Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са зимните кошове и колички за новородени?
Какво трябва да направи една бременна жена, ако падне и се притеснява за бебето си?
Какво е мнението за количката X-lander за новородени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са зимните кошове и колички за новородени?
-
Какво трябва да направи една бременна жена, ако падне и се притеснява за бебето си?
В случай на падане по време на бременност е изключително важно незабавно да потърсите медицинска помощ. Ако нараняването е леко и няма прекомерна болка, рискът за бебето може да не е голям, но все пак трябва да се консултирате с лекар. Ако се появят болки, кървене или други необичайни симптоми, незабавно потърсете спешна медицинска помощ.
-
Какво е мнението за количката X-lander за новородени?
Мнението за количката X-lander за новородени е положително, като се отбелязва, че моделът XA е много удобен и функционален. Разгледайте моделa XA, който предлага пълно легнало положение, широка конструкция и удобство при преминаване през различни препятствия. Важно е да изберете количка, която отговаря на нуждите и предпочитанията на майката и бебето.
-
Какви са мненията за лекарите в болница Токуда по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне с болки и дискомфорт по време на бременност?
Влязох в болницата, но се оказа, че преди мен има друга жена по спешност, а аз мога да изчакам още няколко дни
и сега се опитвам да преценя харесва ли ми, или не. Няма ИД, поне не и на Цветница или в периода около раждането/ синковеца нали е роден април и ИД има тогава, да не стане след време за брат ми има 2 празника за мен един, и недоволни/.
.......края на април ми е принципно термина, т.е. колко ми е голям корема........

И аз 
То понякога така силно ме боли кръста,че трудо ставам и карам таткото да ме бута
А аз си имам и болка м/у кракатаа на свивките,като мускулна треска.Ама здраве да е,само всичко да е наред с бебка и мен,пък болките ще минат април

явно ще трябва да звъня на зъболекарката. Как си мразя зъбите само! Направо искам протези, тя как ми се смее всеки път като й кажа...