Пейпал - помощ - 8-ма тема!

• 33 682
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте имам проблем с плащането в ebay. В понеделник спечелих търг и като тръгнах да плащам ми изписа някаква грешка "55555's  PayPal account is unable to accept your payment at this time." Пробвах няколко пъти изчаках и пробвах пак след 2 дни и пак същото. На някой случвало ли му се е това? Какво се прави в такива случаи?

# 676
  • Ямбол

Sophia. има ли достатъчно пари в картата,валидна ли е,приемат ли доставка до посочен адрес?

# 677

Sophia. има ли достатъчно пари в картата,валидна ли е,приемат ли доставка до посочен адрес?
Картата е валидна и има достатъчно пари в нея.Адреса е на превозвач в Англия и предполагам, че не е той проблема тъй като получих съобщение от продавача в ebay , че ще ме прати стоката на следващия ден, а аз все още не съм я платила  ooooh!

# 678
Здравейте,
Изпратих телефон до Китай за ремонт. И сега трябва да платя през Paypal чрез Send Money! Но до сега съм плащала чрез Пейпал само посредством картата си - просто давам като избор Пейпал и се дърпа автоматично сумата ми. Как постъпвам в този случай. Бихте ли ми казали. Достатъчно ли е да вляза в тая опция и ще ми се дръпнат тези 10 долара или трябва сама да направя някакво прехвърляне. Който го е правил, би ли ме посъветвал?
 Благодаря предварително!
 Hug   Two Hearts

... и има ли допълнителни такси, пропуснах да попитам?

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 16:18 от remi_rem

# 679
 Здравейте,
имам и аз следното въпросче. Преди време ми преведоха определена сума в пейпал и имам пари в баланса. При плащане от ларедут малко след това с пейпал веднага си ми даде да дръпне парите от баланса и всичко беше наред. В момента все още има пари, вчера пусках две поръчки отново от ларедут, но когато избера плащане с пейпал ми дава опция само от кредитната карта метод за плащане, а в пейпал виждам че баланса си стои. Четох за варианта прехвърляне на баланса по сметка, но това е свързано с разходи, а така или иначе често пазарувам и смятах просто да ги похарча по този начин парите. На какво може да се дължи това. При плащането отдолу пишеше следното -
Цитат
If funds are added to your PayPal balance before this transaction completes, the additional balance may be used for this transaction.
Баланса е в щатски долара, но си пише и кънвъртнато в евро колко е. Предният път съм пазарувала от същият сайт...
Цитат
Available balance in EUR (primary): €0.00 EUR Total balance (all currencies, available and pending) converted to EUR: € XX.83 EUR

Convert-ни доларите във валутата, в която искаш да платиш. Би трябвало да ти позволи да използваш баланса си при плащането

# 680
Спечелих един търг в американския ebay. И малко късно видях, че продавача е написал, че приема плащания само от американски Paypal.
Чудя се какво да направя, за да платя.
Каква е разликата дали акаунта ми е верифициран в EU или в САЩ?
Дали някой знае.
Адреса за доставка ще е в САЩ.

# 681
  • София
Stryper мерси, при следващото плащане ще опитам.

# 682
Спечелих един търг в американския ebay. И малко късно видях, че продавача е написал, че приема плащания само от американски Paypal.
Дали някой знае.

Предполагам, че продавачът е наложил това ограничение заради по-високите такси за cross-border трансакции, а не заради адреса.
Виж дали ще те допусне да платиш, а ако не става - пиши му.

# 683
Дали някой знае.

Предполагам, че продавачът е наложил това ограничение заради по-високите такси за cross-border трансакции, а не заради адреса.
Виж дали ще те допусне да платиш, а ако не става - пиши му.

Благодаря за отговора. Платих. Сега чакам със свито сърце дали ще ми откаже.
Иначе в имейла от paypal адреса в САЩ излиза като confirmed. А платих с моя Paypal.
Здраве да е. Ако не стане, пак ще наддавам в Европа.

# 684
  • София
Здравейте имам въпрос ( може  да сте го коментирали преди , но нямам време да се връщам назад- съжалявам )
Та въпроса ми е искам да платя една стока в пейпал имам пратена фактура на стойност 500 паунда , имам пари в картата , но не става , защо ? някой знае ли , да не би да имам някакъв лимит и как мога да разбера дали има и да го махна ? С тази карта си плащам редовно в пейпал , но до сега не за такава голяма сума - до 360 максимум съм плащала .

# 685
  • Варна
Да, има лимити за изпращане и за получаване. Виж си ги в акаунта, до статуса ти е линка.

# 686
  • София
Да, има лимити за изпращане и за получаване. Виж си ги в акаунта, до статуса ти е линка.
Пише ми това:
You are now a Verified PayPal user. In addition to increased security, buyers and sellers value your Verified status because it indicates you have passed PayPal security checks. Most importantly, you can now send unlimited payments with your PayPal account.
Това ли да гледам ?

# 687
  • Варна
 Simple Smile E, не е това.
Под Welcome едикойси при мен има
    Account Type: Premier  Upgrade   Status: Verified  Account Limits: View Limits

# 688
  • София
При мен само това
    Account Type: Personal  Upgrade
    Status: Verified
след статуса няма друго

# 689
  • София
Виждам , че си Премиер акаунт , а аз съм персонал , може би за това не става плащане на по голяма сума , дали ако премина на Премиер , ще стават плащания повече на ден и за по голяма сума.

Общи условия

Активация на акаунт