Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 582
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • София
здравейте, само да споделя за упойките, при опита ми по фонда си я платих упойката, при платените ми опити упойката ми влизаше в цената и не съм я плащала.

фонда не е дал като опция покриване на упойка, а само лекарства за стимулация, мисля че това е причината.
в някой клиники правят пункция и без упойки по желание на пациента,особено ако са малко бройките, така че е въпрос на избор.

стискам палци момичета да се похвалите скоро с положителни тестове Praynig

# 376
  • СОФИЯ
Аз и на двата си опита съм си купувала упойката  Peace единия си финансирах другия по Фонда

# 377
Хм, накарахте ме да се замисля аз дали съм купувала упойка...Не помня изобщо, но пък няма логика всички да сте си взимали, само аз да не съм.

# 378
Аз и на двата си опита съм си купувала упойката  Peace единия си финансирах другия по Фонда
и аз така

# 379
аз не бях по Фонда, като правих опит в Щерев и пак си купих упойката. Явно такава е практиката.
Аз бях по фонда и не си купих упойка
момичето пред мен си купи тя не беше по фонда.

# 380
2 пъти съм била по фонда, единия път си купих, другия не. Имам и един ЗЕТ, при който също не съм купувала. Като видя доки ще я питам що така Laughing

# 381
Упойките спадат към наркотичните вещества, и се отпускат със специална рецепта  Naughty
И двата пъти я купувах, обаче втория път я забравих  Mr. Green и ми дадоха оттам, акушерката ми обясни че после мога да я занеса, а те си ги събират и ползват.

# 382
  • София
Два опита по фонда. И двата пъти ми я изписват на една рецепта с Лексотан-а, който вземам вечерта, преди пункция. Бият ми тяхна, след което прибират моята упойка.

# 383
Два опита по фонда. И двата пъти ми я изписват на една рецепта с Лексотан-а, който вземам вечерта, преди пункция. Бият ми тяхна, след което прибират моята упойка.

Аз и двата пъти си я купувах упойката. Първият път бях по фонда, втория платено!!! Не съм забелязала да ми подменят упойката.... newsm78
По скоро си мисля, че смесват някакви медикаменти за отпускане, а самата упойка е от тях...Знам че упойката е Деприван, но не се сещам дали съм го купувала....Спомням си че две от ампулите бяха диазепам...другите две не помня, но май не бяха деприван...

# 384
Мина и моята пункция - от 4-те фоликула извадиха 3 яйцеклетки, ще видим оттук нататък как ще са като качество.

Това, което обаче ме подразни доста е, че докторката, която ми прави пункцията (Милчева я нямаше, нещо не била добре) след пункцията като ме прегледа, ми каза, че трансферът щял да бъде на 2 ден. Казвам как така на 2-ри, имам 2 такива трансфера в Надежда, които чисто и просто бяха замазване на положението. Тя почна да ми обяснява ма то имало изследвания, че нямало разлика 2 или 3 ден за бременност, пък се чакало само, когато има избор да се изберат добрите, пък в матката средата си била най-добра, че такава била практиката в Щерев (аз поне от форума и няколкото разговора нямам такива впечатления).

Обясних и, че при предходния опит и 3-те яйцеклетки ги гледаха до 4 ден, когато ми беше трансфера, нали затова чакат да видят какво е качеството. Иначе какво излиза, че според нея качеството на яйцеклетките няма да е добро, сперматозоидите от пункцията (заради азооспермията) не е ясно дали ще са добри и дай да се застраховаме с трансфер на 2 ден. Но аз нямам желание за експерименти, нито измислени надежди с по-добрата среда предвид никаквите резултати от предишни трансфери на 2 ден.

Каза, че в крайна сметка както сме си решали, но те така предлагали. Много ми е странно как още след пункцията ми казва кога ще е трансферът, такова чудо не ми се беше случвало, нали затова ги наблюдават да преценят деня.

Та сега смятам като се обадят ембриолозите да говоря и с тях.
И разбира се всичко това ме притесни безкрайно, иди, че бъди спокоен после. На някой обяснявали ли са му такива неща?

# 385
  • София
Интересна "практика"  Close-аз не съм минавала през нея,дори,с един фоликул на ЕЦ,сме чакали пети ден,ако има бластоцист,освен,ако изрично не поискам да го върнем на трети или на четвърти ден.
Странното е,че това,което мен лично,много ме е дразнело от прочетеното за Надежда-връщане на ембриони едва ли не след пункцията,само и само да "спасят" опита,  започва да се практикува и в Щерев  Close Един некачествен ембрион,ако е такъв,дали е в матката или не,ще спре да се развива,защо,обаче,трябва да си платиш трансфера на втори ден и да се надяваш 10 дни,ако, при положение,че изчакат,ще се види,че няма нищо за връщане,примерно и опита да спре до пункцията  Thinking Все пак си мисля,че крайното решени е твое и на лекарката ти,така че,като кажеш,че не си съгласна,няма да има трасфер.

# 386
Мина и моята пункция - от 4-те фоликула извадиха 3 яйцеклетки, ще видим оттук нататък как ще са като качество.

Това, което обаче ме подразни доста е, че докторката, която ми прави пункцията (Милчева я нямаше, нещо не била добре) след пункцията като ме прегледа, ми каза, че трансферът щял да бъде на 2 ден. Казвам как така на 2-ри, имам 2 такива трансфера в Надежда, които чисто и просто бяха замазване на положението. Тя почна да ми обяснява ма то имало изследвания, че нямало разлика 2 или 3 ден за бременност, пък се чакало само, когато има избор да се изберат добрите, пък в матката средата си била най-добра, че такава била практиката в Щерев (аз поне от форума и няколкото разговора нямам такива впечатления).

Обясних и, че при предходния опит и 3-те яйцеклетки ги гледаха до 4 ден, когато ми беше трансфера, нали затова чакат да видят какво е качеството. Иначе какво излиза, че според нея качеството на яйцеклетките няма да е добро, сперматозоидите от пункцията (заради азооспермията) не е ясно дали ще са добри и дай да се застраховаме с трансфер на 2 ден. Но аз нямам желание за експерименти, нито измислени надежди с по-добрата среда предвид никаквите резултати от предишни трансфери на 2 ден.

Каза, че в крайна сметка както сме си решали, но те така предлагали. Много ми е странно как още след пункцията ми казва кога ще е трансферът, такова чудо не ми се беше случвало, нали затова ги наблюдават да преценят деня.

Та сега смятам като се обадят ембриолозите да говоря и с тях.
И разбира се всичко това ме притесни безкрайно, иди, че бъди спокоен после. На някой обяснявали ли са му такива неща?
Коя лекарка ти прави пункцията? В крайна сметка тя ли ще ти прави и трансфера или Милчева. Защо не говориш и с Милчева - оставам с впечатлението че тя ти е лекуващият лекар. Само по между другото и аз съм при нея и винаги е била много отзивчива.

# 387
2-ри ден и на мен ми се вижда много рано. Би ли споделила коя лекарка ти препоръчва това

# 388
Един некачествен ембрион,ако е такъв,дали е в матката или не,ще спре да се развива,защо,обаче,трябва да си платиш трансфера на втори ден и да се надяваш 10 дни,ако, при положение,че изчакат,ще се види,че няма нищо за връщане,примерно и опита да спре до пункцията.

Абсолютно на същото мнение съм и заради опитите в Надежда, и заради това, че видях, че могат да се отгледат съвсем добри, дори и малко ембриони. Още повече при теб и на ЕЦ сте чакали развитието.

loca, Юнакова ми го каза това. Тя ми направи пункцията.

stefka.1982, да, при Милчева съм си отначало. Мисля да и се обадя след като утре се обадят ембриолозите и кажат какво е положението.

# 389
 ooooh! Какъв 2-ри ден.  Tired Иначе си е така ако е некачествен ще спре да се развива дори и бластоцист да е бил. Говори с лекарката си  Peace

Общи условия

Активация на акаунт