Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 540
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Обадиха ми се ембриолозите - от 3-те яйцеклетки са се оплодили 2. Пак ми казаха техните препоръки за връщане на 2-ри ден, но им казах, че искам поне до 3-ти ден да изчакаме и в зависимост от това как се развиват да се прецени кога да е трансферът.

Винаги ми и е странно и тегаво, когато опре до мен да решавам някакви такива неща, свързани с манипулациите, но мисля, че е по-подходящо да се види развитието. Надявам се да не съм сбъркала.

# 391
Обадиха ми се ембриолозите - от 3-те яйцеклетки са се оплодили 2. Пак ми казаха техните препоръки за връщане на 2-ри ден, но им казах, че искам поне до 3-ти ден да изчакаме и в зависимост от това как се развиват да се прецени кога да е трансферът.

Винаги ми и е странно и тегаво, когато опре до мен да решавам някакви такива неща, свързани с манипулациите, но мисля, че е по-подходящо да се види развитието. Надявам се да не съм сбъркала.
Хайде дано тези 2 да са борци и нещата  да се развият по - най - добрият за теб начин. Стискам палци  Praynig Praynig Praynig

# 392
t_icsi, стискам палци да се развиват перфектно и скоро да ги прибереш за 9 месеца Praynig

# 393
  • В сърцето на любимия човек
t_icsi - стискам палци да се развият перфектно  Praynig  Praynig  Praynig

# 394
  • София
t_icsi, едва ли ще сбъркаш, защото,най-важното е ти да си убедена в решението и да не изпитваш съмнения,че тъпчеш на едно място с поредния трансфер, на неясно какво, на втори ден. Дано имаш късмет този път и двете ти ембриончета да продължат да се развиват чудесно до термин  Hug

# 395
Благодаря на всички за стиснатите палци.  Hug

Казаха, че не са от най-добрите ембриони, но не били и съвсем зле. Ще видим утре какво е положението.

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 16:30 от t_icsi

# 396
  • гр. София
Христос Воскресе! Нека празникът ни донесе много здраве, късмет и сбъднати мечти!
Момичета, отивам на пункция! Стискайте палци да има яйчица и от тях да станат най-хубавите пиленца!

# 397
Христос Воскресе! Нека празникът ни донесе много здраве, късмет и сбъднати мечти!
Момичета, отивам на пункция! Стискайте палци да има яйчица и от тях да станат най-хубавите пиленца!
fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 398
  • срещу двата комина :)))
Воистина воскресе ! Късмет и хубави пожелания на всички !

# 399
  • гр. София
Христос воскресе!
Здраве и успех на всички пожелавам!  Hug

# 400
Здравейте момичета, виждам, че нашата тема се позастоя на едно място доста дълго време. Ето защо реших да напиша една хубава новина. Моето първо инвитро мина и вече имам положителен резултат. И на кръвния и на уринарния тест. От тук нататък ми предстои много борба, за да се задържат нещата, но вярвам че ще успеем с помощта на моя лекуващ лекар. Предстои ми първи преглед другата седмица и се надявам всичко на е ок. Това е за сега от мен. Приятен ден на всички.

# 401
chema , честито!
 При кой лекар си и по какъв протокол беше стимулацията ти? С какъв фактор сте?

# 402
  • гр. София
chema, прекрасна новина! Стискам палци всичко да е наред чак до края  Hug

# 403
  • гр. София
chema , честито!   bouquet Страхотна новина! Дано да прихванем от твоя прашец! Аз в събота съм на кръвен. Дано всичко да е наред!  Simple Smile

# 404
Моят лекар е д- р Андреева
С тубарен фактор сме. Бях по къс протокол.

Общи условия

Активация на акаунт