БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 104

• 64 134
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
 gen81, заповядай!

# 541
Ето тук има две схемички http://dox.bg/files/dw?a=bce89cc543

Докато ги кача, носферата е дала едната схема  Peace

# 542
Добро утро! Няма да се измъквам и поне виртуално ще почерпя. Тъй като всяка от вас има различни предпочитания към сладкишите, за това заповядайте и си харесайте каквото душа ви поиска! Честит имен ден и на тези от вас, които също имат празник днес!

gen81, ето и от мен две предложения.

# 543
Честит имен ден, Мис Емералд! Пожелавам ти здраве, щастие, късмет да са винаги с теб!  И повече време за любимото хоби.   bouquet

Честито на всички именници!

# 544
Miss Emerald Честит Имен Ден!   bouquet
Благодаря за изпратения линк!  Hug Току що си поръчах статива,бяха много любезни и ще ми го изпратят другата седмица!Ето за всички които се интересуват линка на статива: http://www.facebook.com/MajstorSrcko?fref=ts

# 545

smile3525 Честит имен ден, Мис Емералд!  smile3525

И аз да почерпя по случай рождения ден на най-голямото момче у дома - съпругът ми!
 ... и едно етапче от мен: ще стане това:

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 13:37 от krk_kr

# 546
На всички именници Честит Празник   bouquet

Бачийска,

може ли схемката на този момЪк  Laughing.

Много благодаря предварително.

.................................
Въпреки, че е баба, жена на 50 си е направо "цепеняк"  Laughing  Колежките ми са точно на тази възраст и го виждам.
Аз направих за едната това , а отвътре стихотворението беше тематично : Да търси такъв домашен помощник , който да й бърше праха ".... престилката да му стои добре, тупалката да му е винаги в ръце..." имаше и още, но не се сещам
................................

# 547
  • Димитровград
Весели празници на всички,които имат повод днес и утре!Да сте здрави и щастливи.  bouquet
Две дребосъчета от мен.

# 548
  • Юпитер- Сатурн
Момичета преди два или три броя в Галерия бродерия пуснаха един гоблен на черна панама изобразяваше бибилиотека. Имаше книги и глобус на света. Търся оригинала, защото някъде съм го виждала, но не мога да се сетя къде.

П.П.. krk_kr пейзажа на Херитидж ли е?

# 549
  • София
Момичета преди два или три броя в Галерия бродерия пуснаха един гоблен на черна панама изобразяваше бибилиотека. Имаше книги и глобус на света. Търся оригинала, защото някъде съм го виждала, но не мога да се сетя къде.

мисля, че оригинала е на риолис...
ето един линк
http://www.chcrossstitch.com/thread-34979-1-1.html

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 14:53 от Loshana

# 550
Азарея:П.П.. krk_kr пейзажа на Херитидж ли е?

Мисля, че е DIM-че. Ето схемата:
polinabg поздравления - много свежи дребосъчета!  smile3521 smile3501

# 551
  • Юпитер- Сатурн

мисля, че оригинала е на риолис...
ето един линк
http://www.chcrossstitch.com/thread-34979-1-1.html
Благодаря ти  Hug

# 552
Miss Emerald, всички именници и всички рожденици, честит празник!   bouquet  bouquet  bouquet 
polinabg , сладури са!   bouquet
Днес реших кое да е следващото ми начинание,  smile3534 а утре ще реша кога да го започна.  Laughing

# 553
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Бачийска,

може ли схемката на този момЪк  Laughing.

Много благодаря предварително.

.................................

................................

Може,

polinabg   krk_kr  , страхотни са !

Бяло цвете, аз шия един, мисля за друг, планувам трети и накрая подхващам четвърти Twisted Evil за гоблени говоря Twisted Evil

# 554
Благодаря ви, момичета! Невероятно експедитивни сте!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт