Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 604
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря bellaK  Hug. Дано скоро се похваля

# 331
  • София
момичета имам питане, сега като фонда е по ЗК плащане, нали искат удостоверение за непрекъснати здравноосигурителни права от клиниката. та въпроса ми е, става ли да си разпечатам от сайта на НАП или искат с подпис и печат?
 не говоря за декларацията дето се носи във фонда.
 моля ако някой вече е правил опит  тази година по новия ред да сподели, благодаря Hug

# 332
момичета имам питане, сега като фонда е по ЗК плащане, нали искат удостоверение за непрекъснати здравноосигурителни права от клиниката. та въпроса ми е, става ли да си разпечатам от сайта на НАП или искат с подпис и печат?
 не говоря за декларацията дето се носи във фонда.
 моля ако някой вече е правил опит  тази година по новия ред да сподели, благодаря Hug
Когато получавах заповедта, представих приложение 4 във ФАР, след това в клиниката нищо не са ми искали. Опита ми беше в началото на март.
Успех ти желая Wink

# 333
  • София
благодаря за отговора, разбрах че в клиниката си ги проверяват служебно.
 така че остана само Приложение 4 за фонда да носим.
споделям за да имат инфо и другите момичета.

благодаря за отговора Nyxia и ти желая успех.  bouquet

# 334
  • гр. София
Момичета, да се похваля. Кистата е изчезнала и сега чакам с нетърпение МЦ. Другата седмица почвам стимулация! Стискайте палци този път всичко да бъде наред! Simple Smile

# 335
Момичета, да се похваля. Кистата е изчезнала и сега чакам с нетърпение МЦ. Другата седмица почвам стимулация! Стискайте палци този път всичко да бъде наред! Simple Smile
Стискаме  Praynig Praynig  Praynig

# 336
  • В сърцето на любимия човек

Стискаме   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 337
Шоколадче  fingerscrossed fingerscrossed.

Живот и здраве и аз след месец почвам Simple Smile
Вчера за пръв път бях в новото крило и много приятно е станало Simple Smile
Искам да питам дали някой скоро е правил хистероскопия в клиниката. Може да се наложи да правя, ако лигавицата отново не се повлияе от хормоните. Та, доки обясняваше за някакъв нов хистероскоп, много щадящ и влияещ много добре на лигавицата. Интервенция се прави с венозна упойка, а стимулацията започва още на първия цикъл.

# 338
  • гр. София
Loca, незнам дали става въпрос за същия хистероскоп, но аз правих хистероскопия ноември 2012, декември 2012 имах единствения си положителен тест след 7 трансфера. Вярвай на доктора си и ти желая успех! Hug

# 339
muna_v , благодаря  Simple Smile. Този е някакъв нов, преди 6 месеца го нямаше.

# 340
  • София
Loca, аз правих хистероскопия м.Януари 2013, но нямам идея какъв е бил Simple Smile
Упойката ми беше спинална, резултат от ИКСИ - биохимична.

# 341
  • гр. София
При хистерото освен, че ще махнат ако има нещо нередно по лигавицата - полип например, те я надраскват, което предизвиква отделянето на хормони подпомагащи имплантацията. Ще ти стискаме палци, аз също бях със спинална упойка и през цялото време ми показваха на един голям монитор какво ми правят с цитирам "образователна цел" Mr. Green

# 342
Благодаря ви, момичета  Simple Smile, явно е много нов, защото се прави с венозна. При мен проблема е тънка лигавица и сега ще направим 1 пробен месец с хормони, ако не дадат добър резултат ще се прави хистерото Simple Smile Хубаво е, че след него веднага може да се започне стимулация, даже било препоръчително Simple Smile

# 343
  • В сърцето на любимия човек
Лока - на мен също ми предстои хистеро и Тимева ми обясни, че било много щадяща процедура и още на следващия месец може да продължим. Упойката я определял анестезиолога - при някои е спинална, при други венозна. При мен проблема е малък полип. При всички хистероскопии ли правят това надраскване?

# 344
  • гр. София
Пънче, ако целта е бебе, винаги го правят надраскването, даже понякога драскат лигавицата и без да правят хистеро, само и само да подпомогнат имплантацията.

Общи условия

Активация на акаунт