~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 596
  • 712
  •   1
Отговори
# 390
Е, има вариант да сменят актрисата, без да премахват образа, особено ако наистина публиката не я е харесвала.
Но мен по-скоро ми е любопитно защо актрисата напуска сериала, изразила съм се подвеждащо относто образа.

По моите скромни наблюдения турците не са фенове на подобни смени. Не си спомням в някой сериал да е сменен актьор, а образът да остане  newsm78

И според мен щеше да е най-добре ролята да си остане, а само актрисата да бъде сменена. Иначе аз така се сещам от това, което съм гледала, за Листопад - синът на Али Ръза, мисля, че така го смениха.

# 391
  • София
Е, има вариант да сменят актрисата, без да премахват образа, особено ако наистина публиката не я е харесвала.
Но мен по-скоро ми е любопитно защо актрисата напуска сериала, изразила съм се подвеждащо относто образа.

По моите скромни наблюдения турците не са фенове на подобни смени. Не си спомням в някой сериал да е сменен актьор, а образът да остане  newsm78

И според мен щеше да е най-добре ролята да си остане, а само актрисата да бъде сменена. Иначе аз така се сещам от това, което съм гледала, за Листопад - синът на Али Ръза, мисля, че така го смениха.

Аааа, да, права си за "Листопад". И на мен ми се искаше сериалът да ни представи вариант на "единствена и незаменима любов", но сценаристите са решили друго  Tired

# 392

Аааа, да, права си за "Листопад". И на мен ми се искаше сериалът да ни представи вариант на "единствена и незаменима любов", но сценаристите са решили друго  Tired
Да, точно и то от пръв поглед, където се взимат бързо без типичните гоненици и от там нататък да надграждат над това. А така, според мен, направо си губи смисъла едва ли не.

# 393
Здравейте на всички малко съм назад с писането тъй като бях извън града и не можех да пиша но ще наваксам само да кажа че нито една серия от миналата седмица не съм изпуснала.

# 394
  • София

Да, точно и то от пръв поглед, където се взимат бързо без типичните гоненици и от там нататък да надграждат над това. А така, според мен, направо си губи смисъла едва ли не.

еми... Tired

Чудя се, защо турската публика не е приела актрисата в главната роля, ако информацията е вярна  newsm78 Много си отиват с главния герой  Heart Eyes

# 395
еми... Tired

Чудя се, защо турската публика не е приела актрисата в главната роля, ако информацията е вярна  newsm78 Много си отиват с главния герой  Heart Eyes
А, не съм сигурна, че това е причината. Като четох беше това предположение и че й е дошло нанагорно на актрисата. А може и нещо съвсем различно да е.

# 396
  • София
еми... Tired

А, не съм сигурна, че това е причината. Като четох беше това предположение и че й е дошло нанагорно на актрисата. А може и нещо съвсем различно да е.

Каквото и да е, ще гледаме това, което ни предлагат  Wink

# 397
Здравейте на всички. Сериала е страхотен, грабна ме още от първата серия. Искам да го гледам целия, но не мога да го намеря.. И най-вече искам да ви попитам, някой знае ли, къде мога да намеря 5ти епизод/серията от петък/ ?  Wink

# 398
  • на вълнолома
Скрит текст:
Здравейте на всички. Сериала е страхотен, грабна ме още от първата серия. Искам да го гледам целия, но не мога да го намеря.. И най-вече искам да ви попитам, някой знае ли, къде мога да намеря 5ти епизод/серията от петък/ ?  Wink
Добър вечер Hug, честит празник на именниците, ако има  bouquet
5 епизод и аз го чакам, мисля че вече трябва да е качен в аси-бг, по мои наблюдения след излъчването на повторението в 5 се качва в торентите
Филма започна, приятно гледане  Hug

# 399
До колкото разбирам серияла е кръстен с името на Лале по това което разбирам на турски.

# 400
  • на вълнолома
До колкото разбирам серияла е кръстен с името на Лале по това което разбирам на турски.
май да, макар че по Диема се казва Сезони на любовта, а в нета го има под заглавие- Сезонът на Лалето, както и Периодът на лалето

# 401
Много е хубав този Толгахан.

# 402
Като цяло нашите не превеждат точно заглавието и има понякога разминаване попринцип би трябвало да го преводът Сезона на Лалето повече би му ходело.

# 403
  • София
Много е хубав този Толгахан.

smile3521

И аз чакам епизод 5 да се появи някъде  Tired

# 404
Честит празник, дами !!! Хапнахме,пийнахме тези дни и сега да обсъдим епизода  smile3521 .Тези майки и двете много проклети бе...Зюмрюд е типичен образ ,прави струва,но не пада по гръб .Без пукната пара,но фризиори,масажисти всички са на лице .Горката Лале се оказа предадена от най-близките си хора.Изчезна за цял ден ама като гледам ни майка,сестра,брат се разтревожиха особенно Cry Даже за Йешим беше добре дошло,много ми стана смешно като го водеше Чъбар към каменната стая,бях убедена че ще го заключи и няма да го пусне  smile3508.
А на Чънар майка му я разбирам малко по-добре,защото донякъде и тя права,що се отнася до намеренията на Зюмрюд.Направи ми впечатление че има доста груб език като каза ''курвенската дъщеря'',ама си купи същите обувки като нейните  Laughing и разбиранията и за брака че са остарели добре ,ама чак пък толкова,един път не се замисли че синът и е щастлив с тази жена.Абе като цяло свекитата са мале мила  ooooh!
Много ми харесват Чънар и Лале като двойка и само се ядосвам като знам какво предстои ,трябва да си поговоря със сценаристите  #Sniper #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт