На море в Гърция 2013 - 1

• 124 014
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
плажът, който е сниман, ако е този - изглежда повече от страхотно...
Финикс не е на плажа - на 80-100 метра е, но то и по-добре, защото главната алея в Сарти е много шумна. Иначе плажната ивица на селото е хубава, широка, пясъчна, с невероятна гледка към Атон и прочие, но според мен доста духа. Ама пък в радиус от 5-10 км наоколо има сума ти чудесни, закътани заливчета.

# 496
  • Пловдив
Благодаря, аз видях, че е на 100 метра, но имах предвид ако това е плажът, до който се достига след тези 100 метра. явно е той, сега защо сподели, че духа, само да разколебаваш и без това колебливата ми глава!... Crazy

# 497
Цитат
здравей,
те тази оферта са я дали на всички - има го хотела в процент. бг
http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … %D0%BB%D0%B2.html

обаче, виж му отзивите в букинг - http://www.booking.com/hotel/gr/athena-pallas-village.bg.html?si … ash-blockdisplay4

аз заради тях я подминавам тази оферта, мисля, че няма да преглътнем някои неща. нищо, че е добра цена! ще има и по-добри!

Не офертата не ми е от Планет травел през procent.bg а от друга агенция и е доста по-изгодно от това което те предлагат като ваучери но и аз заради отзивите се чудя и се интересувах някой ако има лични впечатления.

# 498

даде ли ти по-добри цени от посочените в сайта или същите? за кой период?
http://www.phoenix-studios.gr/main/Rates-Reservations/Rates-Reservations
плажът, който е сниман, ако е този - изглежда повече от страхотно...

Цените, които ни даде са същите като в сайта, не сме питали за отстъпки. Ще почиваме началото на септември.
Предполагам, че снимките са от близките заливчета, които са на същото разстояние като централния плаж. Ние по принцип не сме почитатели на централните плажове, така че май тях ще ги обикаляме.

# 499
  • София
Снимките поне едната със сигурност е от къмпинг Арменистис, който изобщо не е чак толкова близо, но пък залива там е фантастичен, макар и да става дълбоко веднага. Едната от другите снимки ми се струва че е от Портокали, който обаче не сме посещавали още и не съм сигурна дали съм права.

Ако сте с кола обаче всички  плажове са достъпни без проблем. На Сарти наистина духа доста, но пък на моята мома миналата година това и хареса най-много, защото има супер вълни, за разлика от тихото и почти непомръващо море в Никити и околностите.

# 500
  • София
Ванила, ние сме били в Атена палас. Определено не е 5 зв. и за мен не е подходящо за почивка с деца. Хотелът е позахабен. Плажът, ако изобщо може да се нарече така е хипер тесен. Чат-пат го заливаше вода.
Храната е що годе бива, но е далеч от 5-звездната. Спомням си, че имаше някакъв скандал за wi-fi-то уж обявено като безплатно.
И шезлонгите на плажа се плащаха по наше време.  
п.с. самия факт, че го има в сайт за колективно пазаруване не мен ми говори много и то само негативно. Confused

# 501
  • В светлината на слънцето
Превода от ОББ към National Bank of Greece си е 6 лв.

Само към National Bank, ако сметката е към друга гръцка банка преводът е 17 евро уви.  Confused

# 502
  • с/у ОколоМръсТното
Едната от другите снимки ми се струва че е от Портокали, който обаче не сме посещавали още и не съм сигурна дали съм права.

от него е, да.
Този с чадърчето в/у самотен камък май си го е купил за вечни времена. Аааа, нека вметна, че Портокали е нуди плаж Wink

Джозефин - ти/вие не знаете какво искате...
Просто избираш градче ли, селце ли и после с колата обикаляте всички плажове в района. В това е чарът на Гръцкото море.

П.П: на мен Сарти не ми харесва. Плажът му пък съвсем.

# 503
  • Пловдив
След толкова гледане, фаворитите са ми:
http://www.areti-campingandbungalows.gr/index.php

http://www.oceanview-beachhotel.gr/

За второто имаме отзиви от познати, които ходят 3 години все там, плажът бил един път, само дето е дивото зове и все кола се пали до всичко...както и арети. с това ще направим компромис.

Но...искаше ми се да има храна в цялата работа, а не да се готви...затова оглеждам и лагомандра бийч и хотел...знам ли вече и аз. 800 лв за 5 нощи (настаняване с храна (HB) ако може),това търся.

# 504
  • с/у ОколоМръсТното
за 80Е/ ден в хотел с HB...  newsm78
Май не звучи реално, но имаш още много време, може да излезе нещичко. Късмет  Peace

А бре за 5 дни, какво ти пука къде ще спиш... А за яденето - гладни няма да останете.

Колко сем. щяхте да ходите? Ако сте повечко, виж Студио Врахос (до Вурвуру). http://www.vrahos-house.gr/index.php/contact-pr-celist

Там е нашенския рай...   Flutter
Всичкото нашенци са все там. Но говоря за място, само за спане. Няма осигурена манджа. Но има риба и раци в изобилие. Само трябва да си ги хванете  Laughing

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 16:07 от Шани

# 505
Предполагам, че снимките са от близките заливчета, които са на същото разстояние като централния плаж. Ние по принцип не сме почитатели на централните плажове, така че май тях ще ги обикаляме.
Снимките са от Арменистис, Ахлада (първия северно от Сарти) и Портокали Simple Smile
Сефте ги загледах покрай вашата дискусия - предвид, че съм виждала в сайтове на хотели в Халкидики снимки от Санторини Grinning, много-много не се заглеждам в пейзажните кадри. Гледам внимателно стаите, баните и двора.

И един типичен за гръцката психология поздрав Simple Smile

"- Какво правиш днес?
- Нищо.
- Не прави ли и вчера същото?
- Не съм свършил още."

# 506
Цитат
Ванила, ние сме били в Атена палас. Определено не е 5 зв. и за мен не е подходящо за почивка с деца. Хотелът е позахабен. Плажът, ако изобщо може да се нарече така е хипер тесен. Чат-пат го заливаше вода.
Храната е що годе бива, но е далеч от 5-звездната. Спомням си, че имаше някакъв скандал за wi-fi-то уж обявено като безплатно.
И шезлонгите на плажа се плащаха по наше време. 
п.с. самия факт, че го има в сайт за колективно пазаруване не мен ми говори много и то само негативно. Confused

Благодаря,bibi

Незнам дали си спомняш но по твои препоръки сме посещавали поне 3 хотела и определено смятам че имаме сходни изисквания към хотелите,така че ще ти се доверя напълно и ще търся нещо друго.

# 507
  • Пловдив
за 80Е/ ден в хотел с HB...  newsm78
Май не звучи реално, но имаш още много време, може да излезе нещичко. Късмет  Peace

А бре за 5 дни, какво ти пука къде ще спиш... А за яденето - гладни няма да останете.

Колко сем. щяхте да ходите? Ако сте повечко, виж Студио Врахос (до Вурвуру). http://www.vrahos-house.gr/index.php/contact-pr-celist

Там е нашенския рай...   Flutter
Всичкото нашенци са все там. Но говоря за място, само за спане. Няма осигурена манджа. Но има риба и раци в изобилие. Само трябва да си ги хванете  Laughing

на мен лично не ми пука. резервирам си сани и съм 6, океаниа също ми е ок. но ...като ще имаме компания, ще се съобразяваме. спала съм в хижи с по 13 човека, както и доста луксозни хотели, важно е не спането, а хората. но ние гледаме да ни е лесно, не да готвим (варианта с кръчмите и моя мъж съм го писала преди - няма да стане за по малко от 50-100 евро с напитките му дневно, нещо страшно е той), а да изляза, закуся и тръгнем нанякъде, без да мисля като се върна за обяд дали ще има какво да ядем и откъде да го ядем...кръчми в 2 от 5 дни ОК, ама всеки ден да плющят тези мъже (кума и мъжа ми комбина страшна), уникални са, само заради тях ми е колебанието къде и какво, аз и детето сме лесни в случая!  ooooh!

# 508
  Жозефин, Оушън вю е много хубав хотел ако можете да си го позволите. Аз съм била в него за къс престой, не на почивка. Много е лъскав, с хубав плаж. Уединен, направо самотен. За мен това не би било проблем. Питала ли си каква е цената? В минало време беше неразумно висока , а и блясъкът му ми идваше в повече за волна лятна почивка. Запомнила съм, че сред автопарка на хотела нашето Волво, което съвсем не беше за изхвърляне, изглеждаше нещастно. Не се усещах много на място.

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 19:03 от Anna bel

# 509
  • София
Не мога да се сетя, имаше един хотел в района на плажа Амолофи, дали не беше Ocean View.
Какво ще кажеш, Anna bel, там ли се намира хотела?

Общи условия

Активация на акаунт