Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 537
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Ние може би ще получим заповед към края на юни. Но опита смятаме да правим към септември. Преди него ми се иска да пусна разни изследвания и да мина физиотерапия. Разбрах от доки, че вече се предлага в клиниката- там ще е физиотерапията. Дано всичко е ок. Че вече доста се изчерпахме от към финанси.

# 406
 ето поръсвам, за да има в изобилие babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 407
Да се метна под прашеца Simple Smile Благодаря Чема Simple Smile

Биси 12, каква е тази физиотерапия и кога се препоръчва, какво подобрява... Пиши повече информация, ако имаш; също и колко време трае и каква е цената.
Успех на всички!

# 408
Физиотерапията е за подобряване и стимулиране на яйчниковата функция. Цената в клиниката на процедурите не я знам още. Но може и с направление от личен лекар в поликлиника да се прави принципно. Аз просто искам в клиниката да я правя. До колкото помня е добре да се направи в цикъла преди опита и е около 10 дена като продължителност. Аз съм с 3 опита до момента и почти никакви яйцеклетки не правя при стимулация. От 4 месеца пия и DHEA-B и Неофолик мета, пак за подобряване работата на яйчниците. След последния опит си давам малко почивка от изследвания, че нещо много ми дойде натоварването и емоциите.

# 409
 Hug chema Честито,  newsm28
Кой лекар и какво препоръчва за физиотерапия  Simple Smile и мен ме интересува, а като цена?

# 410
Аз съм при Коновалова. Подробности не знам още за физиотерапията, която ще правим. И цената не я знам, само разбрах, че в клиниката вече се предлага физиотерапия.

# 411
  • гр. София
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28   мерси за прашеца  Simple Smile

# 412
ето поръсвам, за да има в изобилие babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Едно голямо ЧЕСТИТО. Сега само нещата да са добре и накрая сладък бебок/бебоци. Мерси за прашеца. Дано да е късметлийски Hug Hug Hug

# 413
Здравейте, момичета. Искам да попитам някоя била ли е стимулирана по протокол с антагонист. Как протича стимулацията, колко време протича, от кой ден се започва. Моята докторка ми каза, че тоя път иска да пробваме по този протокол. Много малко информация намерих за него.  Интересувам се, ако някоя от вас е минала по този път, какъв е бил крайния резултат.

# 414
  • София
Много ми е отчаяно, записвам се в темичката и аз да мина под прашеца.  Hug

# 415
Много ми е отчаяно, записвам се в темичката и аз да мина под прашеца.  Hug
Какво те е отчаяло толкова много? Ако искаш сподели с нас, може да ти олекне или да помогнем с нещо   bouquet

# 416
  • София
От 2 години правим опити за бебче, имам 1 неуспешна инсеминация и 1 абразио преди пет месеца.
В момента се опитвам да реша, дали да продължа с инсеминация/ ин витро или да се надявам все още да се получи.

# 417
Иля, ин-витро правила ли си? Тук сме с по 4-5 процедури и не се отказахме, има успели на 8-мо ин-витро. Не подценявам случая ти, но е мнооого рано да се отказваш.  Peace
Колкото до решението как да продължиш - зависи от години, проблем, планове ...

# 418
  • София
Не казвам, че ми е ужасно положението, със сигурност знам, че има много тежки случаи.
Но това не ми пречи да ме обхващат лоши настроения и мисли.
Не съм правила ин витро, но и това ми предстои.
Няма да се отказвам, просто ме притискат годините и ме обхваща паника.

# 419
Действай тогава, започвай с всички изследвания - сигурно хормони и ЦС са правени, но имунологични и генетични? Проследяване на овулация? Предполагам и спермограма имате. Това е моят съвет. Аз така се мотах 5 години - ГОЛЯМА грешка. Четях си Искам бебе и правех тестчета за овулация, ходих по квартални гинеколози и търсих симптоми за бременност. Прочетох сто мнения, които казваха - Вървете в клиника по стерилитет!, ама пуста надежда всеки месец, че ще стане, е - не би. Накрая - успешно ИКСИ.

Общи условия

Активация на акаунт