Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)

• 190 851
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София
jane_anderson трябва да носиш направление от ЛЛ за ЖК задължително когато отидеш да се запишеш.Ще се радвам да се засечем и запознаем,ще си пишем на лични когато имаме часове Grinning Hug

# 646
  • София
Момичета, гледам има доста мами, които раждат планово. Мамите родили естествено и без план май са по-малко или ми се струва само? Ако има тук "непланирани" бихте ли споделили опит? Бързо ли ви приеха, всичко организирано ли беше? Познавахте ли предварително екипа или какъвто ви е късмета?

aз бях непланирано секцио, отидох през нощта.
имаше достатъчно медицински лица, не познавах лекарите , приеха ме бързо, нямаше мотане, на мен ми изглеждаше съвсем организирано, всеки си знаеше какво прави.
изглежда ти, че са много плановите защото не знам поради какви причини повече жени предпочитат секцио, пък то си се планира  Rolling Eyes

# 647
  • София
Аз не ща планово Cry ма се налага по мед причини,иначе специално за там, доколкото съм проучила лекарите,няма да имам никакъв проблем да се тропна изненадващо...върни се назад в темата и виж имената на лекарите,после си ги проучи.аз така направих и послв като кежах се и запознах с всички,така че нямам притеснения

# 648
  • София
Здравейте,
има  ли дни на отворените врати в "Надежда" и как става записването ако знаете?
Дали някой нама списък с нещата, които се изискват за нормално раждане?
Благодаря.

# 649
  • София
Обаждаш се и си записваш час. По-напред в темата нани беше написала списък.
Само че когато аз постъпих нямаше кърпи и сапун,добре че си носех.а при родилките може и да има де

# 650
момичета може ли някой да ми каже с какво адаптирано мляко дохранват бебоците в болницата ?

# 651
  • София
момичета може ли някой да ми каже с какво адаптирано мляко дохранват бебоците в болницата ?
хип комбиотик

# 652
  • София
 Hug
По въпроса за изследването на бебето има питане-при проблеми на майката с щитовидната жлеза,която е на хормонозаместителна терапия през цялата бременност-правят ли изследване на щитовидни хормони на бебето между 24 и 72-я час от раждането.Или трябва изрично да се изисква от родителите?
Извинете ако е коментирано вече,четох,но не срещнах този въпрос.

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 19:24 от magnet_for_happiness

# 653
  • София
аз нямам такива проблеми и не са изследвали май такива хормони при нас, поне не ги пише в епикризата и не са ми казвали.
обаче имах проблем с гд и без да настоявам и досаждам бяха му следили кръвната захар и други проблеми имаше и на тях бяха обърнали внимание.
та ми се струва че зависи какво ще напишат в документацията преди постъпването  Rolling Eyes

# 654
Аз родих непланирано, водите ми изтекоха през нощта и директно отпраших към болницата. Приеха ме веднага, всичко си беше наред откъм организация. Попаднах на д-р Личева, страхотен човек и специалист   newsm10. Родих естествено, бебето беше почти 4,200 кг. Simple Smile нито за миг не е ставало на дума да ми правят секцио  Grinning

Явно са сменили адаптираните млека, защото 1 месец преди да родя, когато бях на отворени врати, също ни казаха, че дохранват с АМ на Хип, но след като родих, даваха само FRISO HA.

# 655
  • Sofia
Имам въпрос - искам да отида без час при д-р Сигридов утре. Трябва ли да минавам през регистратурата или направо на сестрата в кабинета да се обадя. Имам час при него чак за другата събота, но нещо имам притеснения и не ме свърта.... И дали да се обадя предварително да питам дали няма изменение в графика му, че преди последния преглед при него три пъти ми отлагаха часа - от 8,45 ч. на 12,30 ч. и после на 14 ч.

# 656
  • София
Имам въпрос - искам да отида без час при д-р Сигридов утре. Трябва ли да минавам през регистратурата или направо на сестрата в кабинета да се обадя.
Най-добре се мини през регистратурата.Аз веднъж така си отчаках Игнатов пред 19-ти кабинет,а той се оказа че бил в трети  ooooh!

# 657
Момичета, какво мислите за замразяването на клетки при Стаменов? Дали е добре уредено? Прочетох даже, че има и намаление, ако раждаш  и  замразяваш в Надежда.

# 658
  • София
Всеки избира различно-аз ще запазвам там-не заради отстъпкат,а защото проучих вс ост възможности и за мен тази беше най-надеждна,т к се консултирах и с адвокати. Отделно преди имаха и най-добра схема на разплащане  -за 5-10 год, но от януари са с нови разпоредби,така че е вдно и също навсякъде.

# 659
За мен отстъпката изобщо не е критерий, даже  се чудя дали не е трик да захапеш, като ти дадат определено намаление. Чудя се къде е най качествено и какво е мнението на другите бъдещи мами. Kanari,  ако не е тайна, какви са ти бяха критериите при избора?

Общи условия

Активация на акаунт