38 г.с в очакване на големия ден

• 4 911
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
  • София
buffinkaaa, пишете на кирилица, по възможност обединявайте постовете си. Ако сте постнали вече, използвайте бутона "Редактирай" под поста.
За технически въпроси - вижте закованите теми в подфорума  ..::. Правила, условия и указания .::..

# 46
  • София
Много исках да Ви попитам всички , дали са Ви сменяли датите , всмисъл че по пмц трябва да родя на 25.12.2012. , но когато отидох на ултра звук ми казаха 27.12.2012 . Знам че той определя точно , но всички ли имате разминаване в датите ?! Simple Smile

При мен бебето почти на всеки преглед излизаше с една седмица напред, и наистина се роди точно 1 седмица преди термина. Но, аз също си знам, че моя цикъл е по-къс, и за това беше нормално реално термина да е по-рано от този по ПМЦ.
Ти наистина искаш да раждаш вече, успокой се, изчакай, най-добре е бебето да е напълно готова, тогава всичко ще мине много по-лесно. Запълни си времето с интересни неща за четене и гледане, след това няма да имаш никакво време Mr. Green Наспи се Mr. Green Hug

# 47
Аз си предизвиках раждането преди термин с едно нещо, което след като родиш ще кажа, да не вземеш да го използваш. Резултата беше, че ми вливаха системи, за да направя разкритие, което като за първо раждане от спукването на водите до него стана за един 1час, после един куп напъни и натискане на корема, епизиотомия и бонус форцепс. Малкия имаше рани, където е бил форцепса и счупена ключица от дърпането, а аз шита и кърпена  Rolling Eyes
Това се случи с мен, не означава, че ще се случи и с някой друг (не го пожелавам на никого), давам един лош пример, за да се успокоиш и да почакаш. Когато му е писано на детето да излезе ще излезе. Леко раждане ти пожелавам  Peace

# 48
Разбирам те прекрасно  Hug , на мен накрая, особено последния месец, ми беше ужасно. Тежеше ми много и като лежах, и като ходех. Да седя почти не можех. Много се бях изнервила и броях часовете. Да не говорим, че по незнайна причина се бях настроила, че ще родя по-рано и майка ми ме донастройваше, а нищо такова не се случи, родих си ден преди термин. Не можех да спя добре от месеци и като ме съветваха да спя докато имам време все още, още повече се изнервях. Много, много ми беше гадно и мисля че това и беше причината малко трудно да се свържа с бебчо в началото. Както и да е, няма много какво да направиш, остани активна в рамките на разумното и чакай и си мрънкай на воля. Сега поне имаш най-добрата причина. И не се оставяй да ти вменяват вина тук...манекнки и глупости..нормално е накрая да ти дотегне и да нямаш търпение да си видиш детенцето вече. Успех, леко раждане и здраво и красиво бебче накрая!

# 49
Мерси Simple Smile то неостана така или иначе Wink вижда му се края

# 50
  • София
Виж как в сладки приказки тук, времето мина неусетно Grinning

# 51
  • Под Сините камъни
Много исках да Ви попитам всички , дали са Ви сменяли датите , всмисъл че по пмц трябва да родя на 25.12.2012. , но когато отидох на ултра звук ми казаха 27.12.2012 . Знам че той определя точно , но всички ли имате разминаване в датите ?! Simple Smile

При мен бебето почти на всеки преглед излизаше с една седмица напред, и наистина се роди точно 1 седмица преди термина. Но, аз също си знам, че моя цикъл е по-къс, и за това беше нормално реално термина да е по-рано от този по ПМЦ.

А въобще не е гаранция дъщеря ми вървеше винаги с 2 седмици напред, а я преносих 6 дни.А със сина ми така ми се промени термина по последна МЦ беше на 29.11 а по ехо 1.12,родисе на 4.12  Grinning Кагото му дойде времето ще се роди бебето

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 15:41 от Пеца

Общи условия

Активация на акаунт