Деца отглеждани в чужбина-тема 8

• 23 640
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Цвети, да ти е жив и здрав мъжа!

При нас кърпата на лицето, която той сам държи, наистина направи чудеса, а за изплакване на главата използвам не душа, а една голяма икейска кана мярка с дръжка. Не изпада вече в истерии и стои мирно. Още го е страх малко, но го преодолява. Сега като кажа, че няма да мием косата на бегом влиза в банята и страшно се забавлява.
И аз съм спирала с къпането. Като се стигна да е прекалено стресиращо и за двете страни и само задълбочава проблема. След това е по-спокоен. Жалко, че чак сега открихме номера с кърпата.

Боби не знам за твоите картички, но моите изпратени в началото на декември за БГ още не са пристигнали  Twisted Evil (не за първа година тотално изчезват) а, майка ни е пратила картичка преди повече от 3 седмици с препоръчана бърза поща, от която няма ни вест ни кост.  Rolling Eyes чии пощи са не знам...

# 31
И моите за БГ ги няма още.
Брех тези западни пощи как са се наговорили Simple Smile

# 32
  • USA
И при нас къпането е като при Leprechaun`s mommy и вчера за първи път рева като го извадих от ваната Shocked а не при влизане.
Аз съм с питанка пак.Какво правите при разтройство.Лекси е с такова вече 4-ти ден.Спрях млечните,яде само ориз,хляб,банани,но никакъв резултат.Знам,че е от зъби,но този път продължава много дълго и традиционните помагала не помагат newsm78

# 33
За мен разстройство от зъби няма.
На лекар бяхте ли?

На тази възраст разстройството може изключително бързо да обезводни детето и е много опасно.
Преди 2 години Моника така прекара 3 дни в болница на системи, та говоря от опит.
Трябва много да се хидратира детето - но на малки глътки.
Оризовата вода помага също (вариш ориз и даваш да пие течността).

# 34
  • T"A
Йойо е бил само веднъж със стомашен вирус с разстройство (в България...) и не му давахме да яде нищо. Той и нямаше апетит. Само го кърмех, за да не се обезводни.
За умерено разстройство тук препоръчват и рожков/carob, но не съм го изпробвала.

За много години, момичета! Здрави и щастливи!  Hug

Аз съм с ужасна настинка, със схванато рамо, почти обездвижена, с течащ нос и ме втриса. А утре имаме ден на отворените врати в детските градини и понеже е само веднъж, нямам избор, трябва да отида на посещение в този си вид, колкото и да ми е неудобно  Sad  При нас сега тече записването за следващата година и ми е търсене много... Исках да проверя антропософската - оказа се, че там записването в изчаквателен лист е от октомври  ooooh!, та сега приключват... Хванала съм се главата от чудене и притеснения  Crazy

# 35
 За много години,момичета!Нека Новата донесе за на вас и семействата Ви много здраве,щастие и детски усмивки!
  Kalalily,Даниел никога не е имал разстройство до преди 2 седмици,когато започнаха едни сополи в комбинация с разстройство.Причината-вади 4те кучшки едновременно!Слава Богу,остана един да пробива!Иначе Ивенце е дала съвети,само да допълня,че е добре да се кърмите по-начесто!
 Ще се радвам да ме приемете сред вас и да помагате,че сега съм на тема гърне и отказване от нощното хранене,ама да видим до къде ще я докарам!

# 36
  • Edinburgh-UK
елимного се зарадвах като видях че си писала.Добре дошла при нас.
цветичестит рожденик на патерици
Mentha бързо оздравяване

# 37
  • USA
Aми Лекси няма други симптоми хапва си и си пийва доволно.Играе си ,тича и пълните памперси не са повече от 5 за деня,но пък е много рядко като бебешко.Освен да звънна на педка и да я питам и нея,че явно с тая хранителна диета до никъде не можем да я докараме. Rolling Eyes
Ментичка дано се оправиш бързо и да намериш най-подходящата градина!

# 38
Ели, добре си ни дошла тука! Нощното ядене за приспиване ли му е, или наистина си яде?
Менти, слагай витамин Ц течен в носа утре поне да не изглеждаш болна из детските градини, а и може да те съвземе ударна доза  newsm78 и да те разтрият момчетата с нещо ароматно да се отпуснеш!
Ей, от сто години не съм влизала във форума от компютъра...все от телефона, така сега мога да ви изчета по-добре и спокойно.
Ние с миенето на косата също имаме проблем, веднъж седмично по принцип и мия косата, не мисля, че има нужда от повече, особено зимата в студа. Иначе има лейка и патета за игра + кисе и се "търка" сама, като е седнала (в надуваем басейн), даже се "хвърля да плува"...на душа сутрин мрънка, но и обещаваме да не мокрим косата и минава.

# 39
И моите за БГ ги няма още.
Брех тези западни пощи как са се наговорили Simple Smile
Нали?! Mr. Green

Ние карахме веднъж повече от 10 дни разстройство и накрая ни предписаха соли Орисел да не се съвсем обезводни. Оризовата вода, ако иска да я пие действа много добре. Моето диване не успях да го накарам. Също на пук на всички схващания докторката ми каза да давам апъл мус, зеленчукови леки супи, обикновени кукита. Другото съм забравила, но това ни помогна.

Мента, бързо възстановяване и успех в търсенето на градина.
Ели  Hug

# 40
Боби изкара веднъж 7 дни разстройство, но тогава се кърмехме и нямах никакви притеснения за обезводняване. Не знам казах ли вече, но за много години и от мен Simple Smile
Добре завърнала се, Ели   bouquet

# 41
 Благодаря за посрещането,много ме зарадвахте Heart Eyes!Виждам спрекрасни лентички в няколко подписа-леко и безпроблемна бременност,милички Hug!
 Мента,бързо оздравяване Hug
 Боби,сукането за приспиване е едно на ръка,нощем се буди към 3ч обикновено и са едни ревове,едно чудо и друго не помага,той биберон имаше от 3я до 6я месец,адаптирано мляко не пие никакво,единствено пие кисели млека!За гърнето пък нямам думи,направо ми се струва мисия невъзможна Sad!За миенето на косата-веднъж седмично и то с баща му,че аз не го удържам!
 Прегръдки за всички  bouquet!

# 42
Ели, много се радвам да те "видя"! Защо искаш да махаш нощното кърмене? То по принцип последно отпада. Малки сте още, кърмете се на воля  Grinning За гърнето - когато, тогава. Не го мъчи, не се коси и ти излишно.  Hug
Менти и другите болни малчовци, дано вече сте оздравели! Praynig

# 43
  За много години, всичко най най  Hug
  Ние изпратихме гостите, сега съм се отдала на чистене  Crazy Два дни чистя първия етаж, двора и колата, сега малко почивка и отивам горе  Crazy
  Малката ходи един ден на градина и пак кашля, сополи, температура..Веселба...
  С гърнето както сама изведнъж искаше да си пишка и много се радваше, така и тотално сама отказа. Не иска и да чуе, не я и насилвам, че да не стане като с къпането, не че съм я къпала на сила де...Пробвах май всички съвети и нищо не помага, крещи като истеричка, незнам какво ще я правя. Тя дори отказва да се качва на втория етаж по всяко време, защото я било страх да не и мием косата. Сега водя преговори поне дупето да мием без истерии, отнема ми към две седмици и тъкмо почне да влиза с лек рев и се налага да я измием и пак наново...Свела съм къпането на косата до почти един път в месеца, като и стане на мазни клечки  Crazy Дупето най-много ден мога да пропусна, няма как с кърпички при условие, че още е с памперс, та така. Мъж ми е говорил с градината ,да не са се пръскали там нещо и да се е оплашила, казали са, че не са и че имат и други деца в градината, който се плашат много и било нормално. Та чакаме да мине. Кърпа не помага, мия и дупето с шапка сега и боди, да е сигурна, че няма да я намокря  Whistling
  За разтройство на Мишел и помага много Лечебната каша на Хумана, имам и Ентерол и Смекта от БГ. За повръщане Вомитосхол или нещо такова има капки и свещички-хомеопатични. От БГ си ги взимам, че тука няма.
   Ели, радвам се, че се разписа, много е сладък малкия, мерси за картичката, много ни зарадва  Hug

# 44
Miss Fine, по едно и също време ли е миеш. Предполагам имате вана, напълни я до някъде и я пусни да шляпа ( според Кики плува вътре). Вече взе и играчките да нарежда да го гледали  Mr. Green как плува.
За коледа се сдоби с кухня и пада голямо готвене ( мие, готви, сервира)...Сега е решил, че като яде трябва да използва и нож, та съм се видяла в чудо.
Бебефона му изчезна преди два дни ( последно го видях закачен на врата му...и отиваше на работа) и до там. Обърнах цялата къща с краката нагоре...няма и няма. Питам го знае ли къде е, с готовност ме заведе където е поставката му...после с най-искрен глас каза, че гълъбът го е взел.

Ако има разстройство давам 1/2 смекта- помага му. А и той гледам, че при такива случай си пийва...оцет. Иначе с гърнето е на ти, държи и сам да се бърше...от близо 9 месеца сме без памперс, дори и без нощен, а аз бях мн притеснена преди това. Мисля, че ни помогна това, че въобще не обича да е мокър...

Общи условия

Активация на акаунт