Отговори
# 675
А по всяко време в деветия месец ли може да се роди?
Ако е така, имам едно 8-9 дена за рибка  Joy
Все ми се струва, че по-лесно ще се разбера с водно чадо Laughing

# 676

По всяко може...) Може и преди 9тия да се роди. ) Може и след термин да се роди....всичко е божа работа в общи линии. )

Аз пък ако родя след термин, дори имам шанс за овен. ))))  Laughing

# 677
  • София
Ами да, може, ЕоSimple Smile
Аз нямам претенции кога ще се роди мойто, никога не съм отдавала чак такова значение на зодиите. Иначе ми харесаха вицовете  Laughing

# 678
Ха и аз съм пристрастена към водолея, но нека всичко да е наред и рогато инатче не си го връщам   Mr. Green

Утре ще си видим бебката и ние Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 679
аз нямам претенции каква ще е зодията на бебчо, ако избърза с около седмица ще е риби  Grinning вкъщи аз съм рогато-козирог, милото е Раче, а щерката е Близнаци  Laughing незнам каква ще е оправията...
Иначе искам да попитам мамите, които ползват термокана, дали водата в нея завира или се стопля само до гореща?

# 680
Завира и тогава се изключва сама. Ако ти трябва да е малко затоплена си я изключваш ти Simple Smile))

# 681
аз нямам претенции каква ще е зодията на бебчо, ако избърза с около седмица ще е риби  Grinning вкъщи аз съм рогато-козирог, милото е Раче, а щерката е Близнаци  Laughing незнам каква ще е оправията...
Иначе искам да попитам мамите, които ползват термокана, дали водата в нея завира или се стопля само до гореща?
в нашата завира водата, предполагам, че всички са така.
за бебка преварявах вода с тази кана.

така че ако някой няма може да си я добави в списъка, ако не му се занимава с други уреди  Peace

иначе изварявах на котлона шишета, понякога и в микровълновата, но много не ми се е налагало да го правя.

# 682
Не ти ли беше по-късен термина? Риби и Овен нямат общ език, затова Мирама сигурно иска толкова овен, а пък аз риба (всеки със зодията си  Joy)

# 683
Ааа, за 14 април.  Grinning
Значи от 14 март нататък се застопорявам вкъщи да чакам  Laughing
Но, да, и аз не вярвам да излезе риба, раничко ще му е.

# 684
За термоканите, водата може и само да се затопли, кой, както предпочита. Има автоматично изключване когато заври, но винаги може да се спре преди това.

# 685
Ааа, за 14 април.  Grinning
Значи от 14 март нататък се застопорявам вкъщи да чакам  Laughing
Но, да, и аз не вярвам да излезе риба, раничко ще му е.

е, живот и здраве от 5ти 10ти април очаквай включване Simple Smile много е важно, стига състоянието да позволява, преди термина разходки, разходки, първо да слезе бебо надолу, второ да се обърне, ако може, ако още не е, трето, по-лесно да се роди бебо като мускулите са били в движение и са "будни" Wink  може и четвърто да има, ама сега не се сещам Simple Smile

аз съм на 10ти на ЖК и ще искам док пак да погледне тия бъбречни легенчета да не са се увеличили много, как са, да не се наложат спешни мерки нещо. предполагам, че няма да откаже  Rolling Eyes
сега гледам в тефтера, че съм правила и трета ФМ, аз съм искала да видя бебка Wink и док не ми е отказал, де Wink

# 686
jos, 4то е секс, секс, секс...) за по-бързо раждане, изглаждане на шийката на матката и т.н. )))))

# 687
 Joy
Вие, като с повече опит, не е ли неудобно някак секс с много голям корем? Blush Thinking

# 688
  • Варна
Jos, Kameliya благодаря за съветите.
Пробвах го това с ракията и зехтина - то даже е вкусно,  днес сутринта пак си правих. Болката слезе малко зад гърлото и през нощта покашлях малко, но разхрачено.
Днес съм първи ден на работа и уж се чувствах по-добре сутринта, но през последния час голямо кашляне.
Личния чак утре следобед мога да го посетя и не знам какво да правя. Някой преди беше  писал, че е вземал спрей Тантум верде и Осцилококцинум, мисля това да си взема и да закрепя положението до утре поне Sad

Като имам време днес ще се върна да ви допрочета назад, че пак сте пописали Simple Smile

# 689
ЧНГ, момичета. Пожелавам ви леко и безпроблемно раждане и едни прекрасни бебчета  Hug

да ви върна пак на темата за количките, пред голяма дилема съм
искам да е до към 300лв. максимум, да не е по-тежка от 10кг. и задължително дръжката да се превърта / а не кошчето/, за да може докато се бута бебето, хем да е с лице към майката, хем и да е с гръб към нея  newsm78
май ми станаха много изискванията...

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/29475
http://www.bebe-best.com/cangaroo-kombinirana-kolitchka-jolly-pi … 2011-p-27549.html

за сега съм се спряла на тези
давайте съвети, приемам всякакви мнения

Общи условия

Активация на акаунт