СЕДМИ клас - първи срок - 6 тема

• 35 363
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Ranick, сигурно ти е много трудно тези дни - без диагноза, без лечение.Знай, че всички ние сме с теб и дано както е дошло, така и да отмине!И аз стискам палци за теб, детенцето и цялото ти семейство.Бог да ви пази!

Някой да знае дали има промяна в регламента на олимпиадата по БЕЛ?

# 226
  • София и там където не се пуши
За Раник и аз мисля така, че всичко ще се оправи. Важното е да няма притеснение, за да можем да мислим по адекватно.

# 227
Ranick, оздравявайте бързо! Всичко ще се оправи. Знам, че си притеснена, но в такива моменти помага единствено здравия разум, спокойствието и вярната диагноза. Най-вероятно е хормонален проблема - всичко сега им бушува в организма. Защо не провериш за всеки случай щитовидна жлеза и хормоните свързани с нея. Понякога тя дава подобни симптоми.

Виждам, че от днес всички сте на училище, ние сме все още във ваканция и на 9 януари сме на училище. Тази година и аз си взех дълга отпуска, така че съм в къщи с детето и мързелувам. Бяхме 3 дни на ски в Боровец, госпожицата кара усилено ски и почина качествено. Заредихме се за голямото учене! Днес беше на урок по БЕЛ в школата, първият след ваканцията. Върнали са им пробните изпити от преди Коледа - 5,50 е резултата. Доволна съм, по-добре е от първия път Simple Smile.  Но на нея все й казвам - можеш още Twisted Evil. Според мен атка я стимулирам, макар че баща й мисли, че й понижавам самочувствието.
Днес я записах за пробен по БЕЛ в Междучасие на 12 януари.

Желая спокойна вечер на всички!

# 228
  • 1st floor
Hug

Ranick, дано бързо премине проблема ви!!!  Peace Спомням си, че баба виждаше някакви неща и й откриха висока кръвна захар. Дано не е това, а да се дължи на бързо израстване. Знам какви мисли ти витаят в главата, защото и аз се бях хвърлила в едни филми с честите и ужасно болезнени главоболия на девойката преди година-две. Слава Богу всичко отшумя, дано и при вас да е така!!! Hug

# 229
  • България, София
Ranick, стискам палци! Много е вероятно да се окаже нещо дребно.

Записах девойката на двата пробни в "Междучасие", утре ще я запиша и в СМГ. На втория изпит по БЕЛ има 5,68. На преразказа - 32т., на теста -  няколко грешки. Мислех си, че втория модул ще я мъчи и затова я записах на курс. Чудя се да радвам ли на добрия преразказ или да се карам за глупавите грешки на теста  Joy. Няма угодия.

# 230
  • 1st floor
vimares, 5,62 е добра оценка.

И ние се записахме в Междучасие. Ако някой е ходил там, в базата на Първа АГ, моля да ми обясните от къде се влиза.  Praynig

# 231
  • Вече на светло в София
vimares, 5,62 е добра оценка.

И ние се записахме в Междучасие. Ако някой е ходил там, в базата на Първа АГ, моля да ми обясните от къде се влиза.  Praynig
Входа на Първа АГ е откъм малката уличка -"Панайот Волов"
Ние сме в събота от 9ч
Ranick, с теб съм и стискам палци!

# 232
  • 1st floor

Ние сме в събота от 9ч

И ние!!!  Grinning
Благодаря за информацията!!!

# 233
Успех на всички на пробните  Simple Smile

# 234
Нашия пробен по БЕЛ във Веди ще  е на 19.01. Peace

# 235
  • Вече на светло в София
Жалко  Sad На 19-ти сме на математика пак в Междучасие, а така да исках да ходи на бел на пробни и на други места.

# 236
Жалко  Sad На 19-ти сме на математика пак в Междучасие, а така да исках да ходи на бел на пробни и на други места.
Има и на 20-ти. Peace

# 237
Веди май нямат пробни за външни ученици?  newsm78
И Милениум са обявили пробни, и те са на 19-ти, защо така всички по едно и също време?! Crossing Arms

За пробния в СМГ да питам, на 27-ми не е ли референдума?
Или може би в СМГ не се гласува? newsm78

# 238
Веди май нямат пробни за външни ученици?  newsm78

Честно казано,нямам представа. Трябва да се попита. Peace

# 239
има ли деца който посещават УЦ "Регалия" за да споделят кога са ПИ Simple Smile Лично аз искам да посетя тях Grinning

http://www.dw.de/%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8 … %D0%B5/a-16504905

Общи условия

Активация на акаунт