Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 615
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • срещу двата комина :)))
sonne, предполагам, че мен си имала предвид , тъй като Розето е успяла вече  Hug благодаря ти за отговора, и аз не знам вече какво да чета.Ние сме при доктор Александрова и тя ми каза, че резултатите от спермограмата са напълно достатъчни и нямало нужда от разширена, било само допълнително даване на пари  newsm78 обърках се съвсем ...

# 316
Ами тук има във форума някаква лекарка доколко зная Мели, търси във темата за мъжки фактор, пиши на нея точните изследвания от спермограмата и тя ще те посъветва абсолютно безпристрастно дали има смисъл
По добре пари за разширена спермограма,поне ще покаже какви са точно проблемите, най-добре по крюгер, отколкото за лекарства и стимулация, което изцяло е за твоя сметка, а резултата е неясен.

# 317
  • гр. София
Разбира се, че не при всеки проблем със спермограмата е удачно да се прави инсеминация. При по-тежки проблеми не е вариант. Всичко зависи от това какъв процент сперматозоиди са с добра преживяемост и подвижност. При нас не беше много зле работата, та затова и лекарката ми каза да правим инсеминации, а не да скачаме директно на инвитро.

# 318
Здравейте!

Другата седмица се очаква да започна стимулация в Щерев и тъй като досега не съм била в тази клиника имам въпрос за цената на вирусологичните изследвания при тях, също така и за хормоните, тъй като в сайта им не намирам информация при останалите цени.
Благодаря предварително за отговорите.

# 319
  • София
 цените на лаборатоните изследвания са обявени на табло до касите в клиниката.

не знам за какви виросологични говориш, но ако са за двамата партньори пълния пакет  излиза някъде към 150 лева + твойте хормони, абе около 200 лева.
 но ощом ще почваш опит там, изчакай да направиш преглед и те ще ти дадат направление какви изследвания ти трябват.

# 320
  • София
t_icsi , клиниката работи с Цибалаб, ориентирай се от техния ценоразпис.

# 321
налага ми се да отида при д-р Андреева без час, може ли някой да ми даде съвет кога през деня е най-добре да отида. Може би към края на смяната ѝ  newsm78

# 322
  • София
налага ми се да отида при д-р Андреева без час, може ли някой да ми даде съвет кога през деня е най-добре да отида. Може би към края на смяната ѝ  newsm78

Аз ходя сряда и четвъртък след работа към 18 часа, тогава е втора смяна.
Понеделник и вторник е първа смяна и не ме устройва обедното време.

# 323

Аз ходя сряда и четвъртък след работа към 18 часа, тогава е втора смяна.
Понеделник и вторник е първа смяна и не ме устройва обедното време.

аз трябва да отида , когато е първа смяна. И мен не ме усторйва много, но точно този ден трябва да отида  Laughing

# 324
TitkaBanditka, meme2, благодаря за информацията.

# 325
mu_ry, на късмет е, аз бих ти препоръчала около 11 ч. в дните, които е първа смяна - пон,вт,ср. Минали са момичетата със изследванията за стимулация и ранните часове. Аз веднъж реших да отида в следобедната й смяна към 3, чаках 2ч 50 мин ooooh! - за първи път ми се случва в клиниката, де, ама няма да повторя!  Crazy

# 326
mu_ry, на късмет е, аз бих ти препоръчала около 11 ч. в дните, които е първа смяна - пон,вт,ср. Минали са момичетата със изследванията за стимулация и ранните часове. Аз веднъж реших да отида в следобедната й смяна към 3, чаках 2ч 50 мин ooooh! - за първи път ми се случва в клиниката, де, ама няма да повторя!  Crazy

мерси, и аз нещо такова си мислех  Hug

# 327
Аз рядко си записвам час предварително,ходя в дните когато е първа смяна,около 10.30-11 часа и рядко чакам повече от 30минути.

# 328
Ето малко новинки и от мен 4 ден стимулация с гонал около 300UI на ден. По два фоликула от ляво и от дясно около 9-11мм има още един по-малък, но най-вероятно няма да се развие. Малко съм разочарована, защо очаквах  поне 8 фоликула, но това е положението. Сега се моля от тия 4 поне 4Я да извадим и да станат хубави ембриончета, равни на две бебета на финал Laughing
Момичета нямам повече сили толкова искам да стане този път!
Идва светъл празник и за сетен път да се помолим на бог да ни дари с щастието да станем майки!

# 329
Соне, от сърце ти го пожелавам! Аз успях в Щерев, с 3 фоликула. Стискам ти палци. Hug

Общи условия

Активация на акаунт