Магията на изтока - 17

• 57 378
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Тайна, благодаря, отдавна ми стои на компютъра с английски субтитри.Още от времето, когато rossonera го коментира.Все чаках и чаках да го преведат на някой по-разбираем за мен език, но така и не се случи.Така че ще трябва май с английски да се мъча Sad.

2в1, вярно - "Оппа" го бях забравила, също е ужасно дразнещо.Не знам, това момиче май  ме е дразнело навсякъде, където е играла.Защо все такива роли и дават? Дори в You're Beautiful ме дразнеше, като непрекъснато си натискаше носа. Сега и в новия сериал ще ми е трудно да я изтърпя. Сега реших да започна този,  който на теб ти е харесал - Малката принцеса - приказно започна, но много бързо свърши тая приказка и  за главната героиня настъпиха лоши времена.За сега ми харесва, дано  се оправят нещата за нея Sad.

# 136
didkapan,може и да си споменала и  да не съм обърнала внимание,но видях познат ник когато теглих Twelve Men in a Year.
Началото ме обърка,защото пуснах еп.1 и нещо се заблеях (да си намеря слушалките)поглеждам и чета нещо от рода на "в разгара на събитията при Ивицата Газа..." и го спирам,защото си мисля,че съм объркала филма. hahaha

Като изключим началото ...много ми хареса.Ама искам да зам дали продължава с това темпо до края?

# 137
Ако питаш за превода, правилно си предположила Wink. И didkapan участва в превода на драмата. А темпото си е точно такова до края, че и по-интересно става на моменти.

School 2013 - до тук оставам с отлични впечатления. Вторият сериал в последната година, след Answer 1997, от който не очаквах нищо, а ми влезе под кожата. Дано продължи в същия дух. Признавам си, че поплаквам почти всяка серия. И то не заради нещо трагично или лигаво, а за съвсем тривиални и нормални неща, случващи се на всеки в живота. Определено не бих нарекла драмата училищна в смисъла, който бихме вложили. Изобщо не става въпрос за неуравновесени тинейджъри с техните измислени проблеми и неустановени самоличности. Напротив, това си е един поглед за приятелството, за трудностите, които децата преодоляват сблъсквайки се с реалния живот и не на последно място как един учител решен да помогне истински може да промени възгледите им. Направо бих я нарекла human drama.

Тайна ви е разкрила историята, която стои зад двамата приятели, но да добавя само, че математикът-цербер се оказа страхотен човек, който зад привидната си строгост съвсем искренно помага на децата и разбира техните проблеми. А майката от родителския комитет продължава да ме изумява с отношението си и нежеланието да приеме, че съсипва психиката и на второто си дете с нейните амбиции.

# 138
Да, аз съм, аз съм. Simple Smile На мен специално с напредването на сериала ми ставаше по-интересно. Доста е разкрепостен. Wink
Момичета в последно време не ми върви гледането. Каквото и да захвана заспивам по средата, отначало си мислех че са ми безинтересни, но явно съм просто изморена след голямата почивка и не мога да вляза още в релси.
Я малко офтопик от моя страна. Има ли тук любители на зимните спортове и такива, които ходят на зимна почивка. Кажете някой хотел от който сте доволни, че сме се наканили тази година да ходим, обаче като чета мнения дори на 5 звездни хотели я стаите били студени, или басейна с топла вода бил със студена, или на джакузито водата мръсна, или храната еднообразна... Друго си е да ти препоръчат нещо...

# 139
Втори (пореден) корейски сериал и много ми харесва.Дали ми има нещо?  newsm78
Сега е момента да ми кажете,че има подобен,но с мъж, жените и зодии.Искам и тяхната гледна точка FlutterИскам.
Музиката е чудно подбрана и чух доста любими неща + Hotel California.Обожавам тази песен.

И като съм на вълна звезди,планети и имате време -  блог,който харесвам и зодии.

didkapan, тук близо е до Беланташ,обаче няма зимни спортове и има една отсечка от пътя,която е трудно проходима,но място е страхотно и си заслужава.

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 20:09 от Tuon

# 140
  • MJF
Днес съм на филмов маратон. Дойде ми музата като изгледах великолепния филм Intouchables . Tuon , мерси  Hug

На далекоизточния фронт да спомена Love On-Air / Wonderful Radio
Става за гледане. Сюжета банален, познат и от техни сериали. Каста ок. Една камара познати муцуни, вкл. и приятни. Като за корейски филм и жанра, нямам забележки.
Хм, Lee Jung-Jin  във филма е с прическа , която не му отива.  Thinking значи все пак имам забележка.  Mr. Green

# 141
Това Intouchables съм го пропуснала в разговорите ви. Свален и подготвен за гледане. И докато се рових за повечко информация около него попаднах на това...

Няма нищо общо с азиатското, но пък е тооооолкова прекрасно, че ви поздравявам всички Hug.

# 142
  • MJF
 Coffee
Intouchables го препоръчвам на всички и гарантирам, че гледайки го, поне веднъж от сърце, на глас ще се  Joy. Разбира се филма има и други достойнства.  Tuon , интересно Дрис как ще изкоментира това муз. произведение  Thinking Mr. Green Joy.
2в1 , мерси  Hug. Пуснах си сега цял концерт от Royal Albert Hall на Ludovico Einaudi и съм  yes Ето и  музиката от него  звучаща във филма Una Mattina

Cheongdamdong Alice Episode 11 изгледан, навлязохме в драматизма, но съвсем очаквано и подготвено, така че не е проблем. Но двата главни героя остават влюбени и усмихнати. Целия еснафски, меркантилен кошер около тях жужи кресчендо, но вярвам в  knit.  Thinking май не съм поглеждала кой е. Следва.  Май за сега успешно вардя броя на епизодите от продуцентите  #Sniper Joy

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 08:20 от 6o6ul4o

# 143
2в1,виждаш ли колко мимоходом спамим.Явно трябва повече. Laughing
Златните глобуси  Flutter
Жалко,че фима няма да вземе Оскар.Някой от тези е вземе статуетката:
Скрит текст:
Amour (2012)(Austria)
War Witch (2012)(Canada)
No (2012/I)(Chile)
A Royal Affair (2012)(Denmark)
Kon-Tiki (2012)(Norway)
Ще даваме ли предположения за печелившия филм?

Шош,какво да каже  newsm78на тази музика не се танцува,но поне може хората да тичат облечени  hahaha

Crazy

# 144
  • MJF
Ето аз цял епизод на Cheongdamdong Alice изгледах за да не спамя  Praynig.

Tuon ,
Скрит текст:
A Royal Affair (2012)(Denmark) и Kon-Tiki (2012)(Norway) твърдо не. Остава да изгледам другите 3. Ще залагам за спорта. Иначе награди от някой си не ме впечатляват.
Радвам се като открия, нов за мен,  съвременен композитор в конкретната музикална област  Listen
Поздрав и от мен с Earth, Wind & Fire и Дрис   Misc Ghost.

# 145
Шоши, точно от Una Mattina тръгна цялата работа при мен. Ето тук има цяла плейлиста с негови изпълнения.

Tuon, приемаме го за полезен спам Mr. Green. Вече сме заедно от доста време и що годе сме си опознали донякъде вкусовете относно киното. А и в крайна сметка не сме "коне с капаци" Wink. Това, че азиатското ни е приоритет не значи, че не гледаме и други филми. Предпочитам да споделя с вас, отколкото да обикалям по други теми, където не познавам никой.

Днес мисля да подхвана отново I Miss You, че съм го зарязала до половината, а тази седмица ще му се види края. Тъкмо да съм подготвена за последните две серии.

# 146
  • София
  Аз чакам последната серия.Много ми е интересно какво ще стане.

# 147
Тайна, две ще са сериите тази седмица. Удължиха драмата с един епизод.

Edit: Благодаря ви за Intouchables. Страхотен! С мъжа ми се смяхме до сълзи на моменти Peace.

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 16:13 от 2в1

# 148
  • София
Тайна, две ще са сериите тази седмица. Удължиха драмата с един епизод.
Ах, благодаря, тъкмо реших ,че съм го свършила.

# 149
Шош
Tuon ,
Скрит текст:
A Royal Affair (2012)(Denmark) и Kon-Tiki (2012)(Norway) твърдо не. Остава да изгледам другите 3. Ще залагам за спорта. Иначе награди от някой си не ме впечатляват.
аз само тези двата съм гледала. Mr. Green

Прегледах опредлени моменти на Pieta още веднъж  Flutterсамо и единствено заради Lee Jung Jin. С оромния ми опит  Joy на неговата филмография смея да твъдя,че във филма на Ким Ки Дук ми хареса повече.Незнам дали ще ме разберете,но този му образ му пасна като ръкавица - жетове,мимики,погледи.

Общи условия

Активация на акаунт