Къде в Бургас (35)

• 71 863
  • 771
  •   1
Отговори
# 360
Дали има някъде в Бургас да продават перуки за тролчета -  но да са едноцветни
нещо такова

но перуки - за празник , за деца

# 361
Знаете ли, дали някъде в Бургас изкупуват бални рокли?

# 362
Има ли някъде книжарница , която да изкупува учебници по това време ?

# 363
  • Бургас
В тунелчето на ул. "Любен Каравелов" срещу паркинага на съда. По всяко време изкупуват учебници.

# 364
Знаете ли, дали някъде в Бургас изкупуват бални рокли?
и аз това питам????

# 365
  • у дома
Здравейте
Моля да ме насочите къде в Бургас мога да се запиша на курс по йога за начинаещи? Искам да тренирам, а не да ми говорят разни неща за спокойствието  Outta Joint  Laughing
Йогата не се "тренира", в този смисъл не мога да те насоча. Но в "Хридая" се работи върху хармонията тяло-дух, така че препоръчвам Peace

# 366
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте
Моля да ме насочите къде в Бургас мога да се запиша на курс по йога за начинаещи? Искам да тренирам, а не да ми говорят разни неща за спокойствието  Outta Joint  Laughing

Благодаря предварително   bouquet

Може би повече ще ти хареса Пилатес. Аз съм фен на Пилатес джим бол. За съжаление няма група в Бургас - свалих си видео от торентсайт и си го правя всяка сутрин. Има наистина много добър ефект върху тялото  Peace

# 367
  • у дома
Това нещо с топка ли е? Може л на лични от къда да го дръпна, да не спамим тука

# 368
Момичета, знаете ли дали някъде продават истинско прясно мляко? Имам предвид онова в пластмасови шишета от евтино безалкохолно... Ако изобщо още продават някъде.
Едно време (не пък чак толкова отдавна) пред "Сара" в "Лазур" (вече бившата "Сара"...) стояха по цял ден едни баби и продаваха всякакви неща собствено производство - мед, мляко, подправки и т.н. Но вече ги няма Cry Доколкото разбрах от една продавачка на пазарчето, гонели ги, защото не си плащали за разрешително, или за каквото там трябвало да си плащат.
Та, дали случайно не сте мяркали някъде други такива баби, които още не ги е погнала властта? Rolling Eyes

# 369
  • Бургас
Баби не съм мяркала, но купувам мляко и млечни продукти само от "Руен", фирмените им магазини. Това е мандра в село Шиварово, Община Руен. Всичките им неща са истински и никакви добавки не слагат. Дори киселото мляко мирише на крава, особено по-високите проценти.
Те имат и прясно мляко, пак е в пластмасови бутилки.
Не знам къде имат магазини в комплексите, аз купувам от "Славейков", близо до Учителския институт.

# 370
  • София
Руен имат магазин и на Гладстон, преди ок. 2-3 седмици си купих от тях сирене, кис. мляко и кашкавал - сиренето беше перфектно, кис. мляко горе-долу ставаше, а кашкавала отиде директно в кофата - така смърдеше на кравешки лайна, че просто нямам думи. Бях взела от вакуумираните им изрезки, цената беше ок. 12,50 лв./кг, което хич не е евтино, за да мирише така. Пробвах да го сложа в манджа, но не, не стана за съжаление. Иначе мляко в пластмасови бутилки съм купувала от Краснодар, един млекар също идва тук ок. нас, обаче много ми мирише на крава и затова предпочитам пастьоризирано от магазина. А и честно да си кажа, представа нямам как са гледани тези крави. Иначе в по-ранните часове на деня се намира мляко на Краснодар, домашни яйца също.

# 371
Благодаря за инфото, Tintina и mamasvetla. Задължително ще го видя този "Руен", а и до Краснодар ще ида някоя сутрин. Мина ми през ума, че на пазара може да има, но ми е малко далеч и тъй и не съм се прежалила да се разходя дотам.
Ох, искам си просто истинско мляко - необезмаслено, непастьоризирано, нехомогенизирано, днес издоено... Бабите продават такова. Впрочем, никога не ми е миришело на крави или на някакви неприятни неща... newsm78

# 372
Точно там пак в Лазур ,но на ул.Места има на ъгъла рибно магазинче и над него хранително малко квартално ,та в едно от двете ходи един човек да продава мляко и прясно сирене от Черни връх.Свекърва ми вече два пъти ми купува от там! Peace

# 373
Благодаря, благодаря, pashic!!  bouquet
А всеки ден ли ходи този човек там и по кое време горе-долу, имаш ли представа?

# 374
В Лазур до бл.36 идва млекар,и продава такова прясно мляко,ако те интересува ще питам кой ден идва и в колко часа,но знам че свирва с колата,като пристигне и всички баби от района хукват за мляко(живеех там)

Общи условия

Активация на акаунт