Пейпал - помощ - 8-ма тема!

• 33 689
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Не можете да регистрирате карта, в която няма пари.
Причината е, че в момента на регистрацията Пейпал блокира 1 долар, за да провери дали картата е истинска.
След това ви трябват още 1.50 евро за верификацията.

# 166
Здравейте,
нуждая се от помощ Praynig Ситуацията в, която съм изпаднала е следната:
След връщане на продукт към   LA REDOUTE.FR  си поисках и пощенските. На 21.12. ларедутци ми писаха, че ми ги превеждат в ПейПал, но сумата не се отрази по баланса ми.
Отново писах на ларедутци да ми дадът някаква яснота, а те ми писаха това:
Dear Madam,
You made a request concerning the reimbursement of the costs.
I can assure you that the amount of 11,23€ has been refunded by Paypal on december 21th.
I invite you to contact your Paypal  account.
Thank you for your understanding
.

Въпроса ми е: къде да пиша на ПейПал, а и какво - това е сума, която не е минала през тях, какво да оспорвам...много объркано.  Ще съм благодарна на всеки, който се отзове  

fandango  Благодаря! Peace

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 00:04 от Айви@

# 167
Айви@

Нищо ли няма в All activity (with balance) ?
 пиши им пак да ти дадат номера на транзакция. Без този номер не знам как ще търсиш  Thinking

# 168
Aлекс1 , да нямам пари в картата(някакви стотинки) , но иначе ми създаде акаунта. Просто когато дам на Acount/Add/edit credit cart ми показва ,че Number of cards active on your account: 0.
И вече мога да я заредя и от там да я добавя . Дефакто сега имам акаунт , но нямам добавена карта към него . Значи всичко е ок? само да заредя и добавя карта. Мерси

# 169
Aлекс1 , да нямам пари в картата(някакви стотинки) , но иначе ми създаде акаунта. Просто когато дам на Acount/Add/edit credit cart ми показва ,че Number of cards active on your account: 0.
И вече мога да я заредя и от там да я добавя . Дефакто сега имам акаунт , но нямам добавена карта към него . Значи всичко е ок? само да заредя и добавя карта. Мерси

Да. Зареждате картата и след това я добавяте и всичко е ок.
Задължително и верифицирате.

# 170
Това последното изречение не го схванах нещо  Confused

# 171
Това последното изречение не го схванах нещо  Confused

Вижте първия пост на темата. Там е описано точно какво значи.  Peace

# 172
Здравейте ,ползвам PeyPal от години и днес за първи път ми се случи да ми прихванат два пъти една и съща сума от 40.00 лири .В ужас съм ,обадих се до банката ,казаха че през няколко секунди съм платила два пъти една и съща сума ,но също така ,че ако не пиша на PeyPal и не им препратя техен отговор ,в който казват, че нямат претенции към второто плащане ,няма как да ми освободят сумата.
Та искам да питам ,някой имал ли е подобен проблем и някакъв готово мейл за подобна ситуация.
И също така ,като си вляза в акауната на PayPal имам отразено само едно плащане за 40 лири ,няма отбелязано да съм платила втори път,което не знам как да тълкувам?Дали от там са задържали второто плащане след като е по една и съща сделка? Много ми е странна цялата ситуация. Tired
Предварително благодаря!

Здравейте,Момичета,аз имам подобен проблем,като падаща звезда.Изчетох темата от начало и тъкмо реших,че има решение на моя проблем и fandango  е отговорила на личен .
Бих искала да помоля на личен и за за някаква форма.
Моят случей е следния след плащане с ПП в ларедут след потвърждаване на сумата ме върна за изчерпан вече артикул  и аз махнах изчерпания и пуснах на ново но в ПП имам блокитани две суми,и от банката ми искат отговор ,че ПП нямат претенции
 Hug благодаря и се извинявам за дългия пост  Blush

# 173
Здравейте , понеже за 1ви път ползвма пейпал , искам да попитам , при положение , че искам да поръчам от интернет стока ,която е в евро , а в картата ми имам левове проблем ли е? То автоматично ли си взима колкото трябва? Картата е виза електрон от рбб

# 174
Здравейте , понеже за 1ви път ползвма пейпал , искам да попитам , при положение , че искам да поръчам от интернет стока ,която е в евро , а в картата ми имам левове проблем ли е? То автоматично ли си взима колкото трябва? Картата е виза електрон от рбб

Здравейте пак!  Laughing
Няма значение в каква валута е картата - може и в донги или тугрици да е. Пейпал превалутира във валутата, в която плащате.
В 1-вия пост пише също как да си оправите курса така, че да ви го таксува по този на банката-издател на картата, а не по този на Пейпал. Този на банката ви е по-изгоден за вас.

# 175
  • Високо в планината на изобилието
Без да искам,платих два пъти с пейпал в байинкоинс,каква да правя сега?

# 176
Пиши им и помоли да ти върнат парите за едното плащане.
Ако си пуснала две поръчки - пиши им да ти анулират едната.

# 177
  • Високо в планината на изобилието
  bouquet

# 178
Може и да е коментирано назад по темите, но няма как да прегледам всички. Имам върнати пари от продавач/отказана сделка/ в ибей и парите се виждат в ПП, но по сметката ги няма, минава вече месец, имам някакви спомени за 45 дни, за да се видят и в сметката, но така ли е? Сумата не е малка.

# 179
И аз с подобна дилема.Имам рефунд в пей пал но къде да видя дали са  ми върнати парите за първи път ми е.В пейпал ми е 0.00
 Jan 11, 2013 Transfer To Credit Card Completed

Jan 11, 2013 Refund From ASOS.COM Ltd   Completed

Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт