Деца отглеждани в чужбина-тема 8

• 23 639
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • Edinburgh-UK
Мамчета весело посрещане на Новата година! Hug

# 16
  • Торонто/София
Мили момичета - Честита Нова Година! Нека донесе и на вас и на семействата ви много здраве, щастие, усмивки, любов и сбъднати мечти! Весело прекарване!

# 17
  • Rennes, France
Весело посрещане момичета! Здраве, мир и любов да има във семействата Hug С много радости да изпълним Новата 2013 година Heart Eyes

# 18
Мили момичета, честита Нова година! Нека здравето, късметът и любовта да са ваши спътници през цялата 2013-та!  bouquet

# 19
  • Rennes, France
Честита Нова 2013 година! Да сме живи и здрави и много щастливи и обичани!!!

# 20
  • FRANCE
Честита нова година, много здраве и любов  bouquet

# 21
  • Edinburgh-UK
Честита нова 2013 година!Бъдете живи и здрави,много късмет,любов и щастие през новата година !
благодаря много на Флъфи,титина и booboo's mama за прекрасните картички  Hug

# 22
Честита Нова Година! Желая ви да е по-щастлива, по-благодатна, по-успешна и всички да сте по-зврави.

Дано болните са оздравели. Томи също се разболя на връх 25ти, но поне НГ посрещнахме спокойно.

# 23
  За много години момичета! Всичко най-добро през новата година и най-вече здраве  Hug
  Ние сме добре, хубаво изкарахме празниците, аз пак бях яхнала метлата ,та мъж ми го отнесе. Малката нещо и забра пръстчето, не изглежда като да има гной, но е надуто доста. Чудя се дали да я водя на лекар, ще видя утре как ще е. Резах и ноктите и може би съм се престарала...
   Току що дойде и ми вика Не сташен Дядо Коледа  Laughing Голям рев беше от него и сега една седмица го преусмисля...Иначе с къпането трагедията се задълбочава  Crazy
    Мъж ми има рожден ден днес, отивам да го будя  Simple Smile

# 24
Първо да благодаря за картичките Simple Smile
Толкова много получих и тази година. Всяка една е прекрасна.

Второ: честита нова година на всички.
Много здраве, любов и търпение   на всички майки. И весели игри за малките ни пакостници.  Hug

# 25
Цвети, да ти е жив и здрав мъжът, да те слуша повече! Peace
 Защо не спрете с къпането за малко, да и попремине страхът. Няма нищо толкова фатално, ако не я изкъпите предвид хладния климат Simple Smile Поизмивай я с ръка оттук, оттам и пробвайте да направите къпането/миенето интересно, така че тя сама да поиска. Имаше доста съвети нагоре в темата - къпете куклата, оцветете водата (има едни такива специални детски соли или нещо такова), балончета, играчки за баня..не знам и аз какво, но да и е интересно и сама да поиска  Thinking Или да види някое приятелско дете как се плацика с удоволствие. Давайте и гъбата сама да се сапунисва - при нас това е голяма забава. Peace Изобщо да усеща, че има тя контрол над ситуацията.
Голям майтап с това преосмисляне, но си е точно така - малките им главички цъкат нон-стоп и лека-полека свикват със заобикалящия ги свят и населяващите го  Grinning

# 26
  • USA
ЧНГ и от нас с пожелания да сте живи и здрави и дано по-малко боледуват дребосъците!
Ние си бяхме в къщи.Направихме си пикник на средата на хола и Лекси се научи да си боцка сам с вилицата и да си хапва.Толкова му хареса,че изяде страшно много и чак се чудя къде го събра. CrazyПриспахме го в 8 и с баща му си допихме като младоженци. Blush

# 27
За много години дами! Щастие, мир и благоденствие в домовете Ви!
На коледа бяхме в къщи, на нова година на голямо събиране на общността тук. В 1 часа малчо реши, че иска в къщи и му се спи...и се наложи да се върнем

# 28
За много години, мамчета и дечица! Желая ви една прекрасна година, изпълнена с много радост, щастие и любов; да има по-малко болести и притеснения и повече усмивки!

# 29
Titinaaa, вие сте се наиграли Wink ние бяхме у дома, заради гостите направихме странна вечеря фондю и преядохме Wink Леа в 21 си легна, в 7 беше първа за игра и ядене, гостите спаха до 10...
Днес обаче, като първи работен ден се изпокарах в пощата...имам 2 картички и съобщение за колет, който съм взела преди седмица...не знам кога ще стигнат моите картички с тези наши пощи (пратих ги на 22и 23-ти, късно защото чаках да излязат от печат...), но честно...съжалявам я нашата държава, нищо не ни е наред Sad

Олди, къде ще раждаш - тук или навън?

Общи условия

Активация на акаунт