Евтините неща, от които сме доволни - 15

• 66 045
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Днес съм с anti-age BB Garnier. Очарована съм от него! Невероятна покривност, мазен, плътен, разнася се лесно.

Всичко това е много добре, но на лицетео мазен ли стои или матира?

Матира. И най-вече седи естествено на лицето. Искаш ли снимка?

Благодаря! Ако има и слънцезащитен фактор, ще е чудесно!   bouquet

# 646
  • На ръба..
Пффффф  Crazy То различни марки, различни чудесии, ще се пробва едно по едно...

# 647
това страхотно кремче никъде го няма по магазините
Едно време го имаше в Метро.

# 648
Пробвали ли сте кайяла на Голдън Роуз - впечатления? http://s.rozali.com/p/g/o/golden-rose-32924-500x0.jpg?1360056806806

# 649
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Пробвали ли сте кайяла на Голдън Роуз - впечатления? http://s.rozali.com/p/g/o/golden-rose-32924-500x0.jpg?1360056806806

Ревюта вече има доста..Назад в темата е доста коментиран  Peace
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/02/golden-rose-sexy-black … ascara-kajal.html

И мнението ми за ББ крема на Нивея

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 19:20 от pantera666

# 650
  • София

Доколкото разбирам от твоето описание, май стои мазно, т.е. не матира кожата. Има фактор 10, което за мен е доста нисък фактор за лятото. А и щом лъсва Т-зоната, отпада.

Поздравления за дългите мигли! Simple Smile)

# 651
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Доколкото разбирам от твоето описание, май стои мазно, т.е. не матира кожата. Има фактор 10, което за мен е доста нисък фактор за лятото. А и щом лъсва Т-зоната, отпада.

Поздравления за дългите мигли! Simple Smile)

Определено не матира поне при мен.

Мерси
 Rolling Eyes

# 652
Здравейте,
относно ББ кремовете искам да попитам нанасяте ли ги на околоочната зона?

# 653
Здравейте,

Логично и там, инак би била като Зоро, но с по-светло домино.  Simple Smile

# 654
Здравейте,

Joy Joy Да разбира се, че е така  Joy. Просто се чудех дали самите ББ кремове са подходящи за околочната зона, щото там нали кожата е по-специална. Успя да ме разсмееш де Laughing

# 655
сложи отдолу околоочен и готово Simple Smile

# 656
  • София
Здравейте,

Joy Joy Да разбира се, че е така  Joy. Просто се чудех дали самите ББ кремове са подходящи за околочната зона, щото там нали кожата е по-специална. Успя да ме разсмееш де Laughing

Касита и мен разсмя!  Joy Joy Joy
И аз си мисля, че е по-добре първо да се сложи околоочен крем, да се изчака малко и след това ББ-то. Simple Smile)

# 657
  • София/Горна Оряховица
Днес изпробвах трите вида ББ-та на Гарниер + това на Нивеа. Сравнявах ги с моя собствен фдт, Ревлон ColorStay 180.
Нямам снимки обаче - бях в The mall и си ги пробвах там, но нямаше как да снимам, а и няма как да се върна с омацани ръце  hahaha .
Едно по едно:
ББ на Нивеа, по-светлото - откровено оранжев цвят. Ама много оранжев. След 30 минути беше преминал към малко по-кафеникаво, но все пак силно оранжевеещо.
ББ на Гарниер, анти ейдж - много силно покритие  Shocked . Слагала съм почти еднакво количество от всичко, а този бб беше откъм покритие като Ревлона, който е състезател тежка категория  Wink . Като цвят обаче ми се стори малко по-тъмен спрямо Ревлона, но хиляда пъти по-добре от портокаловата Нивеа  Laughing .
ББ на Гарниер - най-първото: него си го знаем, но пак светлият цвят е малко тъмничък. След 30на минутки ми се беше посъбрало в гънките (него го бях мацнала на самата китка, та все пак съм си сгъвала ръката
и накрая
ББ Гарниер - мазна кожа. Най-много ми хареса, с минусът, че е доста тежък. Но беше наай-светлия от всички останали, с малко по-слабо покритие обаче ми се стори. Него нарочно го сложих точно до Ревлона, почти напълно си съвпаднаха.

Не мога да коментирам обаче как се държат на лицето  Peace .

И понеже много спамя  Blush открих евтин, но прекрасен продукт:
мицеларната бебешка вода на SVR - с  невен е, успокоява, почиства също толкова добре като всички други в нейния клас. Но е на цена от 16.25 (в Ремедиум) за 500мл. За сравнение 500мл Rubialine е около 23лв.

# 658
Днес изпробвах трите вида ББ-та на Гарниер + това на Нивеа. Сравнявах ги с моя собствен фдт, Ревлон ColorStay 180.
Нямам снимки обаче - бях в The mall и си ги пробвах там, но нямаше как да снимам, а и няма как да се върна с омацани ръце  hahaha .
Едно по едно:
ББ на Нивеа, по-светлото - откровено оранжев цвят. Ама много оранжев. След 30 минути беше преминал към малко по-кафеникаво, но все пак силно оранжевеещо.
ББ на Гарниер, анти ейдж - много силно покритие  Shocked . Слагала съм почти еднакво количество от всичко, а този бб беше откъм покритие като Ревлона, който е състезател тежка категория  Wink . Като цвят обаче ми се стори малко по-тъмен спрямо Ревлона, но хиляда пъти по-добре от портокаловата Нивеа  Laughing .
ББ на Гарниер - най-първото: него си го знаем, но пак светлият цвят е малко тъмничък. След 30на минутки ми се беше посъбрало в гънките (него го бях мацнала на самата китка, та все пак съм си сгъвала ръката
и накрая
ББ Гарниер - мазна кожа. Най-много ми хареса, с минусът, че е доста тежък. Но беше наай-светлия от всички останали, с малко по-слабо покритие обаче ми се стори. Него нарочно го сложих точно до Ревлона, почти напълно си съвпаднаха.

Не мога да коментирам обаче как се държат на лицето  Peace .

И понеже много спамя  Blush открих евтин, но прекрасен продукт:
мицеларната бебешка вода на SVR - с  невен е, успокоява, почиства също толкова добре като всички други в нейния клас. Но е на цена от 16.25 (в Ремедиум) за 500мл. За сравнение 500мл Rubialine е около 23лв.

Няма спам, за мен информацията беше ценна.  bouquet

# 659
Благодаря за ценната информация на Boryana  bouquetЗа мен беше много полезна,защото ползвам също Колор Стей 180 и си взех ББ на Гарние за мазна кожа,ама още не съм го пробвала BlushКато цвят като че ли и на мен ми се стори най-светъл от всичките Thinking

Общи условия

Активация на акаунт