел, но беше доста тежка и не особено маневрена. Много малко
я ползвах и преминах към лятна количка. Сега новите модели може би са подобрени.

Общи условия

Активация на акаунт