Разочарование от Тон Бонбон

• 41 647
  • 550
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Има. За група зелени човечета с антенки! Нямаш идея от тоя бизнес, но и акъл нямаш кога да не се изказваш!

То пък щото всички изказали се имат идея точно от този бизнес. И спри, ако обичаш, да ми раздаваш смехотворни оценки с претенции за оригиналност. Намери си друг обект, на който да съскаш умнотии.  Peace

# 121
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351189.msg9951896#msg9951896

Мнението на Ерин по повод аналогичен гаф.И много точно, професионално мнение.

Нещо малко извън темата- май много на сериозно започнахме да вземаме всички тези професионално ангажирани със забавленията на децата ни специалисти.Докато детето беше малко и аз се възползвах от услугите им, но в последно време, вкл. и по повод на последното коледно тържество от училището на сина ми , пак в клуб и с аниматори, се убедих, че къде-къде по-хубав празник може да се измисли от няколко сърцати и с достатъчно време майки.

От Ерин съм черпила много добри идеи, вероятно този гаф и е единствен и предполагам, че наистина ще компенсира успешно децата в случая.Както и притеснението на майките, организирали празника.
Но често съм се чудила / не за конкретните клубове, тях не познавам/ как се наемат за аниматори и за работещи с деца абсолютно неотговорни и неадекватни персони.

# 122
  • София
...
То пък щото всички изказали се имат идея точно от този бизнес. ...

Нямат и за това не правят повърхностни анализи цяла управителка ли е необходима или половин, та да се маем на цялата в конкретния казус!

И пари има във всеки бизнес, но не всеки може да ги изкара! Ти не рискувай.  Peace

# 123
Момичета,

въпреки забраната от колегите ми да пиша и обяснявам, ще го направя, защото не търпя несправедливости и истината е много проста

идеята на тази тема е да ни се натрие носа и разбира се не виня госпожата
да, вярно е че винаги съм с високо вдигната глава и гледам хората в очите
вярно е че винаги казвам каквото мисля и си плащам цената за това, но това си е мой избор и често това се бърка с високомерие
вярно е че марка за която работят 75 човека - аниматори, хостеси, декоратори, гримьори, озвучители, магове и  тн т, може да бъде накърнена с глупостта на едно 20 годишно момиче, което междудругото е доста талантливо, но се оказва, че има доста сериозен проблем.

Разбилам ви, че използвате темата хипотетично да си развивате теории  по материя,от които нямате представа и да си разнообразите времето и единствено Шайн примерно е клиент при мен с опит. Да, наистина тя беше доволен наш клиент и единствено нейното мнение почива на някакви реални наблюдения. Всички други си пишете просто хипотетично.

Фактите са следните:
това не е обяснение, отново казвам, че сме страхотно виновни и ще си носим последствията
пиша го за да се престане със спекулациите и теориите

1. Момичето, което трябваше да отиде отива от къщата си директно в градината, затова ние нямаме индикация че някой не е отишъл и не сме предупредили
2. Когато госпожа Енева се обажда, се случва втора грешка, която не се опитвам да прикрия и тя е, че звънейки на аниматора и не можейки да се свържат, момичетата започват да търсят второ момиче, което не намират и при мен ситуацията дойде чак в 10:30 когато е безнадежно късно да се оправи каквото и да било.
Това е безумна, недопустима грешка и не се опитвам да я омаловажа
3.От  тук натък обаче вие си пишете съвсем ей така без да сте наясно и  фактите са предствени доста едностранчиво
написано е че децата са останали часове да чакат, което не е така, защото в 10:30 съвсем ясно и категорично казах на госпожата по телефона "безумно съжалявам, постъпката е неописуема, не искам да ви развалявам празника, от 120 км нищо не мога да направя точно в този момент, но ще направя всичко което искате и ни позволите когато празника ви свърши"
и това всичко още в 10:30 беше казано /специално за jam го пиша, защото единствено от нейните писания ме заболя, въпреки че се старая да не слагам емоции/
стойността на тази услуга е 60 лв /момичето не е професионална актриса/
това което предложих  като евентуална компенсация още в 10:30 сутринта беше професионални актьори от екипа ни в пловдив да дойдат когато те /госпожа енева/ преценят и направят каквото шоу те преценят - стойността на такова нещо е 280 лв, подаръци от нас за децата /30 деца примерно по 2-3 лв са 60 лв/, талони за безплатно посещение в центъра ни - 30 по 5 лв - 150 лв
плюс каквато помощ искат при огранизиране на завършването на групата - аниматори, тоги, озвучаване,каквото преценят -
стойността на предложеното от мен в 10:30 минаваше 600 лв и пак казвам напълно осъзнавайки, че това не е въпрос за пари
от 11 до 14 часа съм се чула още три пъти с госпожа енева, включително и тя ме помоли да се се обадя на директорката, която аз познавам и е доста труден характер, тя ми затвори телефона, това беше ясно, но го направих отново като уважение към госпожа енева
въпреки всичко тя продължава да търси възмездие и е в правото си
пусна темата в клюкарник незнайно с каква идея, представяйки едностранчиво нещата
премълча всичката ни комуникация до 14 часа преди да пусне темата, но веднага написа, че съм й се обадила след като е пуснала темата
аз й се обадих, защото от темата разбрах, че не е госпожата, а родител и тогава й предложих друго, а не защото ме е страх от публичност
когато се изложиш, ще си носиш последствията и това е факт

да, съдех строго колегите си в други  теми, защото не са професионалисти и остават клиентите си напълно безхаберно
аз съм работила с външни аниматори и въпреки че са били предупредени и е имало време да реагират казват "а, аз сега съм в асеновград, неделя сутрин е, не ми се идва, оправяй се"
или си изключват телефоните
или взимат поръчки за повече пари и не отиват /при наемане директно от родителя, а не от мен/
или много други работи
и често родителите ми звънят поставени в такива ситуации и аз реагирам и да, съдя строго, защото знам какво е
в тази ситуация не можеше да се направи нищо на момента, нищо, беше безумно късно, децата сядат да ядат в 11:45, подаръците им бяха раздадени, фотографът си беше тръгнал, после спят, от следващия ден са ваканция
казах, че ми е най-малкия проблем, защото съм изправена пред други огромни неразрешими и въпреки това се боря, а с това ще се оправя /ако разбира се ми позволят/ след празниците ако трябва пет пъти  ще отидем и ще осигурим всичката емоция на тези деца. знам как да се оправя и затова ми е най-малкия проблем. те ще имат много поводи и ако ни позволят ние имаме ресурса да ги обогатим и сложим повече настроение в тях. не съм се скрила в дупка и безхберно да ги оставя да се оправят.

и да, целта на темата е - вие ми съсипахте името пред директорката, аз ще ви разкажа играта в бг мамма. защото всички знаем, че тон бонбон стартира през 2006 именно с огромната подрепа на потребителите на бг мамма /г-жа енева е потребител тук от 2005 година/ и въпреки мнението на колегите си, дължах обяснение.

да, много се обясних, но стоя зад името и действията си.

# 124
Много си груба! Как пък реши, че всички си говорят хипотетично и разнообразяват скучно ежедневие на твой гръб. Включих се в темата първоначално, за да те подкрепя. След всеки твой пост обаче се чудя на какво се градеше досега положителното ми мнение за теб. Високомерна си и още как, но щом ти харесва наричай го "професионализъм".

# 125
  • София
Аз пък бих я наела! Тая тема-вендета не ми е по вкуса, а уж съм злото на форума....

# 126
Много си груба! Как пък реши, че всички си говорят хипотетично и разнообразяват скучно ежедневие на твой гръб. Включих се в темата първоначално, за да те подкрепя. След всеки твой пост обаче се чудя на какво се градеше досега положителното ми мнение за теб. Високомерна си и още как, но щом ти харесва наричай го "професионализъм".

имаш право на мнение и го уважавам
често от общуването в интернет се създават огромни заблуди както в положителна, така и в отрицателна насока
моята огромна грешка бе че излезнах от анонимност преди години
затова напуснах форума август месец и не възнамерявам да пиша повече
включването ми в тази тема отново беше наивна грешка
аз не си градя мнение за хората по писането им, а по действията

# 127
  • гр.София
 Ей,с каква страст заръфахте Ерин Брокович! Издънили са се много - ясно. Ще си платят солено. Сега да се обясни по 100 различни начина-на никой няма да угоди.  Нищо нагло не виждам в постовете й в темата. Пожелавам й успех.
 Разбирам и въпросната майка,че я е яд за развалената репутация пред останалите майки и директорката. Но не беше нужно да изпада в махленски подробности,кой кога ходил на дискотека.

# 128
Благодаря ти!
Междудругото майката държи да види, че момичето е уволнено, защото ни е редовна клиентка и в разговора по телефона спомена, че досега е била винаги много доволна.
За да бъда докрай честна и после обвинена в лъжа, в момента момичето е извадено извън график и ще взема решение за ситуацията когато се успокоим и двете и можем да говорим.
за нейно успокоение - ако бъде оставена на работа, ще бъде преместена на друга длъжност.

# 129
На мен пък последният пост (т.е. предпоследният, по-дългият) на Ерин ми се струва доста по-искрен от другите и ми хареса (не че е длъжна да дава обяснение де)
Май няма вече какво да се каже друго по темата  Thinking

# 130
темата съществува и най-вече се пише с такова настървение в нея , защото Ерин е съфорумка ,
според мен тя каза каквото иска да каже и трябва да не пише повече ,
защото и без това се налива масло в огъня на вечно пламтящия форум ...

# 131
Въобще не знаех, че въпросната ерин е шефа.От вас разбрах.Реално не я познавам дори като съфорумка-не сме писали в общи теми.Та не мисля, че това е причината.
И, Ерин, не е нужно да познавам работата ви в детайли, факт е, че след това лошо представяне тук, не бих се обърнала към вас, за да ви опозная, докато не прочета доооста хвалби.Репутация.Или и това е материя, от която само ти разбираш и се ползва само в твоя бизнес? Може да не разбирам от бизнес с аниматори, но нали не смяташ, че ако наемам хора за празник, не бих проучила кои са фирмите и как стоят на пазара? Желая ви сили и упорство, за да изградите наново името си.И лияните неща, касаещи бизнеса, ги споделяй с приятелите, а не във форум, който е трибуна точно за реклама и антиреклама.Груба грешка е да "разфасоваш" грешката ви тук, изтрий си постовете.Темата не е да анализираме грешката ви, не знам защо си мислите така.И яе като ен знаем фактите-затова така пишем.Мен фактите около самата грешка не ме интересуват, даже не допрочетох последните ти обяснения.За това ти говоря през цялото време-тук грешишш, че под секунда анализираш самата грешка-не е тук трибуната за това.Това си го анализирате вие, вътрешно.Тук поднасяш извинение , опровержение, бла-бла.И се прибираш.

Последна редакция: нд, 23 дек 2012, 10:13 от Jizzlobber

# 132
Почвайте сега да ръфате Снежанката...100 страници дали трябва да остане на работа...Айде, действайте! Mr. Green

# 133
Интересно, аз си мислих, че ТонБонбон са най-големите професионалисти в България от това което съм чела тук за тяхната организация, стандарти, менаджерски умения, екипна работа, иновативност, уникалност, конкурентни предимства и тн и тн. Много неприятен случай, надявам се децата да получат подобаваща компенсация.

ПС: Скенирах темата накратко и се надявам от ДГ да приемат предложението за компенсация, преемоциите са излишни, могат да направят "втора коледа' или т-во за Нг. спокойно  след празниците, не виждам чак такава мега -драма.

Последна редакция: нд, 23 дек 2012, 10:31 от 10 c's

# 134
Ето това,което каза Ерин,че комуникацията и нейните предложения са премълчани (с цел според мен) от авторката на темата-това ме дразнеше силно в самото начало-че нещо се премълчава.Ако беше жена на място,авторката щеше да излезе и да каже-да,много сгафиха,да,много бяхме разочаровани,но собственичката ни предложи щедро обезщетение.А не да представя нещата едностранно и както и е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт