На "Нова Година” се празнува обрязването на Христос (8-я ден)

• 16 689
  • 165
  •   1
Отговори
# 105
Че евреите не са агресивни! Shocked А тези снимки на опити с животни, дето си ги изтипосал тука, кви са?! Sick Евреите поне убиват животните, които ядат с възможно най-малко страдание за животното. Те не го правят за доброто на животното, а за своето, но мисля, че за животното и така е ок. Освен това хората се инкарнират в различни етноси, може този живот да си бял, в следващия евреин.  Wink

желателно е все пак да  се помисли, преди да се пише нещо

# 106
 Simple SmileСлед като знаеш толкова много за евреите, трябва да си чувал за кашер и препоръката животните за храна да се убиват безболезнено. А за това, че трябва да се помисли, преди да де пише, съм напълно съгласна. Wink Аз обаче не разбрах защо се обрязват арабите, те не са обобено смесени генетично? newsm78

# 107
  • Costa Rica
Някой да е чул евреите да раждат славяни?
Ся, като плод на юдео-славянската любов, се чудя дали да се обидя или да се подложа на научен тест, за да проверя дали съществувам newsm78 Има ли ме, няма ли ме, м?

kgb007, един идиот в темата е напълно достатъчен, а с тази реторика ще си докараш бан по-бързо, отколкото ти трябва да научиш, че в българския език няма дума от множествено число, завършваща на Й Naughty
Като ще се биете в гърдите в прилив на национална гордост, поне се опитайте да пишете грамотно на родния си език. От елементарно уважение към нацията и езика, не че нещо Mr. Green

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 15:08 от Делфина фон Ю.

# 108
Аз разбирам, че е лесно да се забрави, но еврейство/юдейство е религиозна, а не етническа принадлежност. Да противопоставяш евреин на ариец е като да противопоставяш африканец на християнин.

Делфина? Нещо ту ми се появяваш, ту ми чезнеш, що ли тъй?  Mr. Green

# 109
Simple SmileСлед като знаеш толкова много за евреите, трябва да си чувал за кашер и препоръката животните за храна да се убиват безболезнено. А за това, че трябва да се помисли, преди да де пише, съм напълно съгласна. Wink Аз обаче не разбрах защо се обрязват арабите, те не са обобено смесени генетично? newsm78

При мишките процесите протичат по-бързо и се вижда резултат например от консумирането на ГМО-царевицата.  ТОВА с РАКОВИТЕ ОБРАЗУВАНИЯ СТАВА ПРИ ХОРАТА, дъвчещи ГМО-царевицата и други храни с ГМО, САМО ЧЕ ПО-БАВНО. Вече има и нова болест Моргелон. В щатите по статистика всеки ден се разболяват 1000 човека от тази болест. В щатите FDA официално призна, че ГМ-продукти са идентични на натуралните и американците се тъпчат с ГМО-храни. Има случаи и в Русия, и в Украйна.

ДЕМОКРАЦИЯТА Е САМО НА ДУМИ.

давам пак същото видео, но май е безполезно. Никой не гледа.

Виж от 12-та минута има информация за МОРГЕЛОН

https://www.youtube.com/watch?v=-Wk1TybXZRE

Арабите са пак от черната раса - племената на дравиди и наги. Свойството на черната раса е, че тя лесно се поддава на зомбиране. Пък и те са смесвали с представители на бялата раса в Персия например. Затова им също е било наложено обрязването.

# 110
Аз разбирам, че е лесно да се забрави, но еврейство/юдейство е религиозна, а не етническа принадлежност. Да противопоставяш евреин на ариец е като да противопоставяш африканец на християнин.

Делфина? Нещо ту ми се появяваш, ту ми чезнеш, що ли тъй?  Mr. Green

иска ти се да вярваш в това, ами не е така.

Почети нещо за закон на ГАЛАХ за начало.

# 111
Моята приятелка еврейка и аз сме индуистки. Аз се интерасувам от Кабала, тя хич. Аз съм от бялата раса, но пия биричка редовно. Давай анализ! Wink

# 112
Няма какво да вярвам, това са факти, които нямат никакво отношение към моя живот.

# 113
Не е смешно  Laughing

може ли по-подробно за луната и там, преди 100 хиляди години, това откъде се знае?

На български за това се споменава във филма "Велика Тартария - забравеното име на Русия", който добавих по-горе, а на руски за това пише Николай Левашов в забранената в Русия книга "Русия в кривите огледала" http://www.levashov.byethost16.com/books.html#09
а също така тази информация има в Славяно-Арийските веди и на сайта "Пища Ра" http://www.peshera.org/khrono/khrono-04.html

Хайде пак да преговорим колко Луни са били общо?
Видях че Леля са я гръмнали, ама къде са скрили остатъците  newsm78
и какво е станало с третата??? Защото аз почти всяка нощ на небето виждам само едничка?

# 114
Моята приятелка еврейка и аз сме индуистки. Аз се интерасувам от Кабала, тя хич. Аз съм от бялата раса, но пия биричка редовно. Давай анализ! Wink

Няма пък. Чети, мисли сама.

100% съм сигурен, че не си прочела и 50 % от написаното тук, да не говорим за видеото.

Казах вече, че писах тук за тези, които искат малко, за да се събудят. Които като видят ли написаното, ще кажат - ето това е.
Пък и благодаря за московитите в "Житие и страдания грешнаго Софрония" - виж в края на 5-тата страница на този Форум.

# 115
  • Costa Rica
а също така тази информация има в Славяно-Арийските веди и на сайта "Пища Ра" http://www.peshera.org/khrono/khrono-04.html

Joy hahaha
Някой май е попрекалил с гледане на STAR WARS Mr. Green

100% съм сигурен, че не си прочела и 50 % от написаното тук, да не говорим за видеото.
Във видеото има едно ценно нещо - въпросът на рекламното пано Mr. Green

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 16:46 от Делфина фон Ю.

# 116

Joy hahaha
Някой май е попрекалил с гледане на STAR WARS Mr. Green

Видеото е добро, но е на руски - за това, че са сложили бълхи в буркана, след което са го отворили, но бълхите вече не са могли да скачат по-високо от буркана

# 117
  • Costa Rica
Видеото е добро, но е на руски - за това, че са сложили бълхи в буркана, след което са го отворили, но бълхите вече не са могли да скачат по-високо от буркана
Споко, говоря руски от доста преди да се родиш Mr. Green

Видеото доказва само едно - съществуването на явлението "заучена безпомощност", което е добре известно във психологията. Е, и?

# 118
Споко, говоря руски от доста преди да се родиш Mr. Green

Видеото доказва само едно - съществуването на явлението "заучена безпомощност", което е добре известно във психологията. Е, и?

Щом разбираш руски, ето ти друго видео в качеството на отговор. извинявай, мързи ме да пиша

Посланието на Юрий Малько: "Ако искаш да излезеш извън пределите на похлупака, трябва да излезеш извън пределите на матрицата"

Не ти седиш в матрицата, а съзнанието ти. Мозъкът работи на асоциативен принцип. Вижда и чува това, което има в него. Другото не вижда и не чува. С това се ползват определени хора. Те дори не крият истината. просто от детските години на децата се втълпяват грешни представи за света и край... Те живеят с тях и нищо друго не забелязват.
Преди няколко деня казах на едни хора, че не празнувам Коляда, имам мнение и имам право на това мнение, но не им преча да празнуват, ако искат.
Днес получих поздрав от един от приятелите с пожелание за божията благодат  Joy

Благодаря, да му се връща.

За това как е устроен мозъкът ни и не само достъпно и интересно виж в книгата на Николай Левашов "Същност и Разум" http://www.levashov.byethost16.com/books.html#02 Книгата е на български. Книгата дава интересна храна за мозъка ни, безгранични възможности за съзнанието ни.

# 119
 55 Любчо какво стана с луните?
Дори и в Star Wars имаше остатъци от гръмнатата планета

Общи условия

Активация на акаунт