Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 890
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив

Аз си поръчах количка от немски сайт, която ми излезе 200 евро, а тук по магазините същата е 1000лв.

Коя марка е?

Аз също поръчах моето Куини и кошче за кола от немски сайт.Хем по-изгодно,хем по-качествено.Обществена тайна е,че в Източна Европа се изсипват "марковите " боклуци

# 661
ABC design 3 tec. Без грешка е досега Wink

# 662
  • Пловдив
И аз ме бих дала 500 лв и нагоре за Чиполино или Бертони. За тези пари бих си купила втора употреба, по хубава марка количка.  Peace Но за нова количка, подарък, за по малко пари, определено бих им се доверила.

# 663
  • Пловдив
Mrs S, глобата е до 200 лева Simple Smile
Иначе доста от момичетата писаха, че не са спазили срока и не са ги глобявали Peace

Моето Чиполино беше 400лв и ако тогава бях наясно с пазаруването от чужбина, най-вероявтно щях да си взема и аз ABC-то... Е и с тази не сбърках и живот и здраве напролет пак ще влиза в употреба Simple Smile

# 664
  • Пловдив
Момичета, можете ли да ми препоръчате детски център или заведение, което да наемем за детски рожден ден за дете на 2 годинки. Не искам те да ми организират партито, а само да наемем помещението.
В ,,Гранда'' детския център Thinking
+1
Благодаря! А някакви телефони имате ли, или ако знаете горе-долу какви са условията, че ми е далеч да ходя дотам само за информация, а в интернет телефони не открих?

# 665
Момичета, сега ме втрещихте със срока за подмяна на шоф. книжка. В началото на декември сменихме постоянни адреса в София, дали сега ще имаме глоба, защото сменихме само личните си карти? Мислехме в началото на февруари да пътуваме отново за да подадем документи и за книжка. Къде може да се прочете повече по въпроса, защото ако глобата наистина е 200 лв, не е малка...
Виж Закон за българските лични документи, глобата е от 20 до 150 лв.

# 666
Момичета, можете ли да ми препоръчате детски център или заведение, което да наемем за детски рожден ден за дете на 2 годинки. Не искам те да ми организират партито, а само да наемем помещението.
В ,,Гранда'' детския център Thinking
+1
Благодаря! А някакви телефони имате ли, или ако знаете горе-долу какви са условията, че ми е далеч да ходя дотам само за информация, а в интернет телефони не открих?

Информация можеш да получиш на 0893344545  Peace

# 667
Търся добър  и евтин водопроводчик в Пловдив   bouquet

# 668

Не само на Ганчев, предлагат всичко, от адаптирани млека до всякакви възможни пюрета и каши. Памперси също.
Сутрин отварят в 9, вечер мисля, че са до 6, но не съм съвсем сигурна.
Благодаря   bouquet Ходих снощи. Казаха, че работят до 17:30 и в събота до 12:30

# 669
  • Пловдив
последно по темата, не обичам да говоря за колички, още повече, че сега не съм там на работа
така, някои от вас живеят ли със заблуждението, че чуждите марки колички се правят в чужбина (западна европа_?
количките, които познавате се правят в Китай - пег перего, чико, куини, абц, стоке, грако, хане, хаук и т.н
в китай има фабрики и фабрики - част от тях правят боклуци, част от тях средна работа и част от тях висок клас. Има и фабрики, които работят за една голяма компания примерно, но повечето фабрики са отворени за предложения. ето как фабриката, която прави за куини, прави оптима/перфекта/рио за чиполино - една от най-добрите и да не кажа най-добрата фабрика там. Като почнете да се заглеждате в даден модел без натруфеностите му, ще видите, че се повтаря в много фирми - например в чико/хаук съм се заглеждала столчета за хранене и колички, имат с подобни/еднакви конструкции на чиполиното, бертони и останалите да не говорим как се повтарят и те със всичкия среден клас фирми. Като цени обаче за какво се борят...
да не забравяме, че всичко е цена и в крайна сметка като търсиш комбинирана за 500 лв, няма да е стоке най-малкото. Тук се търсеше количка по зададена цена и от типа "иди пипни и купи".
Много пари лично аз бих дала само за TEUTONIA. Всичко останало или от сайтове или на промоции, просто като знае човек, че е 100 долара, как да даде 1000 лв!
И да не говорим разходката на марковите колички - Китай-Италия/Холандия/Франция/Испания-България, като може само от Китай до България да ми се разходи същата конструкция.

п.п моята куини също е от сайт и струваше двойно по-малко отколкото тук (хваната на промоция) лятна Сенз!

# 670
за количките-ползвам Hauck-и съм много доволна Peaceе,винаги има нещо от сорта -обаче,но и.т.н-ама човек като отгледа едно детенце,поне Wink,после зна есъс сигурност какво иска Peaceиначе на 100% питайте майката

и въпросът ми е-момичета,знаете ли от къде в града мога да купя родопско одеало/за ползване/ и дали имате актуално инфо за цена Thinking

# 671
  • Пловдив
къде се сглобява сега Чиполино. Преди в Китай, а сега?  Laughing
 Може и да не са лоши, ама аз харесвам други марки, от друг клас.
произвежда се, не просто се сглобява в Китай. Велосипедите пък се сглобяват в България, отново се внасят части обаче от Китай и др. държави вклч и западни. Затова се води производител Макском.

Кои марки харесваш?

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 15:59 от Josefin

# 672

Благодаря   bouquet Ходих снощи. Казаха, че работят до 17:30 и в събота до 12:30

Намери ли каквото търсеше, имат голямо разнообразие по принцип?

# 673

Намери ли каквото търсеше, имат голямо разнообразие по принцип?
Да, доволна съм, но си забравих списъка с пюретата и карах по памет. Пак ще отида, благодаря Simple Smile

# 674
  • Пловдив
в този склад има ли сухите млека на нестле и хип? също памперс гащи - какви цени ако сте видели?
благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт