Разочарование от Тон Бонбон

• 41 631
  • 550
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Какво предлагате - да разпънем Поли и да я замерваме с камъни ...или може би нещо по-мъчително?
Кой би искал да провали детски празник, особено когато си изкарваш хляба с това? станало е - не може да се върне времето назад, простете Богове на тази грешна жена този грях. Имайте милост - човек е  Hug

# 181
  • Монреал
Никой не я съди за грешката, по-острите постове бяха предизвикани от коментарите на собственичката.

Ерин, спри да изнасяш информация за клиентите си.
newsm10

# 182
  • Sofia
Предлагам да съсредоточите енергията си върху свиването на сармите и бобеца

# 183
Какво предлагате - да разпънем Поли и да я замерваме с камъни ...или може би нещо по-мъчително?
Кой би искал да провали детски празник, особено когато си изкарваш хляба с това? станало е - не може да се върне времето назад, простете Богове на тази грешна жена този грях. Имайте милост - човек е  Hug

Peace Peace

Горгона Медуза,явно повечето от пишещите тук нямат милост,мислят че със злобни коментари,едва ли не ще "съсипят" бизнеса на Поля,но не са познали  Laughing  Laughing
А относно това,че изнасяла данни от празнуването на РД,ами прочете кой пръв започна за изнася данни и тогава пишете  Simple Smile -естествено,че Поля има правото да се защити  Peace

# 184
  • София
....

Ерин, спри да изнасяш информация за клиентите си.
newsm10

Мда. Пък клиентите да влачат изопачена информация без ограничение...

# 185
  • Sofia
Едно дете ако е нещастно и депресирано и 10 Снежанки да му кацнат нищо няма да променят.
Имала съм подобна случка и докато на повечето майки им течеше пяна от устата аз качих моите в колата и просто се забавлявахме по наш си начин. Бъдете над нещата, много е важно да си над нещата по-леко, по-лежерно...няма да живеем с костенурките. айде не дошла Снежанка е голям праз

# 186
  • Монреал

Горгона Медуза,явно повечето от пишещите тук нямат милост,мислят че със злобни коментари,едва ли не ще "съсипят" бизнеса на Поля,но не са познали  Laughing  Laughing
А относно това,че изнасяла данни от празнуването на РД,ами прочете кой пръв започна за изнася данни и тогава пишете  Simple Smile -естествено,че Поля има правото да се защити  Peace

Не мисля, че някой има за цел да разваля бизнеса на който и да било. На мен ми е по-скоро тъпо за самата собственичка, че доста хора й дадоха съвет за реакцията й, обаче тя продължава в същия дух. Както и да е, съгласна съм, че има правото да се защити, но без да клевети самите клиенти и без иронични забележки, което представя самата нея в лоша светлина. Това е, толкова е елементарно, защо се правите, че не разбирате?

Весели празници на всички!

# 187
А ти как разбра, че Ерин клевети клиентите, а не обратното? Там ли беше?

# 188
  • No Line On The Horizon
Аз пък не разбирам защо се преекспонира проблемът. Не разбирам и разборът, който се прави на поведението й. Да сте лично ангажирани със случая, айде, разбираемо е, но като започнете да нищите някой случай, нямате равни. То високомерна, то непрофесионалист, пък колко часа е спала и защо го споменава...

# 189

Не мисля, че някой има за цел да разваля бизнеса на който и да било. На мен ми е по-скоро тъпо за самата собственичка, че доста хора й дадоха съвет за реакцията й, обаче тя продължава в същия дух. Както и да е, съгласна съм, че има правото да се защити, но без да клевети самите клиенти и без иронични забележки, което представя самата нея в лоша светлина. Това е, толкова е елементарно, защо се правите, че не разбирате?

Весели празници на всички!

Разбираме всичко и то доста добре,но след като собственичката обясни подробно как стоят нещата и се извини 3-4 пъти,някой хора не се спряха да я "разпъват на кръст",ако Вие бяхте на нейно място може би и на Вас нямаше да Ви издържат нервите и щяхте да кажете неща,които явно не са за казване  Simple Smile
Голяма драма е станала ей,мисля,че наистина се прекали с темата!!!

Весели празници и на Вас  Peace Peace

# 190
  • Монреал

Оф, сериозно ли? Елементарно е, бе хора - бизнес етикет, когато имаш вимане-даване с клиенти - няма значение кой е прав. Дори и клиента да греши, тя не може да каже, клиенте, в теб е грешката, и не само това, ами да описва ситуацията в детайли и с иронични забележки, просто не може. Не знам толкова ли е сложно да се разбере това.

Както и да е, всеки си има право на мнение. Айде няма смисъл да нищим повече.

# 191

Оф, сериозно ли? Елементарно е, бе хора - бизнес етикет, когато имаш вимане-даване с клиенти - няма значение кой е прав. Дори и клиента да греши, тя не може да каже, клиенте, в теб е грешката, и не само това, ами да описва ситуацията в детайли и с иронични забележки, просто не може. Не знам толкова ли е сложно да се разбере това.

Както и да е, всеки си има право на мнение. Айде няма смисъл да нищим повече.

Peace

# 192
Пуснах темата защото бяхме мнного разочаровани и не съм искала да обиждам някого най-малко  г-жа П.С.и ви моля и  вас да престанете. Разочарованието беше голямо защото сме редовни клиенти,въпреки всичко ние ще продължим да посещаваме детския кът и да празнуваме там рожденни дни,надявам се това да не се случи повече на никой.
Весели Празници на всички

# 193
  • Sofia
z_eneva , вие сте много глупав човек. Нима не знаете, че народа е жаден за зрелище? След като сте си оправили проблема по телефона и след като ще имате реванш защо ви беше нужно да пускате тема. Я кажете честно, сега по-щастлива ли сте? Гот ли ви е? Пеперудите в стомаха пърхат ли от щастие?

# 194
Къде ги тез обиди? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт