Априлки 2013 - тема 15

• 34 321
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • София
За коликите капки в родилното? Не! Много рядко почват колики още от родилното  Wink

# 691
Мерси jos   Simple Smile А за коликите трябва ли да носим в родилното,така ме посъветваха newsm78
не,
намали си багажа за там до минимум и знай, че някой отвън винаги може да ти донесе каквото ти е необходимо или ти се дояде  Peace
ак всичко е ок стоите 3-5 дни, зависи кога родиш, там обикновено започва жълтеницата, дават с водичката глюкоза малко, поне преди беше така.
капките са в малки шишенца, но няма смисъл да носиш.

# 692
Момичета, чета ви от известно време и коментарите за количките са ми много полезни. Още не съм избрала де. Средата на април чакаме бебката и се чудя може ли да минем без коша за новородено и да вземем с един комбиниран кош?! Или да е 2 в 1, понеже кошче за кола имаме.

Mimi89, виждам че си от Ловеч, а питаш за лекар в Плевен, там ли смяташ да раждаш?

# 693
Капки за колики изобщо не са нужни в болницата. Те евентуално започват чак след 2-3седмици от раждането. Ефекта им е спорен за мен.

Мimi89, точно на Бързашки ли държиш? Бих ти препоръчала друг лекар, но ако си решила да ходиш при Бързашки ще ти намеря телефона и ще ти драсна ЛС. Моето мнение, пък и на доста други не е от най-ласкавите напоследък. Лежи на стари лаври, много претупва бременните, прави и грешки и то немаловажни...

# 694
Mirama , мисля за раждане в Плевен, в Св. Марина, би ли споделила, ако имаш мнение за някой от лекарите там. От Стойков имам доволни приятелки, за други нямам впечатления.

# 695
Mirama , мисля за раждане в Плевен, в Св. Марина, би ли споделила, ако имаш мнение за някой от лекарите там. От Стойков имам доволни приятелки, за други нямам впечатления.

Имам да, там ходя при моята лекарка за прегледи. )
Конкретно за раждането, всеки от специалистите им е добър. Бих ти препоръчала Д-р Тихомир Панков Тотев (той е завеждащ акушерското отделение). Също и моята лекарка, специалист е рискова бременност, д-р Юрка Гешева.
Все пак е хубаво да направиш една предварителна среща с избрания специалист и да обсъдите нещата.

# 696

Имам да, там ходя при моята лекарка за прегледи. )
Конкретно за раждането, всеки от специалистите им е добър. Бих ти препоръчала Д-р Тихомир Панков Тотев (той е завеждащ акушерското отделение). Също и моята лекарка, специалист е рискова бременност, д-р Юрка Гешева.
Все пак е хубаво да направиш една предварителна среща с избрания специалист и да обсъдите нещата.

При Тотев ходя на ЖК в Ловеч и другата седмица ще обсъдя дали е ОК за раждане при него, но ми се искаше поне с още един лекар там да се видя, ако Тотев нещо не може.

# 697
Delfyna, хмм, че той от Ловеч ли е? или просто и там преглежда?
Ами виж се и с моята лекарка, при нея съм вече от 8години, тя ми направи първото секцио, сега ще прави и това.
Но ако искаш някое по-голямо светило....))) че хората все залитат на разни популярни...)

# 698
Delfyna, хмм, че той от Ловеч ли е? или просто и там преглежда?
Ами виж се и с моята лекарка, при нея съм вече от 8години, тя ми направи първото секцио, сега ще прави и това.
Но ако искаш някое по-голямо светило....))) че хората все залитат на разни популярни...)

Да, от Ловеч е Тотев, преди години е бил завеждаш на АГ-то в ловешката болница. сега преглежда тука 3 пъти седмично. Аз съм доволна от него, но второ мнение никога не е излишно.
А пък "светилата" не ме вълнуват особено. Важното е лекаря да ми вдъхне доверие. Аз за сега се каня за нормално раждане, ама да видим Simple Smile))) Ако лекарката ти преглежда и в събота ще е супер, че да го съчетая с обиколка по магазините в Плевен Simple Smile

# 699
Delfyna, часовете са и в понеделник и четвъртък.

# 700
Здравейте и от мен Simple Smile

Виждам, че днес сте комбинирали количките и имам следния въпрос.
Мои познати ми дадоха да ползвам Чиполино Максима модел 2010 г.
Прави ми впечатление, че когато се монтират към шасито коша за новородено и летния кош  особено при летния се получава изразен луфт, когато хванеш седалката и я раздвижиш напред/назад. newsm78
Според вас нормално ли е да го има това люлеене на кошовете или може да са износени адапторите? Вашите колички имат ли такъв луфт или не?

Обръщам се към вас защото не ми е удобно да попитам моите познати дали е нормално това, тъй като те ми я донесоха от друг град и не искам да се излагам ...  Confused

# 701
Сигурно не е нормално. Отиди в някой магазин и питай.
Успях да спя 8 часа, без да ставам дори до тоалетна. За първи път ми се случва от цялата бременност.

# 702
Здравейте,аз към 2ч. се събудих и се повъртях около час,но не станах,заспала съм после.Сега оставям малката и отивам да подам за детски....до после  bouquet

# 703
Момичета, добро утро! Днес се очертава да бъде още един прекрасен, слънчев ден, пожелавам ви да бъдете усмихнати и позитивни!
Ако именници - ВСЕСЛ ПРАЗНИК на всички!

# 704
Добро утро и от мен. )

Аз си ставам редовно минимум 2пъти на нощ. )
Задължително имам едно ставане към 4ч. ))))

Снощи малко ме ядосаха от едната работа, то бива да не си запознат със закони, наредби, ама.....пък има и счетоводители за тази работа в крайна сметка. Не стига че за миналия месец ми взеха данък по граждански договор, въпреки че бях надхвърлила 2хил.лв., и този месец едва ли ще ми го "върнат". Ами сега - аууу, ама вие сте болнични по основния, как да ви пишем, че сте работили по гражданския. Ами ей така, как....

Общи условия

Активация на акаунт