Разочарование от Тон Бонбон

• 41 613
  • 550
  •   1
Отговори
# 165

При уточняване на нейния рожден ден тя държеше сметка от дете с лек даун синдром, което посещава редовна детска градина да не бъде допускано. Тогава й обясних, че то е дете и въпреки уважението ми към нея и специалната педагогика, която е завършила, други преценяват дали това дете може да играе с "нормалните". Тогава тя ме заплаши със съд и т.н и тогава се намесиха адвокатите.

Shocked
ох спри че се вбесявам до изтрещяване

# 166
Неприятно е, когато човек дава  250 лв, за рожден ден на детето си, а се държат арогантно с него!? Всеки клиент заслужава уважение, нали, а не ехидни усмивки?
И не аз съм заплашвала със съд ...
.........Защо човек бива нападан, задето си позволява да изказва личното си мнение???

Последна редакция: нд, 23 дек 2012, 14:18 от chernishka74

# 167
  • Стара Загора
Каквато и да е била ситуацията жалко за децата които са чакали напразно и сигурно са се натъжили!

# 168
...а някой ден ще разберат, че и Дядо Коледа няма...Животът е радост и тъга. Simple Smile Sad Wink

# 169
  • София
...а някой ден ще разберат, че и Дядо Коледа няма...Животът е радост и тъга. Simple Smile Sad Wink
Пънки, да не си си дала обещание да пускаш тъпи коментари във всяка тема?  Grinning

# 170
Каквато и да е била ситуацията жалко за децата които са чакали напразно и сигурно са се натъжили!

Не се притеснявай толкова за децата, оправили са се някак:

Децата си получиха парти без да разберат какво точно се е случило благодарение на персонала на детската градина за което много им благодарим.

# 171
  • No Line On The Horizon
Много неприятно чувство остави в мен темата, особено по Коледа, когато мили мой форумски анализаторки трябва да бъдете една идея по-добри.

Меко казано е гнусна лекотата, с която наскачвате и дъвчете едно и също ден след ден.

Айде, със здраве!

# 172
Това да им е тъгата, друго да не им се случва! Направо не мога да повярвам какво значение се отдава на подобни неща. Децата отдавна са забравили, сигурна съм, но пък тук направо се коли и беси. Клиент да си!
Предложени са компенсации и всеки е в правото си да прецени професионализма на фирмата. Другото са празни приказки.

# 173

Да се надяваме, защото явно някой и на 20 и на 30 години не могат да разберат тези неща и да ги диференцират... Две деца имам, празнуваме всеки празник, но толкова не сме сме се тревожили  Joy

Не мога да повярвам, че големи хора могат да имат толкова "сериозни" проблеми...ужас...свърши света  Joy

# 174
Ерин, спри да изнасяш информация за клиентите си. С това наистина митът за невероятния ти професионализъм рухна безвъзвратно.
И що за дивотия да се уволнява Снежанката. Ти защо не се самоуволниш - ти също не спираш да допускаш гафове и то къде по-сериозни. Най-сериозният гаф е да обсъждаш клиентите си във форум, с имената им при това.

# 175
И двете клиентки са регистрирани във форума с имената си. И двете първи започват обсъждането.

# 176
Редно ли е да споделя с всички как не знам си коя не искала дете с Даун да присъства на партито  и как нашата " професионалистка" казала, "а , не ще присъства"!. Що за информация е това и какво ни носи тя в спора? Освен, че нашата кака се изкарва пак цялата в бяло. И пак лъже и увърта - уволнила момичето, сега пък не го уволнила, щяла да мисли и да го сложи на друга длъжност. Кой има нужда да знае какво тя ще прави с фирмата и персонала си?

# 177
Редно е, разбира се, щом "не знам си коя" първа е повдигнала въпроса. Нарича се "право на отговор".

# 178
Ох Боже  Joy Пак се започна с този професионализъм на въпросната дама  Joy Ще ме уморите от смях честно .
Аз от моя бизнес едно съм разбрала - най - малко се доверявам на хора , които се бият в гърдите колко са велики и ненадминати . Обикновено точно тези , правят най - сериозните гафове и после мажат оаканото с учудваща енергия .

Весела Коледа на всички ! И дано да има по - малко пишман "бизнесмени и дами "

# 179
Да уточня не съм държала служителката да бъде уволнена и не съм искала компенсация .Г-жа П.С ми предложи компенсация и каза че служителката е уволнена.Просто изразих  моето и на другите родители разочарование.Весели празници

Общи условия

Активация на акаунт