Жената Лъв 67-ма тема

• 28 978
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
...ред е,а и ни се полага да почерпим Sunglasses

Днес е Стефанов ден и моя прекрасен син Венцислав има имен ден  Heart Eyes (един от трите през годината,но тоЗ,който е нарочен и избран за отбелязване Wink)
Пожелавам му преди всичко да е жив и здрав,много щастлив,да има много късмет в живота,да преодолява с лекота върхове,винаги да ми дава поводи за гордост и да бъде все така палав,за да не забравям никога,че съм жива!!!

Честит имен ден,скъпа Вени!Бъди жива и здрава,все така весела и позитивна и много,много щастлива! Hug

Честит имен ден и на всички останали,които празнуват на този ден!Бъдете живи и здрави!

# 151
Добро утро! Hug

Ами да честитя тогава на Венцитата. Crazy

Луси, да е честито името на твоето малко съкровище! Да бъде здрав, да расте умен, и още по-палав, та майка му да се усеща още по-жива! Hug Hug Hug

Венче, честит празник и на теб! Бъди жива и здрава, все така чаровна и весела! Hug Hug Hug

# 152
  • Варна
Луси, честит празник на сладкия Венцислав! Да е много здрав и много палав!
Вени, честит празник и на теб!
За вас момичета!

# 153
Добро утро!

Hug Честит Имен Ден на всички който празнуват днес. Бъдете здрави!  Hug

Слънцето пече, времето е супер и се надявам да излезем малко днес да се поразтъпчем.

Утре вечер ще имаме гости и направо съм в чуденка какво да сготвя, след тези няколко дни на готвене, месене и ядене  Grinning

# 154
Честит имен ден на малкото Венци и на Вени! Бъдете живи, здрави и много щастливи!
Честит празник на всички празнуващи!
Спи ми се бе хора smile3507 даже повече и от това кръгче с уста, както им вика А. на емотиконите  Mr. Green

# 155
Тедко, на работа ли беше? Аз съм довечера и след малко опъвам малкия да спим. Дано ми се получи, че напоследък много трудно заспива - и на градината, и у дома. Tired
Между другото след малко пристига част от коледният му подарък. Twisted Evil Много се изложиха Спиди тоя път. Crossing Arms

# 156
Да, Полинко. И аз с нетърпение чакам да му свърши детското и да си лягаме Laughing

# 157
Честито и от мен на всички именници. Всичко най-хубаво им пожелавам.  Hug
Между другото днес ме почерпи една Соня за имен ден. Така, че и те май имат имен ден.  Thinking

# 158
  • Балчик
Честит имен Ден на пpазнуващите днес !

# 159
Ох тази година много натоварено по празниците, като гледам и другата ще е такава  Laughing покрай малкия и да отидем тук на гости, там на гости стана една лудница и той милия се ошашави толкоз маймуни насреща му  Laughing

Как оценявате изминала година? Успешна ли беше за вас и вашето семейство? С какви чувства ще я изпратите?

За мен тази година беше доста интересна и изпълнена с много преживявания наведнъж, първо сватба, после бебо, като цяло годината започна с трепетното очакване на малкия човек и сега ще завърши с неговите мурафети  Laughing Лежах в болница 2 пъти освен раждането не ми се беше от 8 годишна и се надявам да не ми се случва повече.

# 160
  • София
Здравейте, момичета!
Много ми е кофти настроението. Почина чичо ми и празниците са ми много тъжни и мрачни Cry.

# 161
Оооо, Вени Tired Лека му пръст на човека Flowers Rose Flowers Rose моите съболезнования Hug

# 162
  • Варна
ВениHug съболезнования мила!

# 163
Вени, приеми най-искрените ми съболезнования! Flowers Rose Flowers Rose
Поплачи си тук с нас, ако имаш нужда! spoko

За жалост няма подходящ момент за раздялата с близък. Cry

# 164
Вени, съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт