С какво ви дразнят свекървите- 22

• 55 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Защо единствен? Събота е все пак.  
Защото вероятността да е единствен вариант е най-голяма. Надали мъжът й е хукнал за риба, на лов, на разпивка с приятели, на спа уикенд и прочее, при положение, че родителите му са им на гости.

# 721
Да уточня, че това го направих след зверското ни скарване на Коледа и изгонването ни от тях, не издребнявам, просто така искам да бъде и така го правя...

# 722
Нашата баба получава снимките на Скайп и на хартия/когато вадим,вадим и за нея/,но съм помолила изрично да не пуска снимки на децата във ФБ,защото списъкът с приятели и е много голям/който не й е пратил покана,той не е бил добавен/ и не искам съвсем случайни граждани да ми разглеждат личните снимки....А,в моя профил/и на съпруга ми/ правата за виждане са ограничени само до приятели/и в списъците няма хора,които не познаваме лично/......

# 723
Защо единствен? Събота е все пак.  
Защото вероятността да е единствен вариант е най-голяма. Надали мъжът й е хукнал за риба, на лов, на разпивка с приятели, на спа уикенд и прочее, при положение, че родителите му са им на гости.

Историята помни и такива случаи. Точно това имах предвид още с първия си пост по темата.  Wink

# 724
  • София
Склонна съм хората, фигуриращи в списъка с приятелите ми, да видят снимките.
Не техните приятели или някой друг.
Албумите ми не са публични.
Така де. Мой приятел споделя снимка.Кой я вижда?Всички негови приятели я виждат също, нали?Така че тая публични, непублични пак могат да ти видят снимката дори и да не искаш.

E не е така, Креми.
Като качиш снимката в албум, достъп има само този, на когото си позволил.
Излязохме от темата, де Wink Ма тя тая на беборана е клиничен случай, така че... тя си знае Wink

# 725
Креми Анев Не е така, на наша територия като я е виждала никога не си е позволявала да прави с нея каквото не даваме с ММ, а когато сме ходили у тях ела виж какво става- искат да й дават  торти, ракии, бири, разни пушени бузи и какви ли е боклуци, това ставаше преди годината й, и не само това, много други изпълнения от нейна страа и от страна на големия й син, въпреки нашите забележки това продължаваше. А и наистина ме дразнеше вместо преди работа да мине за половин час да я види, тя отива на работа и моли колежките й да ми влезнат в профила, за да я гледа на снимки, винаги искаше ние да ходим, та да видят комшиите, че снахата тича при маминка...пффф, такива тъпи изпълнения са ми направо отвратителни. Пък и сега след изгонването ни си направих албумите лични само за приятелите ми, ей така, защо пък не.... Преди това знаех, че така тя прави и не съм ги правила така снимките, не е издребняване, а е просто защо пък не, когато вече не фигурира в живота ми, нито на детето, а и сина й изобщо не  я понася, но понеже му е майка и за този месец от както ни изгониха да са се чули има няма 3 пъти......

Клиничен случай съм аз или свекито?  Wink Аз се радвам, че я изтрих от живота си, заедно с големия й син, надявам се, че няма да ми се налага да пиша повече тук, дай Боже! Също се радвам, че ми падна такъв голям товар от раменете, може да е грях, но в крайна сметка човек търпи, търпи известно време и когато ти се качат на главата чашата на търпението ти прелива и край, поне аз съм такава, че няма да искам да ги виждам никога през живота си. Простила съм пред себе си, но какво!!! И най-важното е, когато имам подкрепата на моя мъж, е наистина по-силна не съм се чувствала никога през живота си, може би нямаше да е така, ако той не ме подкрепяше...

# 726
Здравейте! От последните 3-4 теми упорито ви чета, но все още не се престрашавам и аз да се оплача:) Обаче като попаднах на това клипче http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aXS_VwwuWFs и веднага се сетих за тази тема и напътствията на свекитата за интимния живот на младите Joy

# 727
  • планетата Земя

Joy Joy Joy
Ей,на тва му се вика загрижена свекърва

Адаш,добре дошла в темата.Няма какво да се чудиш,включвай се

# 728
На мойта свекърва все и даваме снимки , а тя пак недоволна "Само на снимки ли ще ги гледаме тези даца"
А като отидем при нея вечно болни и недохранени и се виждат. Shocked

# 729
  • планетата Земя
А като отидем при нея вечно болни и недохранени и се виждат. Shocked

Еми,не може да ги гледате хубаво и това си е  Mr. Green  Hug

# 730
Нашите баба и дядо си тръгват! Уж си тръгват, защото са ни обидени, ама пък се оказа, че имат билет за на обратно за днес  Thinking
Да, по работа беше навън вчера сина им. Като се прибра по обед им вдигна един скандал, понеже бабата беше сложила да опкапват и съхнат чаши и чинии върху дървен скрин! Добре, че не съм я видяла преди него, че нямаше да се стърпя! Предишни пъти съм и правила забележка за същото, имаме мивка, плот, сушилник, не им е мястото там, на мокри работи да повредят шкафа. Никой не я и кара да мие! Аз дума не съм обелила, но те си мислят, че видиш ли аз съм го накарала да им прави забележки. Допълнително изнервиха положението, като докато им обясняваше защо не се мокри там с подсмихване подмятаха – да, бе да! тебе Ше слушаме! и какво като се повреди шкафа, нали се ползва и трябва да му личи... После се обърна бабата към мен и каза “Ние толкова да те уважаваме и ценим, а ти да правиш така!”. Аз и след случката продължих да се правя, на не чула не разбрала, и да се държа все едно нищо не е било. Бабата се държеше все едно нищо не е станало със сина си, но не и с мен! Интересното е, че пред него бяха усмихнати и мили и с мен Wink
Днес бабата нахлу в спалнята без никакво предупреждение /поне за 10-ти път за 3 дни/ и с най-нормален тон я помолих другия път да почука, че не знае дали не се преобличам примерно. И бабата и дядото плакаха със сълзи, такова унижение било някой да им прави забележки.... и ние сме щели да остареем и някой да си позволява забележки да прави. Не знам наистина ли се обидиха толкова или беше цирк някакъв!
Честно казано се чувствам малко глупаво, не ми е комфортно от вътре някак си... имах голямото желание всичко да мине добре...
Сина им пък се чувства виновен – горките хора сме разплакали, пък те видиш ли са пред умиране на тази възраст и всичко им влияе зле! Много му бях бясна първоначално...
Вече не знам аз ли съм толкова зла, другаде ли е проблема.............

# 731
  • София
На 50+ години пред умиране. Добре, бе Stop
Виж сега, те са те нарочили и тва е.
Ако щеш и на челна стойка ги посрещай, все ще си крива.
Има хора, дето угодия нямат. моите свекъри са такива.
Аз и друг път съм писала- ако се държа резервирано, съм зла, ако се държа възпитано,сърдечно, съм подла и двулична Mr. Green
С тая разлика, че моя мъж не им се връзва грам.

беборана, под клиничен случай имах предвид свеки, много ясно

Последна редакция: нд, 20 яну 2013, 17:36 от Marleen

# 732
the ladybird, е как ще слага да съхнат чаши и чинии в-у дървен шкаф?
Скандал да съм им вдигнала още преди мъжа ми да си е дошъл.
А с тези драми как ще мрат и др. подобни, да не те плаша, ама сигурно ще откарат до 70г. и горница. То проклети хора лесно не мрат...)

# 733
  • София
Знаеш ли, Ladybird, културата и съответното търпение, които проявяваш, работят срещу теб. Направи забележка, когато има за какво и хич да не ти пука за резултата, ак ви го играят обидени после, за тях си е, остават без публика за театрото...

Мисля си аз колко см облагодетелствана - на мен гък не могат да ми кажат и не смеят де..давам си сметка, че нашата финансова независимост е определено сериозен коз. Аз забележки не правя, но примерно казвам няколко пъти, че у нас чинии на ръка не се мият, защото миялната машина мие по-добре, и после не ми се налага да правя забележка, защото научава начина да зарежда миялната...

# 734
  • София
Не е само за свекървите, а е до поколение. Примерно, с миялната нашите и двете баби са еднакви - тръгват да мият на ръка "защото нямало за едно зареждане и да не застояват", и за да ми е мирна главата съм им казала, че ако имат желание, нека да готвят, а аз ще поема миялната. разбирам ги - цял живот са мили на ръка и са възпитани да няма мръсна посуда в мивката, и им е трудно да свикнат с идеята и ползването на миялна - за тях гледката наа мръсни чиниии е ужасяващ пример за лоша домакиня.

Общи условия

Активация на акаунт