~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 562
  • 712
  •   1
Отговори
# 435
Прочетох статията, леле, чак си посягат  Crazy

Ахахах, губеше ми се сравнението, ама вярно все едно крава се беше изходила беше.  Joy

# 436
  • София
.......
Мишенце, да, него визирам, същия хубостник е по отношение на ревността, без разлика е. С него, без него и той държи на облеклото на половинките си и то в повече от необходимото.
Много са ревниви мъжете им бре, то бива, но чак пък толкова, затова повечето от тях са може би самотни, или с половинки, но за кратко.

И на мен ми прави леко неприятно впечатление тази ревност, която даже се афишира  Simple Smile Хайде Чаги е малък, ама Толгахан е минал 30-те, би трябвало да е надживял подобни чувства  Simple Smile

А, стайлингът на Серенай в сериала дотук е покъртителен, но вероятно е нарочно търсен ефект  Peace Не ми харесва героинята й, ама хич, което пък значи, че Серенай играе добре. Накараме за 6 епизода да намразя образа на сестрата  Blush

# 437
В кой епизод е разговорът на Икбал и Лале, преди тя да избяга? гледах 5ти, сега пуснах 6ти във вбокса, ама разговор не видях, а тя тъжна и плаче.
Ох, или може да са рязани различно епизодите?

# 438
И според мен стайлингът й предизвива умишлено търсен ефект...Сравнение между нежните роклички на Леле и провокативните на Йешим,ниските пантофки на Леле и 15 см потракващи токчета на Йешим...И снощи ми направи впечатление как като караше пред Чънар ,за да го заведе до къщата на дойката каза нещо от сорта : ''Ще ти покажа че не съм като Леле''

# 439
Според мен, няма нужда да я правят на клоун с грима, достатъчно е, че се облича различно, добрите актьори успяват да ги намразиш и без подобна помощ/

# 440
  • София
В кой епизод е разговорът на Икбал и Лале, преди тя да избяга? гледах 5ти, сега пуснах 6ти във вбокса, ама разговор не видях, а тя тъжна и плаче.
Ох, или може да са рязани различно епизодите?

В 5-ти епизод Икбал й каза, че майка й я е продала.

валия, Йешим вероятно си мисли, че Чънар би харесал повече жена като нея (разкрепостена и т.н.), отколкото свитата Лале. Явно обаче греши  Wink Обикновено мъжете харесват жени тип Йешим за любовници, но за жени вземат съвсем различни. Това е мое наблюдение. Да не говорим, че ако гледаме с окото на турците, съвсем не обичат да са рамо до рамо с подобен тип жени.

# 441
Хм освен във вбокса да е отрязан  5ти епизод. newsm78 Нали е отишла при нея и са говорили сами

# 442
Според мен, няма нужда да я правят на клоун с грима, достатъчно е, че се облича различно, добрите актьори успяват да ги намразиш и без подобна помощ/
И аз смятам, че не е нужно чрез отвратителното и клепотене и грозните й прически да се постигне нужния и желан ефект за героинята й, защото достатъчно ясно си личи от поведението й и облеклото й, каква всъщност е-своенравна, малко дива, екстравагантна, обичаща нощния и лек живот, нооооооо, просто се влюби и очаквам да се озлоби с времето и да се превърне в отрицателен персонаж, защото влюбената+ изоставена или несподелена любов на една жена, е страшно пагубна комбинация и превръща жената в злодей.

# 443
Снощи не можах да гледам епизода епизода някъде има ли го.

# 444
Йешим първа каза на Лале,че харесва Чънар  Peace тя тогава се направи на луда изръмжа нещо,че незнам си какъв бил...После уж ще му кажела къде му е мястото и хоп се омъжи за него как да не се настрой Йешим към сестра си  Rolling Eyes

# 445
  • БГ
Момичета,здравейте!
Аз дотук както гледам Tiredв бъдеще любовта на тези двама млади и много влюбени млади хора няма да я бъде!
От една страна - мадам Ташкаран - екстравагантна и безсрамна,користолюбива и търсеща богат мъж,от друга страна Икбал ханъм - проста и властна

# 446
Йешим първа каза на Лале,че харесва Чънар  Peace тя тогава се направи на луда изръмжа нещо,че незнам си какъв бил...После уж ще му кажела къде му е мястото и хоп се омъжи за него как да не се настрой Йешим към сестра си  Rolling Eyes
Да, така е. И аз си го помислих това. Да не говорим, измислената неприязън на Лале към Чънар, арогантен бил, не знам какъв, а той така мило се държа с нея като се събуди тя. Та Йешим как да не се настрои като вижда колко явно го харесва сестра й, а се прави, че не го.

# 447
  • Сливен
Епизод 5 http://asi-bg.net/details.php?id=7889
 Hug Hug Hug

Епизод 6  http://asi-bg.net/details.php?id=7890

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 16:36 от ·٠•Mimence•٠·

# 448
# 449
Джейн, кой сериал визираш, че липсва химията с Фемир.
Съжалявам, не ги знам много  Embarassed
Филмът е "Огледален свят" по BTV, или "Нарекох те Ферия" -ориг.заглавие, където химията между Емир И Ферия е многоооо, многооо силна, все едно си в реала.
А относно гримът с перцата и прическата, бях потресена  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт