Разочарование от Тон Бонбон

• 41 730
  • 550
  •   1
Отговори
# 225
Аз пак да попитам Поля - стопли ли й се душата като сподели с н на брой потребители, че някаква клиентка не искала дете с Даун да присъства на парти и Поля настояла то да присъства?
Имах по-добро мнение за Тон Бонбон , но след тази махленска свада с активното участие на собственичката то се промени изцяло.
Не е лоялно виртуалните й приятелки да се опитват така да омаловажават гафа. А той се задълбочи с нелепите и многобройни пространни  изказвания на Поля.
Интересно ми е ако това се случи на поръчано от вас парти и касае вашето дете дали ще сте толкова толерантни...Сигурна съм, че ще летят отровни плюнки.

Е,да но въпросната сама се заяде.Ако не беше,едва ли Поля щеше да разкаже историята.След като някой е набеден в нещо,има право да отговори и да се защити.Особено след като в тази тема половинчато се разказват истории с цел злепоставяне.Госпожата разказа за адвокатите,нали?Но странно защо пропусна да спомене защо се е стигнало до разговорът за тези адвокати... Rolling Eyes

# 226
И аз това казвам - всеки си решава на чия страна е и драма няма. Проблемите започнаха с репликите "няма ли да спрете", "вие нищо не разбирате", "сгъвайте си сърмите", което е смешно и абсурдно. За последно това е форум и всеки има право на мнение, както и да го изкаже, ако иска и по сто пъти, но никой няма право да нарежда кой кога да млъкне и какво да пише.  Peace

# 227
Изказването на негативно мнение не винаги е плюене. Стига сте нареждали дали да се изказваме или не - това е форум. Всеки ще се изказва колкото си иска, независимо от мнението на авторката на темата или на защитничките на Ерин. Няма да си сгъваме сърмите, нито да мълчим, който трябваше да замълчи и да премисли какво да каже не го направи.

Ок пишете си на воля,колкото желаете,но започнахте да повтаряте едно и също,което дразни!!!
И моля по леко с "квалификациите",всеки си има глава на раменете и решава на коя страна в даден спор да застане  Rolling Eyes  Rolling Eyes

А квалификациите са? Thinking

# 228
Рядко поне аз наблюдавам такъв синхрон между нивото на защитничките и обсъжданата личност. Разбираемо е, че при толкова вълнение не вникват в изписаното 15 страници - проблемът е в коментарите, а не в случката. И тук, там някоя вет-пацифистка за разкош се опитва да разсмее публиката. Пишете ми ЛС когато сте готови за танците, ще се включа на мига. Все пак не е е гот такава тема без пълната гама анимация, а клоуните вече се изявиха.

# 229
  • София
Кой ви прави 9-тте постни манджи, бе?!

Стига рИвахте, че да не ви подмине и Дядо Коледа (Снежанка разбрахме, че 'артиса)!....  Mr. Green

# 230
  • Пазете Гор
От цялата работа аз най-много съчувствам на онова 20- годишното девойче, дето там нещо объркало, не че успях да разчета точно какво.

Може би защото съм пийнал и съм сантиментално настроен, но пък съм сигурен, че е разстроена, та ми се ще, ако изобщо може с думи, да я утеша.

# 231
Кой ви прави 9-тте постни манджи, бе?!

Стига рИвахте, че да не ви подмине и Дядо Коледа (Снежанка разбрахме, че 'артиса)!....  Mr. Green

Длъжни сме да имаме 9 постни манджи ли? newsm78От кога? Мен ме уважи предварително Старецът, та за вдругиден не ми е притеснено. Слушкала съм. Не рИва. Просто си списвам тихо и кротко в темата.

# 232
  • София
От цялата работа аз най-много съчувствам на онова 20- годишното девойче, дето там нещо объркало, не че успях да разчета точно какво.

Може би защото съм пийнал и съм сантиментално настроен, но пък съм сигурен, че е разстроена, та ми се ще, ако изобщо може с думи, да я утеша.

Тя ако им падне на почитаемите дами тук, жива ще я опекат и изядат още на 25 декември! Но ако е тяхната щерка, ще философстват и факти ще каканижат!

# 233
Какво стана.. Popcorn...изпуснах края....така е,като хвърлих само очо за прелюдията Mr. Green

Сега и Татти ще заключи темата!И пак ще визира коледен дух

Финала чакам....моля осветление!!!!!!!

# 234
Мне, може да е трижди ентусиазирана. И е млада. Снежанката на дребна тази година бе на достолепна възраст и отегчена. Затова писах още в началото, че съм потенциален клиент.

# 235
  • София
...Мен ме уважи предварително Старецът, та за вдругиден не ми е притеснено. ....

Не пролича смирение след Старец и достатъчно уважение...

# 236
Защо да съм смирена? ThinkingЗа какво?И какво общо има смирението ми, с мнението ми по темата?

# 237
...Мен ме уважи предварително Старецът, та за вдругиден не ми е притеснено. ....

Не пролича смирение след Старец и достатъчно уважение...
Ех,Ивонска...ех,ех,......какво уважение,като ги няма джуджетата Whistling Whistling Whistling Whistling....губи се броя...лошо  smile3502

# 238
В тази тема за мен има една грешка, която раздуха огъня и тя е, че Ерин някак се заблуди, че е в приятелска и разбираща среда и сподели лични неща , които не трябваше. Трябваше като печена бизнесдама да направи 5 реда изявление в к-вото си на собственик че се извиняват, че са предложили доста щедра компенсация ( това нали го прочетохте?) и точка.

Вместо това даде хляб на разни душички да си правят неделята.
Някой бил шамар на детето, персоната била много арогантна, раздавала ехидни усмивки, децата били разочаровани, чакали Снежанка, ма не я чакали и не били разочаровани, това не е професионално, ама кажете непрофесионално ли е,  ама ние пак ще посещаваме Тон Бонбон. Няма толкова смях просто:)

# 239
Резюмето ми хареса Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт