Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 587
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
  • София

Но днес и лекарката и сестрата категорично казаха ръката, та ръката, че така правели в Щерев и сега последно там го сложих.
newsm78 Странно,всичките ми опити са в Щерев, ама не са били толкова категорични за поставянето.Но, щом казват ръката, ръката,какво ти остава друго -нали слушаме Wink
Късмет с фукитата-да са три хубави и зрели яйцеклетки  Peace

# 361
И при мен бяха категорични за ръката, въпреки че много  настоявах за корема, защото само там можех сама.

# 362
Аз ги слагах в корема - успешен опит. Като е рекъл Господ, ще бъде.

# 363
То и на мен най-вероятно ще ми се наложи някой от цитротидите да го слагам в корема, просто защото няма да има никой около мен да го направи в ръката.

Благодаря на всички за отговорите и коментарите. Simple Smile

# 364
Да подбутна темата със следващ въпрос, по скоро чуденка - защо в Щерев има практика да си купуваш упойката за пункцията?
Не ми е за парите, 5 лв. е, но просто ме учудва това, че не е включена в процедурата, не е някаква невероятна сума, че да не се събере в парите отпускани от Фонда. Аз съм по Фонда, ако това е от значение, въпреки че в предишните опити в Надежда това не е било фактор.

# 365
Аз имам 3 опита в Щерев и не съм купувала упойка. Слагали са ми бусколизин преди пункция.Не знам да има някъдецена за упойка все пак от 5 лв....

# 366
Аз имам 3 опита в Щерев и не съм купувала упойка. Слагали са ми бусколизин преди пункция.Не знам да има някъдецена за упойка все пак от 5 лв....

Да, не е въпрос за цената, просто се учудих, защото и при хистероскопията и при абразиото упойката си беше включена и не се е налагало да я взимам.
Просто исках да знам дали такава е практиката или е нещо заради Фонда след промените там. Просто за моя информираност, а забравих да питам на място каква е причината така да го правят. Simple Smile

# 367
При последната ми пункция и аз си купих упойката. Не съм се замисляла защо е така Rolling Eyes

# 368
  • София
аз не бях по Фонда, като правих опит в Щерев и пак си купих упойката. Явно такава е практиката.

# 369
  • гр. София
Здравейте момичета! Днес ми мина първият ехографски преглед към стимулацията. Доктора се изрази така "била съм стисната за моята възраст от към производството на фоликули". От дясно видя 3 добре развиващи се, а от ляво 1 с добри размери и 2 с по-мънички размери. Каза, че ще работим така и ми продължи Мерионала. Това нормално ли е? Каква е успеваемостта с толкова фоликули? Не са ли твърде малко? Благодаря предварително за отговорите.

# 370
Аз бях с 4 фоликула, единия не много надежден, 3 извадени Я, 2 трансферирани, едноплодна бременност, чакам малкия юнак след около месец.
Соне79, какво стана?

# 371
  • гр. София
Благодаря ти за отговора.

# 372
  • София
Shokoladche,за успех ти трябва един добър фоликул и много късмет. Аз имам мисед при ин-витро на ЕЦ-1 изваден, 1 оплоден и 1 върнат и отрицателен от стимулиран опит с 15 фоликула. Наистина,като бройка твоите антрални фоликули  не са много,но, трябва да стигнат за едно бебе  Peace

# 373
  • гр. София
Shokoladche,за успех ти трябва един добър фоликул и много късмет. Аз имам мисед при ин-витро на ЕЦ-1 изваден, 1 оплоден и 1 върнат и отрицателен от стимулиран опит с 15 фоликула. Наистина,като бройка твоите антрални фоликули  не са много,но, трябва да стигнат за едно бебе  Peace

Дано да излязат от всичките фоликули яйцеклетки с добро качество.  newsm17

# 374
Здравейте относно упойката за пункцията и аз си я платих което ми беше малко странно при положение че на лапарото преди това не съм а и сега при серклажа също. Но това не е от значение важен е резултата.
 Shokoladche имаш и от мен стиснати палци  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт