На море в Гърция 2013 - 1

• 123 935
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Много зависи дали ще е мека пролетта, аз съм била в Северна Гърция от 18 май и времето беше супер, а и водата вече се беше стоплила. Била съм и от 15 юни и е било хладно, така че стискам палци да ви е топличко.

# 556
Много зависи дали ще е мека пролетта, аз съм била в Северна Гърция от 18 май и времето беше супер, а и водата вече се беше стоплила. Била съм и от 15 юни и е било хладно, така че стискам палци да ви е топличко.

Благодаря, Туцка   Praynig Искрено се надявам и аз! Ще разказвам после за хотелчето и прекарването Simple Smile

# 557
Намерих малко снимки от тук натам има няколко виж ги, ние бяхме 9-10 май - за плаж ставаше, но морето ми беше студено и за джапане, но пък имаше хора дето си плуваха, така, че е относително  Rolling Eyes

И на мен не ми отваря страницата ooooh! А водата в басейна как беше по това време Grinning
качих ги другаде, че явно с multiply не винаги става вече...мисля, че сега се отварят

в басейна беше приятна, но не много топла...но пък аз обичам топличка, та не знам колко съм адекватно мерило

# 558
Превода от ОББ към National Bank of Greece си е 6 лв.

Само към National Bank, ако сметката е към друга гръцка банка преводът е 17 евро уви.  Confused
От Одисея къмпинг са ми дали сметка в тази банка - ATEbank, това ли е националната банка или не? Да знам дали изобщо да ходя до ОББ  newsm78

# 559
Не - това е земеделската банка. Другата, за която си мислиш, е National Bank of Greece.

ATE, обаче, е купена от групата Пиреус през лятото на 2012-а - която банка мисля, че я има открай време в България - така че разпитай през Пиреус какви са условията за превод. (Стига да имате техен клон в Плевен.)

# 560
Имаме  Peace Благодаря много, ще попитам там.

# 561
Момичета,цоп в новата тема.  bouquet
Искам съвет и помощ от вас.Желанието ни е да наемем къща или апартаменти за месец в Гърция,около Кавала или Халкидики за две семейства с по две деца.Моля тези от вас,които имат опит или координати,да ми метнат едно рамо.Може и на лични.Благодаря предварително. Hug

# 562
Здравейте!
Надявам се някой да е благосклонен към мен и да ме насочи къде да гледам, ако не съм на правилното място Simple Smile
Били сме две години подред на Халкидики  в края на май. Тази година мислим да разнообразим и да идем на Олимпийската Ривиера - Посейдон Палас. Някой има ли впечатления от хотела?
Халкидики или Ривиерата- плюсове и минуси?

# 563
Една вечер четох темата и попаднах на линк към едни студия. Видях ги в booking и резервирах за септември. Обаче сега си мисля, че ще ние доста тясно.
Много ще се радвам ако може да ми препоръчате апартамент или студио на не повече от 500 м от хубав плаж за 2-ма възрастни и 3 деца на цена до 40-45 евро за вечер за началото на септември.
Резервирах ето тук: http://www.halkidiki.com/maria-village/maria-village-photos.htm

# 564
Олимпийската Ривиера - Посейдон Палас. Някой има ли впечатления от хотела?
Моля за мнение  Praynig

# 565
Страйпър,
добре е да търсиш апартамент с две отделни спални, наистина в една стая най-вероятно ще ви е тясно. За септември смятам, че имаш много добър шанс да се впишеш в 40-50.

# 566
  • с/у ОколоМръсТното
Гледахме такъв апартамент (2 стаи, точно за сем. с 3 деца) в Никити, почти на пристанището, но като не знам как се казваше вилата  newsm78
От 2 дни се опитвам да го намеря...

Цените пък съвсем не ги помня.

# 567
  • Варна
Моля за мнение  Praynig
[/quote]

Олимпийската Ривиера е огромен стотина метра широк и стотина километра дълъг почти прав пясъчен плаж , почти без камъни без много много заливи и растителност на фона на Олимп.Има десетина курортни селца от които най голямото е Паралия Катерини-Платамонас,Пантелеймонас,НеаПори,Скотинос,Плака,Лептокария,Олимпиаки,Коринос,Макригиалос,Метони , Александрини , но е доста  разредено , а между тях си е направи празно освен пред къмпингите , хотелите и заведенията които са пръснати по цялата брегова ивица.Просто като мръднеш на 2-3 км от градчетата и на стотици метра около теб няма жив човек.Поне така беше 10-15 юни.Пясъчния плаж и плиткото , чисто и топло море е рай за децата.

# 568
   Избутвам темата напред, че някакво объркване се е случило.

# 569
  • София
Здравейте!
Надявам се някой да е благосклонен към мен и да ме насочи къде да гледам, ако не съм на правилното място Simple Smile
Били сме две години подред на Халкидики  в края на май. Тази година мислим да разнообразим и да идем на Олимпийската Ривиера - Посейдон Палас. Някой има ли впечатления от хотела?
М.г. се отказах от Посейдон палас заради мнение на позната за плажа. Нямало такъв анти плаж никъде в БГ (цитирам по спомени) - тясна, почти изкуствено създадена плажна ивица, близо до път(за последното не съм баш сигурна). В началото в морето имало скали ( не камъчета, а скали), които трябвало да се преплуват/прескочат за да се отиде до хубаво пясъчно дъно - голямо неудобство за хора с малки деца. На снимки от хотела съм виждала плаваща платформа /пътечка/ явно, водеща до хубавото пясъчно дъно, но мен лично това ме устройва само за големите деца. Бяха недоволни и нещо от храната и по-скоро от липсата на супи и готвени неща. На снимки хотелът е супер, агентката ми ми каза, че и хората билли доволни, ама за мен е важен и плажа.

Общи условия

Активация на акаунт