Разочарование от Тон Бонбон

• 41 656
  • 550
  •   1
Отговори
# 210
  • No Line On The Horizon
Ех, тази Снегурочка! Даже на разбрахме къде е била и защо не е отишла, та да можете да спите спокойно.

# 211
В крайна сметка истината винаги е повече от една. Той и обективизмът всъщност е субективен. И без да е нужно авторката и собственичката да са регистрирани във форума.

Снежанка! Има неспазена уговорка. Не е нужно да е имало сърцераздирателни детски ревове, заради нейната липса, та някой да се ядоса, че са го излъгали.

Много сте великодушни. Браво!

# 212
Темата се разви по странен начин.Може би точно защото е в Клюкарника , където обичайно лайтмотивът е "Ти ,Що имаш такова мнение, а?"

В "На път", където чета и пиша често, не са изключение постове, в които да се прави оплакване от нелоялни доставчици на туристическа услуга, реакциите са  доста по-различни.

По-полезна темата би била ако излезе от конкретната случка и си поговорим за очакванията ни като клиенти на подобен род услуги.Предполагах, че натам ще тръгне.

# 213
Ех, тази Снегурочка! Даже на разбрахме къде е била и защо не е отишла, та да можете да спите спокойно.

Рабрахме, разбрахме...била на дискотека и се успала после Mr. Green

# 214
  • No Line On The Horizon
Това са само предположения. Сега е редно Снежанка да се извини лично на авторката и да обясни къде е била. И да обещае публично, че няма да прави повече така.

# 215
Ако се налага ще го направи. Ако бизнесът е важен и наистина всеки клиент има значение. Щом това удовлетворява Негово Величество Човекът с Парите и да не удовлетворява предоставящият услугата, няма значение. Гадно, но така се оцелява.

# 216
Аз пак да попитам Поля - стопли ли й се душата като сподели с н на брой потребители, че някаква клиентка не искала дете с Даун да присъства на парти и Поля настояла то да присъства?
Имах по-добро мнение за Тон Бонбон , но след тази махленска свада с активното участие на собственичката то се промени изцяло.
Не е лоялно виртуалните й приятелки да се опитват така да омаловажават гафа. А той се задълбочи с нелепите и многобройни пространни  изказвания на Поля.
Интересно ми е ако това се случи на поръчано от вас парти и касае вашето дете дали ще сте толкова толерантни...Сигурна съм, че ще летят отровни плюнки.

# 217
Поведението на Ерин в тази тема е истинският гаф за мен, а не въпросната Снежанка .

# 218
Ужасна тема. Принципно е съвсем в реда на нещата темата да се изпляска в клюкарника, така както става като има недоволни от близу, мтел и т.н. и съответно обвинената страна да дойде да каже две думи. Мазалото винаги се сътворява от приятелките, готови за селска караница.

# 219
Добре де,лично авторката на темата помоли да престанете /може и да са се разбрали със собственичката на Тон Бонбон/ и въпроса да е приключен,но Вие продължавате,не го разбирам аз типично това българско "плюене" по хората  Rolling Eyes  Rolling Eyes

# 220
Дайте да си говорим за Ирена Милянкова! Mr. Green

# 221

Ами говорете си за когото желаете,лично за мен темата вече се изчерпа  Peace  Peace

# 222
Изказването на негативно мнение не винаги е плюене. Стига сте нареждали дали да се изказваме или не - това е форум. Всеки ще се изказва колкото си иска, независимо от мнението на авторката на темата или на защитничките на Ерин. Няма да си сгъваме сърмите, нито да мълчим, който трябваше да замълчи и да премисли какво да каже не го направи.

# 223

Twisted Evil Всяко чудо за три дни, нали знаеш...

Авторката наистина представи с известни пропуски случката, поне в първия си коментар.Случват се такива неща, не е станало нищо чак толкова страшно.
Обаче, реакцията на собственичката също не беше особено адекватна.Аз не прочетох някой да изиска чак такива подробности от нея, а тя започна да обяснява за семейството си, как не са били спали от еди колко си време, стана дума за друга история и т.н-определено показа липса на професионализъм.

# 224
Изказването на негативно мнение не винаги е плюене. Стига сте нареждали дали да се изказваме или не - това е форум. Всеки ще се изказва колкото си иска, независимо от мнението на авторката на темата или на защитничките на Ерин. Няма да си сгъваме сърмите, нито да мълчим, който трябваше да замълчи и да премисли какво да каже не го направи.

Ок пишете си на воля,колкото желаете,но започнахте да повтаряте едно и също,което дразни!!!
И моля по леко с "квалификациите",всеки си има глава на раменете и решава на коя страна в даден спор да застане  Rolling Eyes  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт