Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 333
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • София
То за шварца си трябва по-слабо, силно кафе с каймак си е за еспресо.
Но лидълските нагарчат...аз тук така и не съм виждала спец. кафе за шварц....а 100% арабика не е най-подходящо по принцип. Иначе често взимаме златното или черното лидлско...

# 406
  • софия
На нас много ни харесва кафето, което е на промоция от понеделник. Много ми е ароматно. Не е за филтър.

# 407
Преди време имаше голям интерес към възглавниците за шиацу масаж и мисля, че доста хора си купиха от тях. Моля, споделете мнение, след като сте ги ползвали няколко месеца. Заслужава ли си да тичам сутринта в понеделник към магазина?

# 408
  • Бургас
Аз онзи ден взех един шивашки комплект, но не е за мен и се оказа, че съм го объркала, т.е не знаех че има разл. видове. Дали ще ми го сменят?

# 409
Аз онзи ден взех един шивашки комплект, но не е за мен и се оказа, че съм го объркала, т.е не знаех че има разл. видове. Дали ще ми го сменят?
Аз мисля, че въобще няма от другите видове и не е имало на сегашната разпродажба. И аз  се подведох и много ме е е яд-въобще не е това, което е обявено в рекламата. Аз си мислех, че е на няколка нива и отдолу са конците и т.н., но уви! Confused

# 410
  • София
Преди време имаше голям интерес към възглавниците за шиацу масаж и мисля, че доста хора си купиха от тях. Моля, споделете мнение, след като сте ги ползвали няколко месеца. Заслужава ли си да тичам сутринта в понеделник към магазина?

Aз съм много, ама много доволна. Непрекъснато ми е на една ръка разстояние. Но има една подробност - килограмите ми са повечко и масажира през пласт сланинки.  Blush  Ако масажира директно гръбнака (само през кожата  Wink), явно боли. И едната ми дъщеря се оплака и една приятелка също. Но пък в инструкциите пише да не се използва повече от 10 минути. Може би точно това имат предвид. Иначе аз я използвам доста по-дълго като я местя на различни места.

# 411

Aз съм много, ама много доволна.

Благодаря за отговора. Ще си помисля, защото ще я ползват кльощави хора.

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 13:21 от Еос

# 412
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря за отзивите. Поразгледах кафетата, но нито едно не ми грабна окото. Много внимателно гледах и за филтри, но се оказа, че от известно време не предлагали такива и май нямат никакво намерение поне на този етап да възобновяват продажбата артикула Shocked И днес ще се размина с кафето в офиса.

# 413
Видях, че в разпродажбата има халогенния прожектор от преди време, моля ако някой го е купил или е чул някакъв отзив да ми пише, че съм го харесала за подарък на свекъра - да си светка като бачка в работилничката си.  Цената сега му е 17лв, но кашоните, които са останали са едни такива разкъсани.....да не би много хора да са го връщали. В нашия лидъл имаше поне 6-7 такива.

# 414
Аз пък да ви се оплача днес с такъв мерак отидох да си взема шприца и какво да видя  Shocked целия щанд беше разместен и нищо не е както беше вчера.Търсих,търсих няма шприц Sad.Викам си егати и каръка съм вчера имаше 10 ако не и 15 бройки и този шприц от кога е на промоция и във всички лидъли имаше по много бройки тук за един ден се свърши.После седнах и се замислих,че така разглеждайки за шприца установих,че не само бяха раместени нещата ами и имаше изкарани нови,които вчера ги нямаше.Това ме навежда на мисълта,че някои неща(като шприца) са прибрани в склада и са изкарани други неща на тяхно място и може би след някой друг ден щ
е ги изкарат пак за да може през целия период на разпродажбата да имат артикули.И за да не е само оплакване успях поне да се сдобия с подложка за печене останала последна с малко смачкана кутия и интересното е,че беше от големия модел,а пък беше на 4,44.

# 415
Някой купувал ли е от спортните сутиени, които да сега в промоция? Споделете удобни ли са, моля   bouquet

Аз снощи ходих до нашия Лидл, но беше такава лудница, че изобщо не успях да разгледам. Само грабнах каквото си бях наумила хранителни и дим да ме няма  Laughing

# 416
Някой купувал ли е от спортните сутиени, които да сега в промоция? Споделете удобни ли са, моля   bouquet

виж предната страница

# 417
На нас много ни харесва кафето, което е на промоция от понеделник. Много ми е ароматно. Не е за филтър.

Мноого ми харесва.

# 418

От днещните оферти си купих спортни сутиени и двата цвята, с идеята да ги върна, ако са кофти. Обаче са перфектни, залепнаха ми, без подплънка, без банел, а поддържа страхотно- 85С. Купих ги за спане, обаче май ще си ги нося ежедневно.

# 419
Благодаря  Laughing Аз прилежно изчетох предната страница, а то било на по-предната.
Значи са хубави, остава да има моя размер довечера  Laughing Надеждата крепи човека Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт