СЕДМИ клас - първи срок - 6 тема

• 35 154
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Защото на децата трябва да им е гадно, ....

Те на това не мога да си отговоря и аз- "Защо?", чия е ползата?

...и защото сал едно героично минало си имаме. Макар че за мен героичността на миналото ни е спорна.

То доста станахме съмняващите се. С широката, разнообразна и разпространявана от различни /не винаги зависими и държавно дерижирани/ източници информация и децата вече се съмняват в какво ли не.

...................
Може, бе Рая, да се дадат неща, по които не са  налице спорове и промени. Мигар седмокласниците ще се зачетат в речници и ще усвоят тотално всички чуждици и "новици"? Нима това значи "грамотност"?

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 11:02 от Judy

# 451
  • 1st floor
Хахаха, изпуснала съм веселбата в темата, както и потенциален зет!!!  Mr. Green

Да се оплача, че на класното по математика имаме пет и половина. Грешката е една и е:
10-х+2=8-х   
От страни с червено е поправено от математичката - 10+2=12.

Да се смея ли , да плача ли...май второто... Tired

newsm09

# 452
...................
Може, бе Рая, да се дадат неща, по които не са  налице спорове и промени. Мигар седмокласниците ще се зачетат в речници и ще усвоят тотално всички чуждици и "новици"? Нима това значи "грамотност"?

Може, де може, не е минало още  Mr. Green

# 453
  • София
Непокорна, и при нас е същата работа. Само дето вместо да напише колко е един ъгъл, той писал сбора от ъглите - забравил накрая да извади единия ъгъл. Не знам, вече започвам да си мисля,че е от пола. Той винаги е бил по-точният и по-гледащият подробностите, обаче сега с този пубертет започва да става по-немарлив в това отношение. После се ядосва, ама полза никаква.

# 454
  • 1st floor
Не е от пола, моята е девойка... Laughing Не знам от какво е, но много ме хваща яд!!! Ще види английска гимназия през крив макарон, май... Tired

# 455
  • София
Здравейте, мами:)
За тези, които се интересуват от прием за 73 СОУ. Тази година ще приемем 4 паралелки с профили:
1) НЕ, РЕ, МАТ
2)НЕ, РЕ, БЕЛ
3)НЕ, АЕ, МАТ
4)НЕ, ФЕ, БЕЛ

# 456
  • София
Значи е от пубертета. Ей, да му се не види! Прилежното ми спокойно дете започва да става немарлив тийн! При другото беше обратното - по-отгоре-отгоре гледаше, а в седми клас се мобилизира и изпипваше подробностите, затова и изкара високи оценки.

# 457
НеПоКоРнА ако ще те успокоя и ние сме така 3-2=2 #Crazy
Сега и мина класното по математика което са го направи във формата на НВО, и споделя, ама то втория модул беше гаден. И к'т знам колко елементарни грешки допуска и лош 2ри модул не знам какво да очаква.
Andariel не е от пола, моята също е девойка

С края на 1я срок и на мен вече ми се свива сърцето Mr. Green

ganis - полезна информация. Благодаря, ние се интересуваме, ама предвид описането горе, може би ще я видим през крив макарон

# 458
  • София
Дами, вие имате по едно, аз ги имам повече. Да не ви споделям бисери. Онзи ден една девойка упорито твърдеше в продължение на 5мин, че 12+2=15.
Друг бисер. Как се решава уравнението:
9x^2=16; =>x^2=16/9=>x=16/(2.9)Степенният показател на х отишъл в дясно в знаменател при 9.  ooooh!
При друга девойка незнайно защо височината в триъгълника се трансформирала в ъглополовяща...

# 459
За тези, които се интересуват от прием за 73 СОУ. Тази година ще приемем 4 паралелки с профили:
1) НЕ, РЕ, МАТ
2)НЕ, РЕ, БЕЛ
3)НЕ, АЕ, МАТ
4)НЕ, ФЕ, БЕЛ
Всичко, всичко ни интересува!   bouquet
Нека имаме информация пък после - каквото сабя покаже.
Утре ще имаме родителска за седмокласни родители. Ще отида да видя какво ще ни кажат, все ми се струва, че нищо ново няма да е.
Хубав ден от мен!

# 460
  • Sofia, Bulgaria
ето и от мен един бисер
2880:32=810
256
--------
 320
 320
-------
      0

# 461
  • Вече на светло в София
1) НЕ, РЕ, МАТ
2)НЕ, РЕ, БЕЛ
3)НЕ, АЕ, МАТ
4)НЕ, ФЕ, БЕЛ
А как са подредени по бал от минали години?

# 462
# 463
  • София
Момичета,
понеже сме на морска вълна имам питане.Искам да резервирам почивката ни от 29.06.2013/последната събота на Юни/,но не съм много наясно дали ще е приключила офанзивата по записванията дотогава?

# 464
  • Варна
Момичета,
понеже сме на морска вълна имам питане.Искам да резервирам почивката ни от 29.06.2013/последната събота на Юни/,но не съм много наясно дали ще е приключила офанзивата по записванията дотогава?

За 1во класиране да.Ама 2ро е началото на юли по спомени.Ние до средата на юли не мърдаме,че не се знае и на 3то дали няма да се пласираме. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт