Къде в Бургас (35)

• 71 851
  • 771
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Води се сито за брашно. Моето съм го взимала от Кауфланд за около 7лв (по спомени) Peace

# 301
  • Бургас
Води се сито за брашно. Моето съм го взимала от Кауфланд за около 7лв (по спомени) Peace
Аз моето го бях купила от "Пиргосплод" и се водеше сито за пудра захар.
Обаче, Prayer, аз не ти го препоръчвам. За малки количества и за рядко ползване става, но за мен е неприложимо. Моето го джаснах отдавна, използвам си  кръгло обикновено сито в различни размери.

# 302
  • Бургас
Къде има специализиран магазин за антени за телевизор.....

# 303
Виждали ли сте някъде такива плочки:

# 304
  • Бургас
Сушени вишни и череши зареждат редовно в магазинчето за плод и зеленчук на ул. "Републиканска", в близост до Китайския ресторант.
Мерси за подсказката точно там намерих вчера вишни   bouquet

# 305
  • София
Къде поставят аларми за коли? Моята се развали и искам да ми я махнат. По възможност някъде в по-централната част на града, ако знаете, тъй като ми мигат аварийните, докато съм в движение и ще ми е малко трудно да пресека целия град.

# 306
Под моста след Трапезица ( до Портойл) удобно ли ти е? Да обясня ли подробно? 

# 307
Къде има специализиран магазин за антени за телевизор.....
На ул. "Демокрация" срещу хотел "Космос" има 2 магазина, малко по-нагоре в съседния блок има още един. И още по-нагоре след тотото има още един. Стайни антени съм виждала в "Практикер".

# 308
  • Burgas
Къде поставят аларми за коли? Моята се развали и искам да ми я махнат. По възможност някъде в по-централната част на града, ако знаете, тъй като ми мигат аварийните, докато съм в движение и ще ми е малко трудно да пресека целия град.
Технополис- Славейков- там има сервиз.

# 309
Имате ли информация колко струва картата за фитнес в Трията ?  Hug

# 310
# 311
Идея за добър  обущар в центъра, който да сменя ципове на ботуши? newsm78

# 312
  • Бургас
Да ми препоръчате рекламна агенция. Става въпрос за покани

# 313
  • София
Под моста след Трапезица ( до Портойл) удобно ли ти е? Да обясня ли подробно? 

Идеално ми е-дай, моля те, малко повече информация, да не се лутам мигаща Grinning

# 314
Идваш от Тапезица и свиваш в дясно, за да слезеш под моста. После си пак в дясно и точно под самия мост се пада едно сиво хале. Иван се казва човека. Имах му телефон някъде ама не го намирам

Общи условия

Активация на акаунт