Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 875
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Мой близък търси да купи "читава" детска количка за подарък на новородено.
Помоли ме за съвет, но аз изобщо не съм "в час" вече - децата са ми големи.... Simple Smile

Към кой магазин да го насоча? А марка? Модел?

Тъй като купихме количка преди по-малко от месец след доста ровене и четене, също съм на мнение, че е хубаво да се допитат до майката, тя със сигурност има изисквания към количката, в която би искала да вози бебето си.Следя темата за количките и в момента има много голяма промоция на Пег Перего във фирмения им магазин на края на Брезовска. Наистина са доста намалени, може да отидете и да разгледате и там (тъй като и нашата е Пег Перего и проучвах доста цените- в Касида количките Пег Перего бяха с около 150-190лв по-скъпи от нормалните цени  при представителя). Пак на Брезовска има и магазин на Чиполино, с една дестинация може да разгледате и двете марки Simple Smile
Ето линк с намалените модели:

http://www.vitodesimone.com/content/section/12/97/

# 646
  • Пловдив
Мой близък търси да купи "читава" детска количка за подарък на новородено.
Помоли ме за съвет, но аз изобщо не съм "в час" вече - децата са ми големи.... Simple Smile

Към кой магазин да го насоча? А марка? Модел?

Тъй като купихме количка преди по-малко от месец след доста ровене и четене, също съм на мнение, че е хубаво да се допитат до майката, тя със сигурност има изисквания към количката, в която би искала да вози бебето си.Следя темата за количките и в момента има много голяма промоция на Пег Перего във фирмения им магазин на края на Брезовска. Наистина са доста намалени, може да отидете и да разгледате и там (тъй като и нашата е Пег Перего и проучвах доста цените- в Касида количките Пег Перего бяха с около 150-190лв по-скъпи от нормалните цени  при представителя). Пак на Брезовска има и магазин на Чиполино, с една дестинация може да разгледате и двете марки Simple Smile
Ето линк с намалените модели:

http://www.vitodesimone.com/content/section/12/97/
Мдааааа и нашата е от там. А сега с моя въпрос: Как се казва поликлиниката на Събота пазара и има ли някой телефон на регистратурата?

# 647
А сега с моя въпрос: Как се казва поликлиниката на Събота пазара и има ли някой телефон на регистратурата?

ДКЦ 7  Peace
Телефон: 032/ 60 15 21

# 648
Ако имаш шофьорска книжка - сртока за подаване на документи за нея е 30 дни след издаването на ЛК Peace
За задграничен паспорт си нямам и идея как стоят нещата[/color]
За шофьорската книжка е задължително само ако сменяш фамилия, но не и адрес. Август месец си изисках досието, защото съм от друг град и като отидох да подавам ми казаха, че не е задължително.

# 649
Момичета, имам въпрос.
Преди две години в Метро продаваха пюрета на Ганчев на едро, по 6 в тарелка... но сега ги няма. Метро вече не зареждат ли тези пюрета?
И ако някой знае откъде да ги купя на цени на едро, ще бъда много благодарна.  Praynig

На улица Карловска №18 има склад за пюрета и детски храни. Продават по цени на едро, но не работят на дребно в ден четвъртък. Всеки друг ден от седмицата ще те обслужат.

Може ли инфо за работното им време и дали продават само Ганчев? Днес мисля да ги посетя, но ако е само Ганчев няма смисъл.

Бенджи, моя съвет е също да се иска мнението на майката, даже ако с нея излезете да си я избере е най-добре. Иначе аз юни месец взех Чиполино Джема, но втора ръка - доволна съм Simple Smile

# 650
  • Пловдив
И на мен така ми казаха в 5 РПУ като питах, но на 28 ден бяхме до КАТ, та реших да питам и там...
Не съм сменяла фамилия, но независимо от това ми казаха, че трябва да сменя и книжката, защото имало промяна в постоянния адрес.
Ако искам просто да я сменят (ще важи, докогато е срока на старата - в моя случай 2017) можело и веднага... Аз предпочетох варианта за срок от 10 години (така срока на новоиздадената е до 2022), за което трябваше да изкарам и медицинско от джи пи-то.
На 29 ден подадох заявлението и успях да влезна в срока, без да плащам глоба (от 20 до 200 лева).

Това за любителска книжка (категория В), за С и нагоре не знам как стоят нещата Peace

# 651
  • Пловдив
Аз 2012 г си смених книжката,защото й изтече срока.Не ме глобиха и лев при положение,че 2006 смених фамилията и постоянния си адрес.Тогава смених само ЛК,а книжката не.Може би по правилник трябва,но май за книжките не го съблюдават.
Жената на гишето ясно разбра,че фамилия и адрес съм сменила през 2006 г и не каза нищо.На тях им излиза

# 652
Аз 2012 г си смених книжката,защото й изтече срока.Не ме глобиха и лев при положение,че 2006 смених фамилията и постоянния си адрес.Тогава смених само ЛК,а книжката не.Може би по правилник трябва,но май за книжките не го съблюдават.
Жената на гишето ясно разбра,че фамилия и адрес съм сменила през 2006 г и не каза нищо.На тях им излиза
И аз така - не са ме глобявали.

# 653
  • Пловдив
А сега с моя въпрос: Как се казва поликлиниката на Събота пазара и има ли някой телефон на регистратурата?

ДКЦ 7  Peace
Телефон: 032/ 60 15 21
Благодаря!

# 654
Момичета, имам въпрос.
Преди две години в Метро продаваха пюрета на Ганчев на едро, по 6 в тарелка... но сега ги няма. Метро вече не зареждат ли тези пюрета?
И ако някой знае откъде да ги купя на цени на едро, ще бъда много благодарна.  Praynig

На улица Карловска №18 има склад за пюрета и детски храни. Продават по цени на едро, но не работят на дребно в ден четвъртък. Всеки друг ден от седмицата ще те обслужат.

Може ли инфо за работното им време и дали продават само Ганчев? Днес мисля да ги посетя, но ако е само Ганчев няма смисъл.

Не само на Ганчев, предлагат всичко, от адаптирани млека до всякакви възможни пюрета и каши. Памперси също.
Сутрин отварят в 9, вечер мисля, че са до 6, но не съм съвсем сигурна.

# 655
  • Пловдив
И това ако не е реклама  Mr. Green
Чиполино не бих купила - пак от кухнята  Wink

Перфектата пък е супер тежка и тромава  Rolling Eyes

ами докладвай за реклама, има бутон информирай модератор и ще го изтрият
като търсиш до 500 -600 лв според мен това, което си заслужава като комбинирана нова с най-много неща в комплекта (чанта, дъждобран се вклч) е чиполино. оттам нататък има много нагоре - аз съм вече на трета количка, която е Куини.
И аз не бих купила чиполино, ако не знаех коя къде се прави, колко реално струват, кои не се трошат, колко са тествани и  на конвейра кои скъпи долюбвани марки вървят една до друга. За Перфекта - това е комбинирана количка, тежи 10 -11 кг , товари се много, коша й за багаж е номер 1, върви стабилно и качва тротоара лесно, издържа и мен отгоре. Затова е важно да се пита майката какво иска от една количка.

# 656

И аз така, не са ме глобили.  Peace

# 657
  • Пловдив
Жозефин, така обаятелно го разказваш, че чак на мен, дето вече не ми трябва количка, ми стана супер интересно къде се сглобява сега Чиполино. Преди в Китай, а сега?  Laughing
И аз съм на мнение, че е добре да се пита майката. Ако на мен ми бяха изгряли с някое Чиполино или Бертони подарък, щях да почина просто. Може и да не са лоши, ама аз харесвам други марки, от друг клас.  Peace Просто според мен количката е удобство за майката основно и е важно тя да си я избере според нейните критерии и предпочитания.  Peace

# 658
Чиполино-то не са ли на "Макском"? Сигурно си ги правят в базата на Голямоконарско, макар че май имаха и те изнесено производство в Китай.
Иначе също не бих дала 500-600 лв за Чиполино и от сорта. При положение, че в чуждите сайтове за тези  пари има колички, които тук по магазините са по 1000 и нагоре.
Аз си поръчах количка от немски сайт, която ми излезе 200 евро, а тук по магазините същата е 1000лв.
Задължително трябва да има съгласуване с майката, а ако това е невъзможно по-добре да й се дадат парите кеш и тя да прецени какво да купи за детето си.

# 659
Момичета, сега ме втрещихте със срока за подмяна на шоф. книжка. В началото на декември сменихме постоянни адреса в София, дали сега ще имаме глоба, защото сменихме само личните си карти? Мислехме в началото на февруари да пътуваме отново за да подадем документи и за книжка. Къде може да се прочете повече по въпроса, защото ако глобата наистина е 200 лв, не е малка...

Общи условия

Активация на акаунт