СЕДМИ клас - първи срок - 6 тема

• 35 174
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Дааа,и моя по думите на учителката му в у-ще по БЕЛ е " много точен,но лаконичен,както и повечето момчета" Laughing

# 421
G..D.. по-добре пожарникар Simple Smile

# 422
То хич не е майтап. С баща му сериозно обсъждаме варианта да го ориентираме към Търново. Тъкмо там като се вземе с една учителка - класика! Цял живот ще се радват на социалните облаги на бюджетни служители. Пък като се пенсионират няма да плачат от ниски пенсии -  ще продължават да ползват облаги  като бивши военни. Какъвто е строен и изпънат - направо е роден за униформа. Пък и колко ми е изпълнителен, мамин златен... роден за пагон.

# 423
То хич не е майтап. С баща му сериозно обсъждаме варианта да го ориентираме към Търново. Тъкмо там като се вземе с една учителка - класика! Цял живот ще се радват на социалните облаги на бюджетни служители. Пък като се пенсионират няма да плачат от ниски пенсии -  ще продължават да ползват облаги  като бивши военни. Какъвто е строен и изпънат - направо е роден за униформа. Пък и колко ми е изпълнителен, мамин златен... роден за пагон.

Joy
Я не подценявайте пожарникарите  Mr. Green
Пък и даскалица кво, нищо лошо, бизнеса с частни уроци процъфтява  Laughing

# 424
Абсолютно!
На държавен  бюджет да си в днешно време !

# 425
  • Варна
G.D.  Joy,ама хубаво ме разсмя.Ние на глас не обсъждаме кой накъде ще се насочва.Ама съм си мислила с единствената лИбов на моя към Иторията и аз за Търново. Mr. GreenМоже да станат аверчета с твоя,състуденти. hahaha

# 426
Ох, рожбе - моя не е за историк.... той самият е историческа находка Laughing Laughing
Аз имам предвид училище за военни. С мъжът ми като не ни слушат си говорим реални неща и от само себе си достигнахме до този вариант . Хем някоя оправна учителка ще го строява сутрин и вечер да си мие зъбите, че мама май няма да успее да го научи. Пък ако го научи да се къпе ката ден, ще ми стане любимата снаха Laughing Laughing Laughing

# 427
Ох, ще ме уморите вие двете  Joy
Аз пък имам една такава дето може да строява, търсим нЕкой да се подчинява  Joy

# 428
  • Варна
Ей  на, сватосахте се! Че и Търново на средата между двете ви,няма се карате кое чедо е по-наблизичко до мама. Joy

# 429
О-о-о-о, Райче - ние сме твоя човек!
Споделял ми е ( и то съвсем сериозно), че ще слуша жена си за всичко -  каквото каже , това ще прави. Звучи леко плашещо, но е факт. Е, засега  компенсираме с визия. По нататък, ако се появят и наченки на здрав разум, ще те държа в течение.

# 430
G.D. разсмя ме хубаво и мен!  :hug
Я сега си представи друг вид историческа ценност, дето не става за войник  ooooh!
Мамин златен, дай му да спинка, дай му един компютър и някой да му  чисти магданоза от манджата. Кое е това училище , кажете Joy

# 431
 Joy еха, тук тече хубав купон  Joy  hahaha

# 432
Камъче, аз като ти казвам, че е историческа находка - магданоз яде в изобилие, на комп не седи, главата му е изпълнена предимно с добри намерения  стигащи само до фаза " идея"....

# 433
G..D.. взех много да го харесвам твоят син Laughing
Аз също се усещам че нещо взе да ми писва от постоянните затруднения с математиката обаче.И почва да ми става все тая.А това наистина не е добре SadВсе си мислех,че тази година ще съм много дейна и нахъсана покрай тези изпити ама нещо като не вървят нещата и ми се скърши ентусиазма Laughing

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 17:09 от some madness

# 434
Ми какво да ти кажа - синът ми учи зверски. Според баба му - учи ненормално много. Например - събота и неделя е учил от сутрин до вечер с прекъсване за да иде на урок (и двата дни). Това прави по собствена инициатива. Къде са резултатите обаче, се пита в задачата newsm78????
И аз, като гледам ученето му до какви резултати  води, се  чудя - тези, дето не учат как се оправят  newsm78 newsm78 newsm78
Апропо - в момента пак е на урок. Довечера ще е бръмнал  хайванката. Обаче не се оплаква. Изглежда всичко това му допада. Само дето не може да извлече полза от всички знания дето му се наливат в главата( ако влизат изобщо).

Общи условия

Активация на акаунт