Разочарование от Тон Бонбон

• 41 646
  • 550
  •   1
Отговори
# 195
2 изречения спам: Винаги най-високо в списъка на Клюкарника има такава тема, в която по някого се мятат  плюнки, кал, камъни, присъди...Явно има хора, които  имат потребност от това. Shocked

# 196
Ама къде ги тез плюнки>Единствено и се каза да не изнася подробности в този им вид-искрено и лично.Това минава извън границите на професионализма и и вреди..... TiredНито камъни виждам, нито кал...Даже пожелания за излизане от ситуацията има.В криза са.Момент, спохождащ всеки бизнес рано или късно, дори от елементарна, малка и глупава грешка.Това е урок.

# 197
  • No Line On The Horizon
z_eneva , вие сте много глупав човек. Нима не знаете, че народа е жаден за зрелище? След като сте си оправили проблема по телефона и след като ще имате реванш защо ви беше нужно да пускате тема. Я кажете честно, сега по-щастлива ли сте? Гот ли ви е? Пеперудите в стомаха пърхат ли от щастие?

Пуснала е темата, защото е имала необходимост. Туй реномето и репутацията са важно нещо. Особено в детската градина.

# 198
z_eneva , вие сте много глупав човек. Нима не знаете, че народа е жаден за зрелище? След като сте си оправили проблема по телефона и след като ще имате реванш защо ви беше нужно да пускате тема. Я кажете честно, сега по-щастлива ли сте? Гот ли ви е? Пеперудите в стомаха пърхат ли от щастие?

Евала   Peace  Peace

# 199
Пуснах темата защото бяхме мнного разочаровани и не съм искала да обиждам някого най-малко  г-жа П.С.и ви моля и  вас да престанете. Разочарованието беше голямо защото сме редовни клиенти,въпреки всичко ние ще продължим да посещаваме детския кът и да празнуваме там рожденни дни,надявам се това да не се случи повече на никой.

сериозно, след всички тези плюнки? егати.....ох, редактирам се Simple Smile

# 200
Първо: "Повече никога няма да им се доверим."
После: "въпреки всичко ние ще продължим да посещаваме детския кът и да празнуваме там рожденни дни"...

Прекрасен хепи енд, мда Laughing

# 201
Сигурна съм, че не бих забелязала липсата на Снежанка...Хората са различни де, нема лошо! Чудя се кво ли би станало, ако Снежанка беше там, но липсваше някое джудженце? newsm78

# 202
Че не може ли авторката да се е ядосала  като обикновен човек, не като будистки монах? И задължително ли е всичките клиенти да са високоинтелигентни?

# 203
Децата си получиха парти без да разберат какво точно се е случило благодарение на персонала на детската градина за което много им благодарим.След публикацията ми се се обади г-жа Поля Спасова да се извини и обеща че ще компенсира децата и че служителката е уволнена, надявам се да е истина и понеже съм редовен посетител на мола ще следя дали това е истина.И малко понеже познавам доста от работещите там част от тях са и майки на деца от същите 30 деца ми казаха че вечерта преди празника момичетата са се канели да ходят на дискотека и по всяка вероятност не са могли да станат сутринта,силно се надявам да не е истина това.Исках просто да споделя с вас какво ни се случи и когато организирате празници за вашите дечица да не попаднете в подобна ситуация,защото аз съм човек който много уважават в детска градина и изведъж името което съм градила с година рухна за секунди и то не по моя вина.Бладодаря  на всички за подкрепата внимавайте на кого се доверявате и Весели Празници.

Щедростта от страна на собственичката  е налице след публикацията, а не преди нея.  Peace

# 204
  • No Line On The Horizon
Че не може ли авторката да се е ядосала  като обикновен човек, не като будистки монах? И задължително ли е всичките клиенти да са високоинтелигентни?

Авторката освен, че е обикновен човек е и дългогодишен потребител на форума и като такъв е наясно с последствията, които носи пускането на подобна тема.

# 205
А какви са последствията?

# 206
А собственичката на бизнеса нима не е дългогодишен потребител?Но е и бизнес-дама, знае правилата на играта.И знае що е то реклама, имидж и прочее.

# 207
  • No Line On The Horizon
А какви са последствията?

Ами да нарекат авторката глупачка, например.

# 208
Нима?Е нали собственичката на бизнеса била обижданата? Thinking

# 209
Опасността да я нарекат глупачка, е възможна и споделяйки случката из града, например.
Като глупачка бих се почувствала и, ако наема някого, за да забавлява трети лица и този някой не се появи в уречения час.
Вие как ще се почувствате и с доволство, леко и с благородство ли ще приемете компенсация, която касае някакво бъдещо събитие, чиято организация по събирането на излъганите обаче е харизана на плещите на посредника?

Общи условия

Активация на акаунт